Komentari na vest

Mesi eksplodirao kao vulkan: Opet represija nad Argentincima u Brazilu! Ludilo mora da prestane, ne sme da se toleriše

e

eeeerre

pre 5 meseci

Za Messija reći da nije čovjek može samo zlobnik. Sudjelovao je u bezbroj humanitarnih akcija, plaćao skupa liječenja bolesnicima, plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije, donirao 600.000 za dječiju bolnicu u Argentini, donirao 1 milion za vrijeme korone itd. Radi za Unicef, pomaže redovno siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima.
G

Goss

pre 5 meseci

Bili Argentinci krivi za ovo sto se desilo ili ne. Mesi je na njihovoj strani, ja tu ne vidim nista lose. Nece valjda da bude na strani Brazilske policije koja prebija njegove sunarodnike?
N

Najdobronamernije

pre 5 meseci

Zasto ovi komentatori na tv areni misle da ce biti bolji ako stalno tokom prenosa pricaju povisenim i napetim tonom. Mene licno to umara oa gasim ton. Sigurno nisu nikad gledali prenos nekada cuvenog reportera Nikitovica koji je uvek bio smiren, kratak i nenametljiv i pustao gledaocu da uziva u utakmici. Nekad se u tv kucama ucila dikcija i jos mnogo toga sto nije prioritet na danasnjim kursevima za reportere. Ne zelim nikoga da povredim ali moram ovde i da primetim da Sport klub ima mnogo bolje reportere, ali na zalost arena prenosi utakmice koje volim.
4

444444444

pre 5 meseci

Ti pojma nemas .... taj sto je komentarisao derbi je jedini normalan komentator na areni... covek se uzivi i vidi se da iz ljubavi to radi... a ne ima onaj nzm kako se zove, uglavnom Francusku ligu komentarise... covece tunjas.. jako iritantno kad neko prica kao da mu nije ni do zivota a kamoli do komentarisanja utakmice ! Pola ga ne razumes...ili onaj jos gori tip koji vise od pola utakmice komentarise tabloide i spleckarenja umesto da se fokusira na fudbal kao igru... ti su najgori.... ako hocu da slusam ko je kome sta rekao van terena ili ko ce gde i ko kad izlazi i sta pije onda cu da citam te dosadne tabloide a kad gledam fudbal onda hocu sve fudbalski da bude i sto vise uzbudjenja naravno u skladu sa utakmicom... al gde covek da povisi glas ako ne u najvecem derbiju na planeti ?
S

SvrakaShearer

pre 5 meseci

Čuj pudlica eruptirala, ahahahahahahahah
Z

Zli_Vuk81

pre 5 meseci

Jedino mi je zao sto nisu nalupali onu magarcinu od nekulturnog golmana. Mozemo o svemu da diskutujemo, jesu brazilci ispali dzukele,ali onog dripca mi nikada nece biti zao. Klosar klasican!
g

glavati.ateista

pre 5 meseci

Video sam na televizoru da je Mesi los covek rekli mi u kaficima isto da je Vladan Milojević los jer ide u Hilandar.
v

vendeta

pre 5 meseci

Mi nemamo strast...
8

828282

pre 5 meseci

Ja licno.svojim ocima gledao,policija je sve uradila da smiri situaciju, masu rukama da prestanu, dogovaraju se tako da ovo pada u vodu.. Nasa policija bi to sjekla sabljama odma i ne bi pitala za sutra.
N

Novak majstor

pre 5 meseci

Nemoj mi pričati , navijači Argentine stavljeni da budu u sredini tribine okruženi i pomešani sa Brazilcima . Organizator je podbacio ili su namerno to uradili sto me ne bi cudilo jer su u Juznoj Americi svi ludi poprilicno .
l

lipovetsky_gilles

pre 5 meseci

najveća tragedija u istoriji brazilske reprezentacije je ta što rodrigo nosi #10. vreme će pokazati
T

Twix

pre 5 meseci

Mesi eksplodirao? Pa da mu nisu dali to SP, Argentinci bi bukvalno njegovu sliku stavili ispod definicije izraza "pecho frio".
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Dali to svetsko? Da li si ti normalan? Ko moze kome da da svetsko,jesi ti lud..
@

@Twix

pre 5 meseci

Jeste, dali su mu svetsko i Kolo Muani je namerno promasio zicer na kraju meca. Koja ti je sledeca teorija zavere, da ptice nisu stvarne?
A

Aleks Miami

pre 5 meseci

@nadrealnooo.. isto kao sto se namesta svaki svetski dogadjaj, rat, pandemija, tako moze da se namesti i svetsko, cak i mnogo lakse. A ovaj ispod tebe sto komentarise Kolo Muania svaki put kad neko kaze da je svetsko namesteno najverovatno ima IQ u minusu, jer se tu prica o namestaljci da je Argentina progurana do finala. A finale kao finale
T

Twix

pre 5 meseci

@Aleks Miami: Moderni fudbal je igra kecera. Ko to ne shvata, imace dug i lep zivot.
i

iiiiuu

pre 5 meseci

Namesteno nije kada Argentina bude ostecena u kljucnim trenutcima protiv Arabije (ponisten gol), Australije (penal za igranje rukom), Holandije (10 minuta nadoknada i u zadnjoj minuti izmisljen faul 18m od gola iz kojeg su dali gol) i Francuske (2 penala u finalu). Namesteno je ono sto su sudije radile godinama Realovim protivnicima da Real osvaja LŠ, a Ronaldo zlatne lopte kada su im svirali penale i priznavali golove iz ofsajda od 1m kad god nije išlo.
n

nedano

pre 5 meseci

Primjer ekipe, kako ginu svi jedan za drugog. Zato su i ostvarili taj uspjeh, osvojivsi copu i sp.
K

Kleo

pre 5 meseci

Argentinska reprezentacija skup velikih ljigavaca i ulicara, na celu sa 'dobrim deckom' Mesijem, koji je ustvari veliki manipulator i licemer.
G

GostO

pre 5 meseci

Konacno su ljudi poceli da provaljuju da je ta "dobar decko" fora samo gluma a on jedan glumac, licemer i manipulator tokom cele svoje karijere
Б

Блок

pre 5 meseci

Што? Јер није хтео да игра ,док бију Аргентинце ...јер неспособна полиција није направила тампон зону ?
B

BicuSlobodan

pre 5 meseci

Zaljubljenih u Ronalda puna Srbija.
s

ssssdd

pre 5 meseci

Šta je onda tek Ronaldo... Prgav, ne poštiva protivnike, ne poštiva suigrače, ne poštiva trenere i njihove odluke, ljuti se kada ga izvedu, nikad nikome nije čestitao nakon poraza (uvijek prvi bježi sa terena), utajio porez, bezobrazan prema sucima, nezabavan, iskompleksiran, baca kapitensku traku, nije dolazio na dodjele nagrada Messiju, pa čak ni suigračima Modriću i Benzemi, protiv Evertona udario bolesno dijete i razbio mu telefon, htio da ukrade gol suigraču na Svjetskom... Prošle godine sklonio Coca Colu sa stola, a godinama ih je reklamirao dok su ga plaćali, za Xavija je rekao da je nebitan jer je otišao u Katar, a sada on otišao u SA itd... Sve u svemu, Ronaldo je svoj šugavi i smrdljivi karakter pokazivao od mlađih dana i to traje i dan danas. Ronaldo je ubjedljivo karakterno najodvratniji igrač koji je ikada igrao nogomet.
A

Aleksandar1988

pre 5 meseci

Ovi Argentinci kao da samo oni postoje na zemlji. Kao da samo oni imaju strast. Sva njihova strast se ogleda u neredima, a ocigledan primer je Boka - River. I ovi kosarkasi sto su bili kod nas u Zvezdi, ako se vide njihove zastave kao da je to ekstra energija. Izvikuju sami sebe. Otkad pratim fudbal na svakom Mundijalu su bili kao favoriti a na terenu borbenost 0. Svi mi imamo strast.
г

гостгодт

pre 5 meseci

Аргентинци имају борбеност нула???
n

nidza1981

pre 5 meseci

decko moj... reci da Argenticni imaju 0 borbenost je tragicno