Komentari na vest

Matija Popović zapalio Evropu: Tuhel iznenađen, poznati Argentinac ga gura u Napulj

M

MILAN GALIĆ

pre 5 meseci

Nemoj da ga sa tim Jankovicem uporedjujemo.Dah bre.Razlika velika u korist Popovica.
г

гост 1312

pre 5 meseci

Био једно. један Филип Јанковић, чудо, вундеркинд, мама тражила озбиљну провизију и водила га у Барселону, Бајерн, Манчестер Јунајтед… Сад вероватно на некој клупи препричава некој деци какав је он таленат био и колико се клубова отимало за њега. Овај мали се толико гура, толико текстова о њему. стигли су чак да га промовишу преко овог лика из Скаја, али не иде то баш тако како је тата замислио… Нека га, сву срећу му желим, да бог да у Ситују завршио и играо сваку у 11, само што мислим да ће му оживљавати каријеру Чукарички кроз годину две…
t

taj dečko

pre 5 meseci

Filip Janković uopšte nije ni bio talenat, nije bio među najboljima u svojoj generaciji, nego je guran iz nekih drugih razloga. To se kasnije lako videlo. Tokom nazovi karijere nije čak ni izgledao kao profi fudbaler, kamoli šta drugo. Tako da ne može da se priča o propaloj karijeri u njegovom slučaju, već da je i to što je postigao, muvajući se od kluba do kluba, više nego što je bilo realno.
S

Sumnjivooo

pre 5 meseci

Sa 18g jos nije poceo da igra seniorski fudbal... Pa Zivkovic je sa 17-18 pravio decu odveo Partizan u Evropu, Lazar Markovic sa 17 razbijao u Partizanu, Jovetic sa 17-18 pokidao i presao u Fiorentinu, ovaj jos nije ni krenuo ozbiljan fudbal a po Evropi klinci od 17,18g kidaju u Top 5 ligaa
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Eto njega u Borcu iz Banjaluke.
B

Blul

pre 5 meseci

Bice novi Filip Jankovic na kraju
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Ismet Dizdarević i Avdo Dizdarević. Ismet je poreklom iz Cazina, a Avdo iz Mostara.
S

Skauting

pre 5 meseci

Momak nije igrao 6 meseci... Samo individualno trenirao.. ima par treninga za prvi tim.. Nema ni jednu seniorsku utakmicu... Tako da nema mnogo prostora da trazi neke uslove
H

Hermano7

pre 5 meseci

Eto ga u Cuki sledece leto
S

Strašno

pre 5 meseci

Ljudi,daj bre malo jbt...ovaj potpisao za 20 klubova u poslednjih 10 dana!!! Na kraju će u Čukarički da ode!
П

Паун

pre 5 meseci

Само да не буде нови Андрија Живковић. Колико је "талената" отишло из Србије премладо, да је 20% успело у каријери били би међу топ репрезентацијама у Европи. Али сви прво гледају да се докопају новца па тек онда евентуално долази на ред прилика за развој. Али шта друго и очекивати кад долазимо из сиромашне државе. Нисам сигуран ни колико бих ја у сличној ситуацији другачије одлучио.
n

no name_

pre 5 meseci

Nije mi jasno zašto se stalno uporedjue Andrija Živković? Prvo on je odigrao 2 pune godine za Partizan, nešto je i dao. Kad je trebao Partizan da zaradi onda je ispalio sa 20 godinom. Otišao je bepslatno. Nije odmah proigrao , ali u Paoku igra odlično, da li je to njegov limit ne znam, ulazi u godine uskoro 27. Ima razlike. Ovog najbolje porediti sa Danilom Pantićem i on ništa nije dao Partizanu, jedino što je imao nešto više godina kad je otišao skoro 19 godina. Ništa nije uradio ni tamo ni u povratku.
S

Skauting

pre 5 meseci

Nece nista da uradi jer su on i otac nezasito alavi u novcu... Znas se ko je najbolji spic u partizanu
a

a zasto

pre 5 meseci

su alavi? i ti bi trazio bolju platu da mozes. svako trazi koliko misli da vredi.
9

99000

pre 5 meseci

Ovog momka ne znam nisam ga pratio ali cim je ovoliko ozbiljnih klubova bas zaintresovano mora da se radi o ozbiljnom talentu a ocu bolje da gleda da izabere najbolji klub za sina a ne da trazi masne provizije jer ako ispuno svoj potencijal imace para koliko god hoce.
M

Monteroo

pre 5 meseci

Koja pompa ,pa joveta ljajic simon vukcevic markovic su u ovim godinama resavali derbije bili ozbiljni prvoligaski igraci....a njega da pustis na jna protiv vozdovca ne bi primetio neku razliku.
V

VuleMađija

pre 5 meseci

naručen tekst

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Loša odluka Partizana što su ga pustili, po meni odlična zamena na Natha...
n

naporni ste

pre 5 meseci

mozzart ajde ne spominjite ga dok nesto konkretno ne potpise
Z

Zlatko Psihopata

pre 5 meseci

Nije ga Partizan pustio nego je otac isti kao i Jovica Zivkovic. Trazio je 50% transfera za sebe. A nuđena mu je najveca plata za jednog omladinca 10 000 mesecno. Sad nek propadne.
L

Luba

pre 5 meseci

OVDE JE IZGLEDA MNOGO BITNIJI NOVAC OD NJEGOVE KARIJERE. TRAŽINSE KO ĆE DATI NAJVIŠE PARA A NE GDJE SU MU NAJBOLJE ŞANSE DA NAPREDUJE. KAKO GA NUDE SVAKOME TAKO ĆE I PROĆI U KARIJERI. POZAJMICA OVAMO , ONAMO NA KRAJU ĆE ZAVRŠITI U NEKOM MALOM KLUBU SA UNIŠTENOM KARIJEROM. POHLEPA,POHLEPA,POHLEPA
F

From

pre 5 meseci

Rodjen u nemackoj,nikako u nemacke klubove Da ga nam ne otmu,bolji je od Pavlovica
D

DraganKojic

pre 5 meseci

Samo da ne bude novi Tedić , a mozda ako se neko seća onog Ilića što je isto "igrao" za Mančester .
V

Veljko9

pre 5 meseci

Pogledaj na YT sta je radio na Evropskom za mlade, protiv Italije predriblao sve i servirao gol za Maksimovica. Ovo je ogroman talenat samo da bude Fica Stevanovic.