Komentari na vest

Memfise, pakuj kofere i idi iz Barselone - čeka te Svetsko prvenstvo

K

Kdksm

pre gotovo 2 godine

Kako ova barselona voli da kanali dobre igrace, prvo kutinja, grizmana, pjanica sad depaja
x

xaxaxaxa

pre gotovo 2 godine

dve rupcage ne zna se ko je precenjeniji od ove dvojice
m

murinjo

pre gotovo 2 godine

jel se samo meni cini ili sam lud, ali ovaj decko mi je bas dobar igrac. bas nema srece sa klubovima. igrac poteza, fukcionalan za ekipu... ovo treba da iskoriste dortmund, roma, milan, viljareal, sevilja.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Lepo sam ja rekao da je njemu greška napuštanje Liona. Tamo je bio glava ekipe, a Barsa ga je, nakon solidnih igara skrajnula. tačnije Ćavi. Sad nazad opet u neku takvu ekipu, njemu bi npr Dortmund legao ili tako neka ofanzivna ekipa.
M

Milan5566

pre gotovo 2 godine

A dosao ie kad niko nije hteo...

Miki_Rubiroza23

pre gotovo 2 godine

Kako bi legao Milanu
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Bar je deset puta bolji od Ferana Toresa ali šta ćeš to su te špansko-katalonskr veze koje upropašćuju Barselonu pa i Siti zadnjih godina. Igrači poput Erika Garsije, Ferana Toresa, Serđija Roberta, Mingeze i sličnih imaju mesta možda u ekipama poput Betisa u najboljem skučaju a u Barseloni su okosnica jer mora da bude bar pola domaćih igrača koji očigledno nemaju kvalitet.
P

Poznavalac fudbala

pre gotovo 2 godine

Uzes! Decko koji je magija na terenu kog je uzivanje gledati da potrezi novu sredinu :) definitivno neko ne razume ovu igru.
@

@odgovor

pre gotovo 2 godine

Bukvalno. Meni je i dalje krivo sto je onako rano otisao u jos tada raspali Junajted. Danas bi verovatno bio top5 na svetu na svojoj poziciji.