Komentari na vest

Matija Nastasić skreće Piksijev pogled ka Španiji: Imamo (li) još jednog štopera za EURO?

T

Tomaš ur

pre 5 meseci

Matija je Vidic za sve nase iz odbrane..jedini pismeni half..ume da se postavi..da komanduje..da izadje kad treba..a ne da izadje ko ovi balvani..pa da nam prave kontru iz kornera i da primamo golove iz kontre..kad vidimo 3-1..uzas..
V

Veljko9

pre 5 meseci

Stopercina, taman ima iskustvo i da bude izmedju Pavlovica i Milenkovica, da nauci ovog da ne leti napred toliko a i Blekija ofsajd zamku.

1992

pre 5 meseci

Šta ja ovdje čitam sve. Ljudi misle da igrači iz domaće lige mogu da se nose na Euru sa igračima koji su nivo LŠ. Da štoper iz lige Srbije može da igra protiv Engleza, Francuza, Portugalaca...Bokte mazo.
g

gnuoysyob

pre 5 meseci

Al zato mislis da Taki Nikolic moze da igra u reprezentaciji? Tako si napisao jednom.
0

014

pre 5 meseci

Definitivno nas najbolji stoper! Prvi treba da bude pozvan ako ga zdravlje posluzi, uz njega bi i Milenkovic i Pavlovic izgledali dosta bolje i sigurnije. Ima iskustvo i mirnocu koja nam je preko potrebna u poslednjoj liniji, pokazuje to iz kola u kolo igrajuci za Majorku, videcemo da li ce i selektor to prepoznati.
t

tarabaibalerina

pre 5 meseci

Definitvno nas najbolji defanzivac! I trebalo bi da ga se pozove, ali sa druge strane on nije dugorocno rešenje (a nama upravo ovo treba), sto zbog godina sto zbog milion drugih stvari, jednostavno bih rekao da nemamo uopste branica mladih koji su odma spremni za resiti sve nase zadatke (probleme), izgleda da cemo moramo gledati tarabu i balerinu milenkovica i pavlovica nazalost.
N

Nemanja5678

pre 5 meseci

Zvezdas sam da ne pomisli neko da ovo pisem iz nekih navijackih predrasuda.Nastasic kada je fit,klasa je iznad Srdjana Babica.Babicu momku svaka cast.Ali nije nivi Nastasica.A samo je 4 godine mladji od njega.
G

Gost13

pre 5 meseci

Nastasić kad je fit je glavni štoper za pozvati i to je tako. Jer Milenković nije i ne može biti neko na koga se odbrana oslanja, a Eraković i Pavlović su tu da dopune Nastasića kao idealni štoperi uz njega.
9

96-93=3

pre 5 meseci

Tri godine.
J

Joki23

pre 5 meseci

Džaba kad će da se povredi do kraja sezone.
l

ljubitelj istine

pre 5 meseci

Problem kod naše reprezentacije u odbrani nisu ni Milenković ni Pavlović,nego to što se formacija sa trojicom pozadi ne može igrati sa dva spoljna visoka igrača koji su oba preko 190cm. Na tim pozicijama treba da budu niži igrači koji imaju manju inerciju a veće ubrzanje. Npr na levom halfu bi mogao igrati Mladenović. U sredini Milenković ili Pavlović,a najbolje Nastasić ako je u formi. Na desnom halfu bi morali videti..ko bi mogao. Problem kod formacije sa tri pozadi,kada su spoljni halfovi previše visoki je njihova inertnost. Oni ostaju na vetrometini kad wing bekovi odu visoko. Tada ih protivnička krila vrlo lako slome. Kad imate na mestu spoljnih halfova bekove,ta formacija se lako može promeniti u 4-4-2,tako što npr Gudelj prelazi na mesto drugog centralnog halfa,a spoljni halfovi odlaze na mesto bekova.

Ivan Cikić

pre 5 meseci

Настасић одличан, када је потпуно спреман... Мени није јасно због чега ниједном није позван Гајић, барем да се испроба... Дечко стандардан у ЦСКА...
b

bratee

pre 5 meseci

razumem ja tebe ali nije to cska od pre 10 godina koji je redovno igrao nokaut fazu lige sampiona vec cska koji trenutno nema mogucnost igranja u evropi i upravo je to jedan od razloga zasto gajic trenutno moze da pridje timu cska moskve samo iskreno kazem a inace ga cenim kao igraca.I cska je primoran na drugaciji vid poslovanja posto sad bez evrope dosta je teze nagovoriti igrace da dodju pogotovo posto im je suzeno trziste na nas i par drzava koji nisu protiv rusa
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Gajić ne igra za reprezentaciju zbog istog razloga što je neretko bio kalfa gobeljardu iz galaktikosa. Dečko nema pravog menadžera i ćao.
C

Cupin

pre 5 meseci

Daj nesto novo, ovaj Nastasic moze u Zvezdu!
A

Australopitekus

pre 5 meseci

Pa nije Nastasić igrao za Mančester Siti zato što je lep, nego što je bio vrhunski štoper. Sad, zašto nije potpuno iskoristio svoj potencijal, ko će znati. Ali svakako nije čudno kad on odigra dobro.
L

Luka_Lion

pre 5 meseci

Pa zbog povreda, precesto je bio povredjen
P

Partymaker

pre 5 meseci

Svakako nemamo luksuz da se nekoga odričemo. Nastasić kada je zdrav i spreman donosi veliko iskustvo i verujem da je spreman ubedljivo najbolji štoper koga Srbija ima. Sedlara bi možda isto trebalo pratiti... Kao što rekoh ne treba se nikoga odricati
o

orgenetnomajibrs

pre 5 meseci

Da, samo sto Sedlar cini mi se nece igrati jos pola godine zbog neke gadne povrede, a Nastasic je mnogo spor a Piksi forsira ovu formaciju koja njemu ne odgovara. Kod Spanaca poslednja linija je bliza svom golu, a Piksi trazi da mu stoperi izlaze na protivnicku polovinu i zato svi onako ispadaju i primamo dosta golova. Jednostavno nemamo tu uigranost pozadi, oni koji igraju vingere i zadnje vezne ne pokrivaju Milenkovica i pogotovo Pavlovica kad krenu napred, a za 4 pozadi nam fale dobri bekovi.
S

Smederevo23

pre 5 meseci

Kao Zvezdas ja sam za vracanje Nastasica. On je MNOGO bolji igrac od Milenkovica i Pavlovica. Nastasic je miran na lopti siguran, brz. Stoper kakav nam fali jako. Jer nasa odbrana sa Blekijem Milenkvicem i Pavlovicem je katastrofalno losa. To je kriminal na terenu. Ali za to je odgovoran i Piksi koji nikako da ih skloni, a oni prosecno primaju 2 gola po utakmici. Dovoljno je da protivnik predje centar i vec je gol. To je ubedljivo najgora odbrana u istoriji reprezentacije Srbije.
B

Bar Kohba

pre 5 meseci

Lik je dobar igrac, ali ima problema sa povredama. On bi bio veliki plus klimavoj odbrani ako bude spreman, uz njega bi Pavlovic i Milenkovic stekli sigurnost, sami ne mogu, to se valjda videlo do sada. Ja se nadam njegovom povratku u repku.
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

А некад у одрани Видић, Суботић, Коларов, Ивановић, тадашњи Настасић, не знаш кога прије да ставиш... А види сад ово крпљење и оживљавање половњака. Десног бека немамо никако, лијеви је Родић који је ајмо рећи оматоеио или нека импровизација умјесто њега. а штопери су нам тек бетон, никад се не зна ко игра на тим позицијама.
c

cikaniki31

pre 5 meseci

Super, svi oni iii? I tada sam citao iste komentare kako su krsine, do duse nista i nismo ozbiljno napravili i tad smo primali golove, ne bas ovakve, ali primali smo...To nam je sto nam je, secam se kako ste i Nastasica prozivali kad je igrao redovno, da je kiksara, sve sami strucnjaci, sve znate....
R

Rodic

pre 5 meseci

Gajic,Erakovic,Babic,Milenkovic,Pavlovic,Nastasic...ima tu igraca mozda nisu svetska klasa ali boljih trenutno nemamo a struku definitivno nemamo ni trenera ni asistente ni analiticara ni savetnika ni pomocnika e tu je sustina problema moj bato...za prvaka evrope znamo da nismo ali da ne mozes da dobijes Bugarsku,Madjarsku...
v

v1ad

pre 5 meseci

Lik odigra jednu dobru utakmicu posle tri godine i odmah "zovi u reprezentaciju"
U

Uroš. r.

pre 5 meseci

A gde je logika za naprimer Račića, dečko nije standardno odigrao 4 sezone. Evo prođe 1/3 sezone serije A, on u Sasuolo ima 230 min ukupno. 6 puta sa klupe ušao. A uvek ga zove Piksi. Mali iz Bajerna Pavlović 2004 godište starter u Bajernu, a nije kao dorastao.. Kombinacije i muljanje to je naš fudbal.
k

karijera..

pre 5 meseci

Fiorentina, Man. City. Schalke 04( dok su bili jaki, kapiten). Sad na najlepšem ostrvu u evropi.. Sasvim solidno za momka iz Valjeva..
m

monteroo

pre 5 meseci

Jel da skrene pogled na ovu bravuru od subote kada ga je grizman od metar i zilet oduvao u skoku i zakucao golcinu glavom,coveku od 190 cm... Piksiju su ovde vezane ruke....pavlovic kiksara,bleki ne znaju vise u firenci sta s njim igor za 6 meseci otisao u brajton uzeli lovu svima super ovoga niko nece ni posle sest godina serije A,erakovic superligaski igrac,jedino da proba neke nove..nesto smisli...
B

Babaroga

pre 5 meseci

Ala napljuvaste Blekija i Pavlovića kao da su najveći dunsteri na svetu. Činjenica je da greše, al godine su pred njima, defanzivci sazrevaju sa 28-29, pritom obojica pružaju korektne partije i verujem da će biti još bolji, pogledajte u duelu, imaju odličan skor i na zemlji i u vazduhu, jedino što naprave nekad strašne greške, pre svega Pavlović al mlad je dečko, isto tako ie odigrao dosta puta odlične utakmice (Portugal i Norveška u gostima, dve najbitnije utakmice). Slažem se da treba da bude pozvan i Nastasić za Euro ako ga budu zaobišle povrede. Po meni Pavlović levo, Nastasić u sredinu i Milenković desno
G

Gostivoje8

pre 5 meseci

Veruj mi da nismo dovoljno napljuvali Blekija i Pavlovica koliko su oni losi. Ma to je katastrofa. Oni su ubedljivo najgori stoperi koje smo imali. Prosek je 2 gola po utakmici kad oni igraju. Sta reci o takvim igracima. Cela nasa odbrana mora da se promeni jer ova je uzasna. Prosto uzasna. I nisu to klinci. Taj Milenkovic igra vec 6 godina za reprezentaciju, a Pavlovic 3 godine. Tako da su to sve iskusni igraci, ali veoma losi, spori, neinteligentni, slabi tehnicari...

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Ako igramo i sa tri štopera na EURO boljeg igrača za mesto levog štopera od Nastasica nemamo on Levo,Milenković,desno,Pavlović u sredinu mnogo sigurnije bi izgledali
A

Aco CZ

pre 5 meseci

Pavlović desno mislis, Milenković levo, Nastasic sredina
C

Cirkus

pre 5 meseci

Cuj ovog Acu...
f

fsfaf

pre 5 meseci

kiksao je mnogo u karijeri,sticajem okolnosti postao je stoper,pre je igrao u vezi i u napadu
D

DušanrsRs

pre 5 meseci

Sigurno nije slabiji od Milenkovica
A

Aco CZ

pre 5 meseci

Imate i Sedlara iz Alavesa. Dobar sa loptom u nogama, malo nizi ali pokretljivi. Ipak verujem da je Nastasic kad je zdrav jedan od boljih nasih stopera.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

On je za Milenkovica,Pavlovica i Veljkovica doktorirao Odbranu. Jedino su oni brzi od njega , sve ostalo covek je bolji od njih tri puta. Pogledaj te bre facu or Milinkovica i Pavlovica , izgledaju kao Mentalci, kao Retardi a i tako se ponasaju na Terenu. Odbranbeni igrac treba da ima neku mirnocu i sigurnost u sebe a i da bude vodja. Te Glavonje nemaju nista sem da prave neke gluposti . Iako jedan igra u Fiorentini a drugi u Salzburgu to ne mora da znaci Automatski da su dobri igraci odbrane. To moze samo da znaci da imaju dobre menadzere. Eto na primer Boris Popovic i Nemanja Stojic su bolji takodje od Pavlovica i Milenkovica ali nem Bato mesta za njih u Reprezetaciju, nema ko da ih gura. Stojic je naj bolji Stoper nase Lige dok Popovic jako sigurno igta u Belgiji i dobro.

1992

pre 5 meseci

Naše lige ? Jesi li ti to napisao naše lige ? Joj lige čovječe ? Nijedan klub u Srbiji nije dorastao najvišem nivou fudbala. I sad treba iz tog polufudbala neko da igra na Euru gdje će doći sve ale i lavovi. Zamisli štoper iz naše lige protiv Mbapea, ili protiv Belingema i bilo koje od prvih 10 ali i više reprezentacija u Evropi. Hahaha. Smijurija.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Da li ste ozbiljni?
T

Taki33

pre 5 meseci

Bolji od Erakovića 10 puta.
B

Bane1989Ns

pre 5 meseci

porede klinca od 20 god sa likom od 30
T

Trebalo

pre 5 meseci

Bi da idu svakako uz Nastasića i Lazović Gaćinović Gajić i Radoja jer su svi bolji od rezervi sadašnjih
j

juventus. cf

pre 5 meseci

Bolje i on nego ona rupa Milenkovic
k

kolodin

pre 5 meseci

U odbrani reprezentacije Srbije je promaja od kako nema Nastasića,celu inostranu karijeru je proveo u klubovima iz Liga petice i svagde je bio standardan od Fiorentine,Man City,Šalkea i sada Majorke .Kada je zdrav Srbija nema boljeg stopera ,za razliku od Pavlovića,Milenkovića,Beljkovića Nastasić ima i potrebnu brzinu za stopera
G

Gost777

pre 5 meseci

Ne jos jedan, nego PRVI stoper reprezentacije!
G

Gosturina

pre 5 meseci

Gk:Rajko,VMS,Kovacevic/ Odbrana:Kostic,Mladenovic,Gajic,Lazovic,Babic,Nastasic,Milenkovic,Pavlovic,Erakovic,Veljkovic/ Sredina:Pavlovic(Bajern),Bajcetic,Gudelj,Lukic,Sms,Tadic,Samardzic/ Napad: Zivkovic,Radonjic,Birmancevic,Mitar,Vlahovic,Jovic ili Ratkov.
P

Prvo

pre 5 meseci

Ide 23 a ne 26 igrača a kao drugo Bajčetić igra za Španiju.
z

zorge

pre 5 meseci

po komentarima imsmo osećaj najbolj piksi da zove beliča ilića markovića može i filipivića da uzme duljaja za pomoćnika onda bi navijači partizana boli zadovoljni verovatno bi s o osvojili evropi

1992

pre 5 meseci

Po tvom komentaru ja imam osjećaj da nisi išao u školu.
o

okocha

pre 5 meseci

Konačno neko da spomene Nastasića. Dečko je ubedljivo naš najsigurniji odbrambeni igrač. Kod Muslina i kod Mihe je bio najstandardniji igrač, možda se neko seća kako je odigrao protiv Hrvata u Bg sa 20 godina, takvu utakmicu Milenković i Pavlović neće odigrati za celu karijeru. Šteta što je imao ogromnih problema sa povredama, inače bi bio jedan od najboljih štopera na svetu. Mislim da se prelako odričemo igrača koji su u jednom trenutku svojih karijera bili svetske klase, ali su u padu forme, a uporno se pozivaju prosečni igrači koji nikad nisu nešta pokazali. Zato mi nema logike da Račić bude na svakom spisku, a Ljajića nema na mapi, Đorđe Jovanović bude pre Luke Jovića, a Stefan Mitrović godinama bude ispred Nastasića. Ne kažem da oni trebaju biti standardni igrači, ali u situacijama kada ti treba gol u zadnjih 15 minuta utakmice, a Tadić već diše na škrge, sigurno će Ljajić pre podvaliti neku loptu u prostor nego Grujić, Lukić, Račić, Maksimović ili Gudelj jer ima više asistencija i golova nego svi oni zajedno.
G

Gost99299

pre 5 meseci

Fudbal je cudan i samo se gleda onaj ko igra u jak tim a inace reprezentacija bi mogla da se napravi od pola igraca iz superlige Srbije a pola od iskusnih. eno Rubezic starta u Crnu goru dao gol protiv Madjarske a igrao u Pazaru.. sigurno da dva vezna iz lige mogu da se nadju koji su bolji od Gudelja i Lukica i i jos jedan stoper jedan desno krilo umesto Zivkovica koji asistenciju ne ume da napravi u meceve reprezentacije. trebaju neki klinci da se dovedu koji hoce da trce celih 90min.
d

d. g.

pre 5 meseci

Od Milenkovića je svakako bolji.
G

Gost999

pre 5 meseci

Imamo mi štopere, ali Piksi ne sme da zameni svoje pulene. Eraković mora da igra desnog štopera, jer nemamo koga drugog, Pavlović može ili da se uozbilji ili da ode na klupu malo, evo, Babić sasvim dobro odigrao protiv Bugara, imamo Nastasića koga mogu da pozovu, imamo i Sedlara, koji je bio najbolji defanzivac Poljske. Imamo mi igrače. Ali imamo i selektora kukavicu koji je u talu sa oređenim menadžerima i onda neki igrači moraju da igraju, makar i povređeni, ili iako kvalitetom ne bi trebalo ni na klupi da budu.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Pa da li cujes sebe? Imamo igraca , najbolji u Poljskoj ligi? Pa jedna Slovacka ima Skrinjara u PSG koji je bio medju najboljima i u Italiji. I mi imamo stopere? Skoro svaka ekipa na euru ima stopere u krem klubovima, dakle ne klubovi poput majorke i sta jaznam nego: Real, Barsa, Ateltiko,Juve, Milan, Inter,Napoli, Siti, United, Liverpul, Njukasl, Psg, Bajern!
G

Gost999

pre 5 meseci

Naravno da čujem sebe. On je bio proglašen za najboljeg u poljskoj ligi kad je sa Pjastom uzeo titulu, sad igra prvu špansku sa Alavesom, i igra redovno. A čak i da igra poljsku ligu, to je i dalje viši nivo fudbala nego austrijska liga iz koje nam dolazi najnezamenljiviji štoper koji je kriv za 99% golova koje smo primili otkad je u reprezentaciji. Pritom je i španska liga, ma koja da je ekipa u pitanju, bolja i od austrijske i od italijanske. E sad, to što nemamo igrača na najvišem nivou je druga stvar. Opet, poenta je da imamo bolje igrače od ovih koji igraju, ali se forsiraju neki drugi, Piksi zna zašto.
G

Gost999

pre 5 meseci

I još jedna stvar, kad već pominješ najveće klubove - imali smo mi napadača u Realu, pa je i dalje 90 minuta na terenu bio napadač iz drugoligaškog Fulama. Mi smo jedina reprezentacija na svetu u kojoj nema mesta za igrača Reala. Shvataš li sad o tome koliko je sve suludo kod nas? I Grobari, ne počinjite, molim vas unapred.
?

??

pre 5 meseci

@ambrozini kakve veze ima gde igra, ako igra dobro? Zasto da mu se ne pruzi sansa? Pa milan jovanovanovic je igrao u standardu i kod antica u reprezentaciji. Mislis da tad nije bilo igraca koji su igrali po boljim klubovima od njega na njegovoj poziciji? Jovanovic nas je gotovo odveo tad na sp. Nema veze ko gde igra, ako odbrana ne stima treba menjati i treba svakom pruziti sansu. Selektor nekad mora da pronadje tako nekog dobrog igraca iz slabijeg tima koji je zeljan dokazivanja. Koliko je samo igraca inace preko reprezentacije iz nekog anonimnog tima otislo u najjace timove sveta?
Ž

Žgane

pre 5 meseci

Za Tukija Milenkovića, Tarabu Pavlovića i veselog Veljkovića izmislio je fudbal. Igra i Aleksandar Sedlar dosta dobro u Španiji, dok Milan Gajić i Bornijašević zaslužuju u najmanju ruku šansu na prijateljskim utakmicama da se probaju na deficitarnom mestu desnog beka. Taraba Pavlović i Tuki Milenković imaju više grešaka po utakmici u nacionalnom dresu nego neki ozbiljni defanzivci u karijeri, skupo nas koštaju ove cepanice.
S

San Lorenzo

pre 5 meseci

Hahahhah ali Tuki Milenković 😂 U njegovu odbranu zaista deluje kao normalan i fin momak.
n

ne bi bilo loše

pre 5 meseci

promeniti u 4-2-3-1, a ako se ostane u ovoj formaciji, onda Mašović ili Nastasić obavezno na mesto središnjeg štopera. Ne bi bilo loše ni videti Kovačevića na golu, a Gajića i Kostića na mestu bekova, a obavezno se izboriti za Bajčetića i Maleša u dresu Srbije. VMS- Milenković-Nastasić-Pavlović- Lazović-Gudelj-Lukić-Kostić- Sergej-Tadić- Mitrović ili Kovačević- Gajić-Milenković-Babić-Kostić- SMS-Gudelj-Lukić- Živković-Vlahović-Radonjić
G

Gost722882

pre 5 meseci

Jel ima bolji veznih u celoj Srbiji od Gudelja i Lukica? sramota nekad Bane Ivanovic i Matic kakvi su to igraci bili danas jedino sto ima napad, odbrana i vezni krš.
С

СРБИЈА 2024

pre 5 meseci

Vanja - Nastasić, Pavlović, Milenković - Belić, Gudelj - Kostić, Tadić/Sergej/Samardžić, Živković - Vlahović, Mitrović. Selektor: Veljko Paunović
l

lol12

pre 5 meseci

Zasto ne zvati i Jovanovica,Mihajla Ilica i slicne.Taman da po 4-5 se prima.
?

??

pre 5 meseci

Sta ce ti paunovic kad si ti sastavio ceo tim?

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Немојте људи,ко Бога вас молим
O

OOiO

pre 5 meseci

Rajkovic, VMS, Petrovic, *neko vec- potpuno nebitno ko; Milenkovic, Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Gajic, Lazovic, *Radonjic/Boranijasevic, Maksimovic, Gudelj, *Grujic/Racic, Ilic, Lukic, Kostic, Mladenovic; Zivkovic, Tadic, Samardzic, SMS, Ljajic/Djuricic; Mitrovic, Vlahovic, *Jovanovic/Joveljic/Ratkov.
M

Mujagic

pre 5 meseci

E samo jos on fali…
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 5 meseci

Gori od izvikanog blekija tesko da moze biti…