Komentari na vest

Matić: U Renu sam fudbaler i taksista, navijači me presreću na ulici da mi objasne kako stoje stvari

1

10ticker

pre 7 meseci

Igras u Benfici,Romi,Celziju ,Mancesteru i dodju braca Srbi da ti kazu da si k...c od igraca
G

GOROSTAS

pre 7 meseci

JEL MOZES U FRANCUSKOJ DA UZMES KLUB IZ TRECE LIGE I DA TE FRANCUSKA DRZAVA UBACI ODMAH U DRUGU LIGU? MOZEL TO TAMO?
N

Nemanja555333

pre 7 meseci

Ren mi je sa Monakom bio favorit za titulu kad se videlo da će PSŽ da bude loš ove sezone... Strašno su igrali i onda dovedoše Matića i raspadoše se.
r

rennes

pre 7 meseci

upoznat U istoriju rena i nanta? UUU istoriju???
И

И

pre 7 meseci

Одмах сви о парама. Добио је сјајан уговор, то стоји, али добио би такав и у Катару или некој другој лиги без брига, а ипак је отишао у изузетно захтевну лигу. Дакле, спојио је добру зараду али и такмичарске амбиције и то му ценим.
Y

Yui

pre 7 meseci

Bolje on da nam igra nego Tadic jer za Maticevu poziciju i nije nuzna brzina koliko jeste za Tadicevu. Druga stvar za Gudelja, Maksimovica, Racica i ostale defanzivne veziste je izmislio fudbal!
Ц

Црногорац

pre 7 meseci

Страховито прецењен играч. У репрезентацији није урадио ништа осим црвеног картона против Хрвата којим смо испали из игре турнир.
M

Mikilic

pre 7 meseci

Bukvalno! Hvalim te Boze da konacno vidim nekog da realno prica o doticnom! Izuzetno precenjen igrac koji je imao svoj "prajm-tajm" negde 2-3 godine u periodu s kraja Benfike i pocetka Celsija. Sve ostalo, toplo-hladno. U reprezentaciji nikad nista, a nadobudnost do krova. Ostavio reprezentaciju u najtezem momentu pred baraz sa Skotskom, a onda prosipao na instagramu zalopojke "kako ga je Srbija izdala". Teski manipulator. A ko ne zna sta radi sa Ubom i kako se sveti postenim ljudima tamo s sa svojom svitom, neka se raspita. Ni blizu nije covek kakvim se predstavlja.
t

tttt

pre 7 meseci

bitno da ti znas da je precenjen. Bio je doktor u engleskoj, nije mogao niko da ga prodje. Ako se ne razumeš u fudbal bolje cuti
V

Veljko9

pre 7 meseci

Koliko mi je krivo sto nije ostao u reprezentaciji da igra umesto Lukica.. Sada je isto bolji od svih zadnjih veznih koje imamo..
A

Anđus

pre 8 meseci

Matić ne liči na fudbalera. Kada pogledate njegovu građu liči na trokrilni ormar. To mi je svojevremeno potvrdio pokojni Milan Živadinović.
D

DekiSum

pre 7 meseci

Koga boli ona stvar na šta liči kad je decko najbolji zadnji vezni iz Srbije u zadnjih 30 godina.
z

zatooo

pre 7 meseci

zato si ti prelep i jedna zanimacija ti je da pises po forumima
0

015

pre 8 meseci

Ren je domacin o cemu vi pisete?!
N

News

pre 8 meseci

Matic ima u Renu duplo vecu platu nego u Romi. Dosao je zbog para kao i svi igraci. Ne znam zasto glumi.
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Druze ko glumi? Nigde nisam procitao u intervju da nesto glumata. On je profesionalac i normalno je da igra za novac i ko ga vise plati. Sutra bi presao i u 7.ligu Azerbejdzana da mu daju koji milion po sezoni...
C

Chelsea1234

pre 8 meseci

Jel moguce da Ren daje vise para od Rome?Zanimljivo
S

Saturgn

pre 8 meseci

#Chelsea1234 Gazda Rena je jedan od najbogatijih ljudi na svetu
M

Massimo

pre 7 meseci

Ja sam se bas pitao sta njemu treba da pri kraju karijere menja jedan toplo Rim za hladni sever Francuske. Izgleda da Roma bas bedno placa cim jedan Ren moze duplo vise da ponudi igracu od 35 godina...
M

Miki1212

pre 7 meseci

5,45 miliona mu je plata, drugi najplaćeniji igrač tima posle Mandande. Fransoa Pino i Artemis grupa ne žale para
n

nije

pre 7 meseci

Info iz prve ruke...otisao je zbog navodnog problema sa zenom...toliko se zna sad dal jr ona njega uhvatila u preljubi ili on nju to se ne zna ali se zna da je bila afera i da si resili da probaju opet i promene sredinu
T

Twix

pre 7 meseci

@Miki1212: I u Romi je bio valjda drugi najplaceniji igrac, a kad je trebalo da se preuzme odgovornost za penal isfolirao je povredu i u vatru gurnuo mladjanog Bovea koji je u tom trenutku bio na stipendijskom ugovoru. Tad sam rekao da Murinjo to nece oprostiti. Ima nesto u tom liku strasno proracunato. A sto se tice preljube sto je neko spomenuo, neko je napisao na mrezama da je u pitanju Pelegrinijeva prijateljica. Ako je istina, kapiten ga namestio iskusno.