Komentari na vest

Meč viner – figura koja nedostaje Stanojevićevom Partizanu

c

cebinac

pre preko 2 godine

Novinar je odlicnim komentarom objasnio Stanojevicu sta je sa igrom koju demonstrira ovaj limitirani tim.U zimskom prelaznom roku obavezno dovesti plejmejkera koji moze svojim potezima resiti mec.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Ne moraju oni nista da menjaju. Ovaj tim, bez nekoliko povredjenih, najurenih, odjednom ce opet poceti da melje, ali samo u domacem prvenstvu. Mogu da igraju i sa omladincima, pobedice sa jedno 3:0, znamo svi zasto. Cak j ei trener Vozdovca, da s eovi slucajno ne zabrinu, rekao da je ovaj mec u nezgodnom trenutku za Vozdovac, a zasto je u nezgodnom, to niko ne zna.
D

Ducko

pre preko 2 godine

Van nase lige gde imaju 90% utakmica zatvoreno jos pre pocetka, partizan ne moze nista da pokaze. To je danak namestenih utakmica
G

Gost1432

pre preko 2 godine

Njemu nedostaju,desni i levi bek,desno i levo krilo,špic,sredina terena...
Q

Quaresma

pre preko 2 godine

Gdje taj Benzema(Rikardo) srbijanske lige? Gdje taj Salah(Markovic) Pa pola igrača Flore je sa posla doslo na utakmicu.. Nemojte nas vise trovati Zvezdom i Partizanom molim vas.
G

Gost....

pre preko 2 godine

G din Flora je poznat po tome sto je u predjasnjem mandatu oterao Moreiru a u ovom Sumu...Ilic nikad nije bio takav igrac, tj mec viner a Leonardo je bio predmet bacanja prasime u oci jer je bas legdo kad je pobegao Asano (koji igra bundes ligu a ne vidim da nu nesto fali) dok se nasi gmizavci ne oglasavanu sta je sa "tuzbom" protiv Asana xaxaxa....dno dna
D

Daki...

pre preko 2 godine

malo si ti sinak Ilica gledao,pusti malo you tube kad je bio mlad,u konkurenciji Ivica i Vukica i Ilieva je bio lider ekipe,o partijama iz galatasaraja nema sta da se prica,a tek reprezentacije ...
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Sve ovo ima smisla ali opet ovakvi igraci koji su radilice evidentno vise leze Stanojevicu i njegovom stilu igre i konstantniji su, koliko smo bodova izgubili ove sezone a koliko sa Sumom pre...Samo bilo bi dobro da se pojacamo nekim igracem koji moze sam da resi ako mora ali ima i da trci celu tekmu i da igra odbranu i sve..
N

NepisMen

pre preko 2 godine

,,Radilice''
g

gdgfr

pre preko 2 godine

Haah jel vidite, mislim na one pametne koji citaju komentare i koji mogu da zakljuce nesto iz primera, jel vidite po kmetrima ovog tipa zasto smo mi ovde gde smo, ne u fudbalu nego zivotu. Mnogo je ovakvih koji kao da nemaju najbolju konekciju hardvera a softver totalno zaledio? Kaze covek pa i da je klinac, ali ne verujem, nama samo treba igrac koji ce kad ne ide sam krenuti i resiti utakmicu ali biti takav da trci i igra u odbrani. Pa prijatelju dal takvog ima na PESu? I da po potrebi moze i da stane na gol ako je njihov napad, a kad igra sve to sto moze i trener da bude, menadzer, sportski diretkor... Ovo bez sale postaje zalosno, nas su ubili kao narod i drzavu mi nemamo pojma gde se nalazimo.... Prijatelju izvini nisi ti kriv, krivci su oni koji mogu, smeju se ili ih bas briga...
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Kako beše reče onaj Čović iz Vojvodine? Partizan prosto melje.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Treba da se žalite skupštinskom odboru za kadrovska pitanja
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Zašto nema danas neke izjave Stanoja?Obično bude bar jedna dnevno...
0

08

pre preko 2 godine

Mislio si na Čovića i jutarnji program?
@

@08...

pre preko 2 godine

Nemoj mesati elitno takmicenje u kosarci, sa kupom Slavice Cukteras u fudbalu...
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Samo neprijatelj kluba bi za konkretne pare doveo Lazara Markovića, plašljivog i sklonog povredama, a istovremeno se odrekao ubedljivo najdarovitijeg igrača u timu, Sejdube Sume. Natho je po meni daleko najbolji fudbaler Partizana, ali je prosto drugi tip igrača, no nije problem u više nego korektnom igračkom kadru. Problem je u "sklanjalici" koju većina klubova iz naše lige ove sezone praktikuje kada je Partizan u pitanju. Objektivno, Vojvodina ima značajno snažniji tim od Flore, pa su kukavičke izjave njenog kapitena nakon utakmice dovoljno pokazale kako vetar duva. Takav pristup će Partizanu možda doneti bodove, možda čak i titulu, ali će ih potpuno obogaljiti za utakmice u Evropi. Igrači Partizana, naviknuti na povlašćen tretman u ovoj lakrdiji od lige gde im se ponavljaju promašeni penali i protivnici polažu oružje i pre same utakmice, gledaju zabezeknuto kako im tamo neki Estonci daju gol i grubo startuju na igrače! Slično je i sa Zvezdom, pogledajmo npr. besmisleni žuti karton Krstičića nakon svega par minuta na terenu, zbog prigovora sudiji, naravno! Poenta je da Linglong treba ukinuti, prvo kao robovlasničku fabriku koja je sramota Srbije i celog regiona, a zatim i kao fudbalsku ligu, koja ne služi čak ni za uigravanje velikih, jer im se protivnici ionako sklanjaju!
D

Daki...

pre preko 2 godine

pa kako ima vojvodina objektivno jaci tim,kazi mi objektivno mogu li 10 anonimusa da budu bolji od 6 standardnih reprezentativaca jedne zemlje,makar to bila i farska ostrva...jedina razlika u odnosu na mec sa vojvodinom je orjentacina trenera da ne napadne od pocetka ,u drugom poluvremenu kad je video za se zajebo krenuo u juris ali kasno,gol postigli iz dva suta na celoj utakmici,isto bi se mec zavrsio i sa vojvodinom da je vosa povela u 45 min...objektivno ili subjektivno tako je
G

Gost23

pre preko 2 godine

Bravo za komentar! Pravo u centar! To je jasno odavno svima koji se razumeju u fudbal da nam je potrebann takav igrač, pogotovo ako se ne zna šta će biti sa Nathom. Treba nam cenntralni kreativan igrač, a ne 10 krila. Treba se definitivno rešiti Holendera, Lazara Pavlovića i ostalih sličnih individua!
S

Stomak

pre preko 2 godine

Treba vam da igrate normalne, a ne nameštene utakmice u prvenstvu, a ne da se raspadate čim naletite na tim koji vam se neće skloniti. Lepo je igrao Partizan početkom sezone, ali sad se baš raspada, što se naravno ne vidi po igrama u prvenstvu, već po onima u evropi.
N

Neverujem

pre preko 2 godine

Citam komentare i nemogu da verujem, Koga ste vi to pobedili- koju vele silu?? Koliko ste spremni da destabilizujte partizan , cigani!! Necete proci ni bragu a i izgubicete i titula- pa se onda setite svih vasi komentare vele silo!! Skoro bijo jedan serif jedan radnik a ostalo necu ni pominjat!
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Taj Radnik koji pominjes je izmislio fudbal za Floru!
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Hahahaha.... Stanija, ti li si? Ostao ti nama jos dugo, dugo na celu strucnog staba! 😄
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

"Svih vasih komentare, neverujem, nemogu, bijo". Ma, neka si nam rekao! 😄
G

Gost e

pre preko 2 godine

A to "vele" silo ima znacenje?Govore?
G

Gost na primer

pre preko 2 godine

Recimo Ludogorec,koji vas je u dva navrata oducavao od fudbala,Bragu,koja vas je takodje oducavala,pa i ne tako davno Gent,koji vas je pocistio u Beogradu.Imas li jos neko pitanje?
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Pa vi niste pobedili neki top klub iz liga 5 ima decenija i decenija. Možda se čak ni tvoj ćale ne seća neke pobede protiv nekog velikana.
V

Verovao ili ne.

pre preko 2 godine

A šta je recimo LIVERPUL ? da nije u rangu Flore.
A

Au sine jel moguce

pre preko 2 godine

Koliko si samo nepismen...sramota!
p

pmf

pre preko 2 godine

pa kad je ovaj naš genije od trenera oterao Sumu,koji je taj igrač koji nedostaje. Pa i ako je morao da bude oteran,zar se nije moglo sačekati do zimskog prelaznog roka,pa dovesti nekoga njegovog tipa
д

д.г.

pre preko 2 godine

Зар то није Рикардо. Зар није један од најбољих стрелаца у Европи.
S

Stijepan PFC

pre preko 2 godine

Da smo juce imali kriterij sudjenja kao komsinica siguran sam da bi pobijedili,ovako ostaje nam da zbijemo redove i spremno docekamo Ciprane!
M

Miller (Flora)

pre preko 2 godine

"Ciprane"? Hahaha! O kojoj komsinici pricas, o mladoj partizanki?
a

abc

pre preko 2 godine

Vi protiv tima jačine Voždovca niste mogli šansu da napravite, da odigrate presing ni dva minuta niste mogli...ne brukaj se.
S

Suma

pre preko 2 godine

U koliko sam utakmica bio mec viner?
J

Jimmy Viršla

pre preko 2 godine

Stanojevic je i kao igrac bio tezak prosek. Imao je godinu dana u Majorci i Videotonu. Kao trener za 10 godina po Kineskim prvim i drugim ligama, Arabiji, Izraelu isto tako nije nista uradio. U proseku je u svakom klubu ostajao oko 8 meseci. Ocigledno je da nema znanje i kvalitet a nazalost ni vrline da bude uspesan trener. Nista licno, samo iznosim svoje misljenje. I da ne bude da sam "bot", Mister Dolar isto nije neki trener ali je bar igrao 20 godina u seriji A i to na veoma visokom nivou pa je valjda nesto video i naucio. Sto se vidi u ponasanju, pedagogiji i rezultatima.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Mirko Ivanic je igracina! Uz Rikarda najbolji igrac lige, kakav Katai i Kanga, duplo korisniji od njih... Stanojevic forsira da su svi tim, nema pojedinca, svi za jednog, ali juce je sve puklo kao nista, i zato bi na zimu morali da dovedu jos nekog stranca da pravi razliku, ako prodjemo dalje uopste... Stanojevic mora da preuzme krivicu za poraz, kakvi igraci, Scekic, Miljkovic, ovaj, onaj...
G

Gost ha

pre preko 2 godine

Porediti Kataija i Rikarda je smejurija.Katai je Mesi i za njega i za sve ostale u ovoj ligi pa i Ivanica.
Z

Zika Peric

pre preko 2 godine

Zna li neko sta je sa Leonardom? A to da se pohabani pojedinci drze na platnome spisku zbog tala znaju i kafekuvarice u Humskoj.
S

SAMO POSTENO

pre preko 2 godine

Nov trener - strani i nova uprava ! Ovi ni na tribine a ne u fotelje ! Lopuze.
G

Gost&

pre preko 2 godine

Daj Bože da nas pobedi Anortozis i da ne dočekamo proleće u Evropi,zbog sns uprave i sns navijača

Sascha Sascha

pre preko 2 godine

Sve je bas tako
G

Gost43

pre preko 2 godine

Sto ne svuces ILIJEVA - STRUCNJAKA
F

FILIP na konju

pre preko 2 godine

More skripi na sve strane a hocemo titulu ! Hitno nekoliko pojacanja .
l

linoleum

pre preko 2 godine

mislite sejduba suma
V

Voja Bg

pre preko 2 godine

Stanojevic oterao Sumu zbog kombinacije sto ima sa Panticevim menadžerom. Pantić je promenio menadžera i od jednog od losijih igrača Čukaričkog gle čuda prešao u Partizan. Ucinak u Cukarickom 29 utakmica 1 gol, od toga pola je bio starter pola rezerva. Iz pouzdanih izvora čuo sam da su jedva čekali da ode iz Čukaričkog. I sa tom statistikom pred je u Partizan. A Suma prošle godine i pored toga sto ga je Stanojevic od starta sikanirao dao 6 golova i 9 asistencija. Svi znamo šta mu je veliki trener radio i ubacivao ga po pola sata. Medju tim vredniji je 1 Panticev gol nego Sumin kompletan ucinak. Zato Stanojevicu idi iz Partizana i povedi još pored Pantića i Meniga koga si namestio da ta dovede tvoj kum Podunavac.
K

Kafić 620/630

pre preko 2 godine

Novinar je konstatovao da trener mora biti fleksibilniji i da radi u interesu kluba. Sto znaci da je do sada radio iskljucivo za svoj interes? Takodje da ima svoje bubice. Kao da je osvajao ne znam kakve trofeje, pravio cuda u Evropi, lansirao igrace pa ima kredita da se trpe te njegove nazovi bubice. Takodje zar ova LK nije na tako ogoljen i surov nacin obesmislila taj famozni niz i nepobedivost u domacoj ligi?
G

Gost000

pre preko 2 godine

To je ta trenercina koja je pobegla cim je saznao da ostaje bez podrskenu savezu! Vratio se kada je saznao da ce Bjeka da preuzme savez! Trenercina koja nije prosla.ni u Madjarskoj ligi,koji ne moze da vodi ni nizerazredni klub cim predje granicu ali zato kada ima ledja u savezu,Bjeku gde je sve dodjes mi dodjem ti i gde ima bodove u dzepu i pre nego sto utakmica pocne tu je "trenercina" U Evropi je obrukao partizan kao niko nikada ni jedan nas klub casove fudbala mu drze konobari iz Samroka i automehanicari iz Flore i faune ahahaaa Ali zato ce sada na nasim livadama da kida kada protivnici pocnu da se sklanjaju....To vidi cela Srbija!!!! Sram te bilo sto si dozvolio da jedan Srpski klub dozivi toliku bruku!!!! Bruka se cele fudbalske javnosti i predmet sprdnje!!!!
1

1244

pre preko 2 godine

Недостаје му Томислав
@

@1244

pre preko 2 godine

Bjeka se trudi da mu to nadomesti
I

IVAN 82

pre preko 2 godine

Stanojevicev kompleks da je veci od svih igraca ga je kostalo da bude iole bolji trener. Koliko kod se fudbal trudio da bude fizicki jaci ,majstori nikad nece nestati, jer fudbal bez njih nije isti. Ovaj kvazi trener je otjerao Sumu, nije u utakmicama kad smo vodili po 2,3 gola razlike dao sansu Pavlovicu da odigra bez grca.
t

trinki vinki

pre preko 2 godine

S obzirom da igraju oni koji plaćaju Stanoju, teško će naći meč vinera...
9

951357

pre preko 2 godine

Nije problem što nemaju meč vinera. Već što nemaju kvalitet.
G

Gost77

pre preko 2 godine

Ta karika je Bjeka!!!!
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Ne sme da izgubi nijedan klub na svetu od estonskih klubova! Osim Zvezda od Levadije i Partizan od Flore!
G

Gost sa Severa

pre preko 2 godine

Stanojevicu nedostaje Bjeka i u Evropi da mu se sklanjaju svi!
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Imao je on meč vinera, zvao se Sejduba Suma, ali nije bio Partizanovo dete, pa je morao da ustupi svoje mesto večitom talentu Pantiću koji ima kredita kao da je Momčilo Vukotić i Saša Ilić u jednom čoveku pa mora da se vraća 3-4 puta u Partizan. Tu je i Jojić koji diže formu evo već dve godine...
c

cirkus

pre preko 2 godine

Imao ih je vise, ali ih ke sve rasterao, zbog svojih kombinacija i u cilju raskantavanja jako ozbiljnog tima.. I klince je brojne rasterao i ovaj mali bazdar minut ne moze da dobije na terenu, ubedljivo najbedniji i trzisno najbezvredniji tim koji smo ikada imali.. Proslo leto su sadik i fica zbirno vredeli 20 miliona komotno (trenutno tolko vredi samo sadik), a sada cela postava nam toliko ne vredi.
9

951357

pre preko 2 godine

Ja ne znam šta se toliko ložite na tog Sumu, dečko je suv prosek.
G

Gostgost

pre preko 2 godine

E Moj tvrdoglavi stanoje…. Je.ao te suma xD
m

moje misljenje

pre preko 2 godine

Savo je po meni trener kojem se moralo dati malo vise prostora i koji se morao istrpeti. Doveo je Sadika, Asana, Natha, oziveo Sumu izgurao Pavlovice od kojih je klubu leglo 17miliona evra. Nadigrao AZ u obe utakmice, Astanu koja je jaca od Flore rutinirao u obe utakmice i odigrao egal sa Mancesterom u Beogradu. Osvojio kup u derbiju kao gost. Drugi kup izgubio na penale koji su lutrija. Svaki derbi odlicno odigran. Plus je i kao fudbaler bio jako ime i u klubovima i u reprezentaciji.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Savo je sam otisao jer je radil u nemogucim uslovima, samo su ga cekali da mu definitivno pukne film i da ubace trojanca na njegovo mesto.. Potpuno je besmisleno njegov partizan porediti s ovom kantom od tima.
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Apsolutno se ne slažem. Mec viner postoji i uvek je postojao. Nekada Tiče sada crni bik, Vijeka, Nenad Bjeković. Sa ovim su se složili...
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Kako nema? Zdjelar, krilni igraci, Jojic, Pantic, mogu da rese utakmicu.
I

Istina

pre preko 2 godine

Imaju kariku u doamcem Bjeku
b

bob.f

pre preko 2 godine

Treba to da ti odes sramoto od trenera!!! povedes Vazuru, Ilijeva,Lolu,obradovica,Pantica,Miljka,Miletica i sve one koje igraju samo iz jednog razloga...Hoce da se tale sa vama u napumpanim platama...Tako unistavate nas Partizan....Grobari ovi moraju da idu....Obrukali su nas strasno....Pozz..Zato si oterao Sumu Asana Sadika? Samo budali to nije jasno..

rty

pre preko 2 godine

Cekaj imas masineriju koja gazi u domacici imas Rikarda koji obara sve rekorde po broju golova I ostale iz ofanzive koji gaze I dodje Evropa oni ne postoje na mapi? U Zvezdi kada je Pavlov u formi znam da ce da utrpa Liverpulu I Milanu, kada je Ivanic u formi pokidace kada nije bice najgori na terenu. Samo kod ovih na jednoj stranu stah I trepet klanjaju se kapiteni rivala na drugoj stranu Flora I Fauna...
N

NoName2

pre preko 2 godine

Kako nema? Evo gledajte kako ce protiv Voždovca da "plešu". Lucidna ubacivanja kroz ceo šesnaesterac, igrači Voždovca posmatraju, kapiten izjavljuje kako su oni barem 60 posto iznad ostalih u ligi... Milina jedna. A Flora? Pa ništa, oni su loš dan. I belgijanci isto.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Станојевић евом Партизану недостаје тренер и екипе које ће им се склањати у Европи.
P

Prti

pre preko 2 godine

Sve se vraca sve se placa... Koji velikan egzoticnih liga je sledeci?
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Mozda Zvezda? A da, ne spada medju velikane klub koji ne moze da pobedi Omoniju, Serif i Radnik Surdulicu, ej bato Surdulicu.
@

@Bodibond

pre preko 2 godine

Surdulica je za Floru Real Madrid! A seti se samo BSK Batajnice onomad...ej BATAJNICE?! Hahaha
9

951357

pre preko 2 godine

@Bodibond - pozdravio te Zlatanović
K

Kom pas

pre preko 2 godine

Stanoje je oterao Sumu, ovde pocinje sa 6 defanzivnih igraca, onda divlja sa izmenama, menja 4 igraca istovremeno, stavlja Lutovca na levo krilo, kao da je izgubio kompas. Inace Estonci su skinuli skalp i Zvezdi pre 15ak godina, to je uradila nikad jaca Levadija u kvalifikacijama za LS, tad je Zvezda prosla na gol u gostima.
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Ako ti je tako lakse....
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

nama bre treba uprava koja ce da radi za dobro Partizana i nista drugo. Dok se to ne sredi vrtecemo se u krug. Mi smo bre bolestan klub , klub u dugu sve vecem svake godine, ne placaju se igraci, zaposleni...koja bre crna evropa