Komentari na vest

Megvajer nije pokvario planove Ten Hagu, Junajted za novog štopera sprema 40.000.000 evra

D

Djura Matic

pre 8 meseci

Od 2012 ne znaju sta dovode . I to sto dovedu drze 2 meseca i prodaju posle . Potrosili 2 MILIKARDE najavise na SVETU ! A uzeli trofej AudiCupa u Indoneziji . Onom Murinju trebaju spomenik da dignu , covek sa Felajinijem i ŠLJ igracima bio drugi i uzeo LE !!
T

Trololo

pre 8 meseci

Dogovori se sam sa sobom, jesu li uzeli audi trofej ili su uzeli LE i jos par kupova? Drugo, kog igraca su prodali posle 2 meseca?
b

bambule bambule

pre 8 meseci

Dajte Ten Hagu jos deset igraca, malo je to.
m

mićo belkan

pre 8 meseci

Baji je ozbiljan, ozbiljan igrač ali je najnesrećniji štoper u istoriji fudbala. Možda je čak i bolji od Varana i Martineza, ali i da nije bolji, svakako je najbolja alternativa njima. Mnogo bolja opcija od Lindelofa, a naročito od Megvajera. Iskusni Evans je odlično rešenje za četvrtog štopera, tako da je najbolja varijanta da Megvajer i Lindelof dobiju šut kartu.
S

Sejn85

pre 8 meseci

Baji je stoper bez mozga, nepromisljen sklon ispadima, zutim kartonima a pogotovo povredama, jeste jak fizicki al zato staklen i stoper na koga se ne moze ozbiljno racunati. Za Lindelofa mogu reci da je svoj kvalitet dokazao u zadnjih 10-12 kola prosle sezone, tako da je za back stopera odlican….Megvajer i Evans nisu za Junajted
S

Statler

pre 8 meseci

Još štoper i Amrabat ili Gravenberch, Mainoo se vrati od povrede i onda je to skroz ok tim.
R

RaydeN

pre 8 meseci

I onda šta? Borba za 4 mesto
m

maker44

pre 8 meseci

Jos jedan unitedov flop u najavi.
Y

YNWA

pre 8 meseci

nisu oni toliko losi pozadi,bolje da su jos nekoga golmana doveli posto sa ovim se nece usrecit !
r

rd7

pre 8 meseci

Onana ubedljivo najbolji igrač Junajteda u ove dve utakmice, o čemu ti pričaš?
V

Voždovac

pre 8 meseci

Kakvi sve polovnjaci koštaju 80-100 miliona, 40 nije ništa za Todiboa. Možda je čak i bolja opcija za Junajted od Pavara.
d

djoshha

pre 8 meseci

Možda bi pametnije bilo ako dovedu Todibo-a da on igra štopera, a da Lisandro igra zadnjeg veznog... Mislim da koliko god Lisandro imao osećaj za prostor, pozicioniranje, hitrost, hrabrost za ulazak u duel, ispostavlja se da PL zahteva od štopera da ipak ima visinu i fizičku nadmoć.. Što se njegove igre kao zadnjeg veznog tiče, igrao je na toj poziciji, ima pas, ima pregled i žustrinu, mislim da bi se dobro snašao na toj poziciji, posebno jer je sezona duga, Kazemiro ulazi u godine, pa na kraju krajeva i da uči uz Kazemira.. Lisandro je svakako igrao na toj poziciji dosta puta tokom karijere.. Što se Junajteda tiče, ispostavlja se da je za sada Mason Mount promašaj, jer on igra na poziciji Bruna, pa u situaciji kad su obojica na terenu, jedan drugog guše.. Jedino da se igra sa 2 ofanzivna vezna, ali onda je to rizično jer obojica nisu toliko jaki defanzivno i nisu brzi da se brzo mogu vraćati u slučaju kontre.. Nažalost se ispostavlja da je i Antoni promašaj, on čak nije ni što se kaže "one-trick pony" kao što je Robben bio tokom cele karijere, jer ni taj ulaz sa desne na levu ka unutra mu nije dobar, a da krene na desnu nogu ni ne postoji kao opcija.. Za njega je Grinvud, Roben lično.. Šteta je što je napravio tu glupost i upropastio sebi karijeru, jer je činjenica najveći talenat koji se pojavio u Junajtedu još od Besta.. Jak sa obe noge, brz, otresit, plus nije nadmen kao ovaj Brazilac koji čim mu ne sude nešto odmah diže nos i hoće da se posvađa sa svima.. Bilo kako bilo, kao navijač Junajteda već 20 godina, nadam se da će bar ovaj Hojlund da se ispostavi kao pogodak, jer ispada da od Bruna koji je doveden iz Sportinga, Junajted nije pogodio sa pojačanjem... (ne računam Varana i Kazemira koji su došli kao već pečeni igrači i Eriksena koji je bio mačka u džaku koja se ispostavila kao pun pogodak)..
m

mićo belkan

pre 8 meseci

Grinvud je u najboljem slučaju ljuti prosek, Lisandro nikad u ž