Jojić, Miletić, Smiljanić, Marković (©Starsport)
Jojić, Miletić, Smiljanić, Marković (©Starsport)

Marković odbio duplo manju platu, Jojić ide zbog trzavica s navijačima, Loli ponuđeno da bude trener

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.06.22. | 13:32

Miletić hoće opet u inostranstvo, za Šehovića obeštećenje od oko 300.000 evra...

Velika rekonstrukcija crno-belog tima u toku. I rastanak sa brojnim igračima među kojima su mnogi pod dirigentskom palicom Aleksandra Stanojevića imali i noseće uloge. Dalo se i naslutiti, ali Telegraf danas i objašnjava gde je došlo do razmimoilaženja u razgovorima sa Lazarom Markovićem, Milošem Jojićem, Nemanjom Miletićem i Milanom Smiljanićem.

Svima njima je ponuđeno da ostanu u klubu, doduše pod drugačijim okolnostima. Markoviću je predočeno da je zamisao da ostane više kao mentor, ali da se preseli na klupu za rezervne igrače uz gotovo duplo manja primanja što je on odbio jer ima unosnije ponude iz Katara.

Izabrane vesti

Novi trener Ilija Stolica želeo je da zadrži i Jojića, tu ni status ni novac nisu bili problem, već naelektrisani odnosi sa delom tribina koje su više puta svu krivicu za neke loše igre tima svaljivali na leđa iskusnog veziste. Zbog toga – razlaz.

Nemanja Miletić je jednostavno rešio da se još jednom oproba u inostranstvu, dok će nove angažmane tražiti i Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Bojan Ostojić, Lazar Pavlović, Aleksandar Miljković, pa i Milan Smiljanić, iako je njemu ponuđeno da ostane u klubu – kao trener. Popularni Lola već uči za trenera, ali smatra da može još da ponudi na terenu, mada ga novi stručni štab ne vidi u timu, pa tu situacija tek treba da se razjasni. Ima i ponudu Radničkog sa Novog Beograda, novog člana Prve lige Srbije.

Milan Lukač će ostati u klubu, više kao tutor Nemanji Stevanoviću i Aleksandru Popoviću, dok bi prvo pojačanje crno-belih, to je još ranije javio Sportski žurnal, biti povratnik Zlatan Šehović. Za njegove usluge Partizan će, dodaje Telegraf, Makabiju iz Netanje platiti obeštećenje od oko 300.000 evra.


tagovi

Lazar MarkovićMilan LukačMiloš JojićNemanja MiletićMilan SmiljanićZlatan ŠehovićLetnji prelazni rok 2022FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara