Komentari na vest

Mesi i Di Marija ponovo zajedno u Parizu: Dolaze da još jednom pokore svet

D

Dksm

pre 3 meseca

Fudbal na olimpijadi predstavlja devetoesalonski sport, to je hobi, to ne prati niko
G

Gretski

pre 3 meseca

Ako Mesi uzme Kopu i OL ove godine, bezbednosne sluzbe u sardnji sa help centrima u Arabiji ce morati da pojacaju dezurstva kako Ronaldo ne bi digao ruku na sebe.
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Gledao sam sinoć Di Mariu u dresu Benfike. Čovek još uvek igra vrhunski fudbal, ta njegova leva noga, centaršut, kao rukom i dan danas. Svaka mu čast.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Messi ako planira da igra na SP 2026 onda ne bi bilo loše da odigra i ovaj olimpijski turnir jer će dosta igrača Argentine sa tog turnira biti u sastavu za SP 2026. To će zavisiti i od Kopa Amerike koja se završava u julu, 15tak dana pred početak OI u Parizu. Kod Argentine U23 sa ovog turnira bih istakao Klaudija Ečeverija koji je medju najmladjim igračima ali izuzetno talentovan, i 2 lidera Valentin Barko i Tijago Almada pred kojima su ozbiljne karijere. Bokini vezisti Eki Fernandez i Kristijan Medina su pokazali veliko požrtvovanje koje karakteriše igrače Argentine i sa takvim stavom bi mogli da pronađu mesto kod Skalonija, a veoma zanimljiv je i Federico Redondo. Ostali igrači su prosek ili ispod proseka.
Б

Белграно

pre 3 meseca

Замислите да постоје људи који мисле да је СП намештено. Дакле намештено је било да се изгуби од Саудијске Арабије уз четири поништена гола, да се од Холандије прими гол у 101.минуту у прође на пенале, да Француска у финалу добије два пенала и у 122.минуту има мртву шансу један на један и да голман то одбрани, све то је било намештено. Тешко вама и вашим главама.
Б

Блок

pre 3 meseca

Излази шпиц и 122 минуту , један на један и каже ау...нећу гол да дам ... намештено. Пусти те ликове ,које намештено ...онс одбрана је сигурно ,узевши у обзир сва Светска првенства једна од ствари која ће се увек памтити.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Ne mogu ljudi da se pomire sa činjenicom da ona jedina slamka za koju su se hvatali sve ove godine, nešto što su mislili da će im ostati do kraja života da govore "eee ali Messi nije osvojio SP i ne može biti kao Maradona i Pele", sve je to palo vodu u Kataru, u jednoj filmskoj priči kako Mesija tako i cele Argentine u epskom finalu protiv Francuske. Deo njih se odmah pomirilo sa tom činjenicom i priznalo, ali deo će radije verovati u nameštanje, sklanjanje, vanzemaljce itd itd..
i

iskreno

pre 3 meseca

Mesi je igrao do jaja fudbal do 2020te ovo sve u poslednje 4 nepune god je smejurija…cist marketing.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Može mu se. Nakon osvojenog SP ušao je u red najvećih Pele, Maradona, Mesi. A i ovako mator uveseljava neke Amere, uzima im lovu, njemu super. Ako ode na Olimpijadu eto opet zabave da uzme još jednu medalju sa reprezentacijom (doduše mladom).
C

Crceniu

pre 3 meseca

Iskreno, prosle sezone Messi imao vise golova + asistencija cak i od Halanda. Bas je los hahah
B

Batigool

pre 3 meseca

Mesi osvojio zlato na Olimpijadi i Svetsko a Penaldo nista od ova dva.Gde je statisticar na dva najvece sportska dogadjaja na planeti???Pravi je madjionicar,nestaje sa velikih turnira.
B

Burazengija

pre 3 meseca

Veoma diskutabilno vas fanova Mesija, da je Ronaldo npr. Brazilac, mislim da bi imao sigurno bar po 1 zlato i 1 boginju, a verovatno i vise.
g

gost1234

pre 3 meseca

tacno treba zabraniti komentarisanje maloletnim licima
L

Looolp

pre 3 meseca

Burazengija, Ronaldo je igrao u Realu 9 godina pa nije mogao da osvoji vise od 2 lige, a jedini konkurent mu je bila Barselona. A sad bi kao vise puta osvojio SP koje se igra svake 4 godine i gde je konkurencija daleko veca?
K

Kikili

pre 3 meseca

Azija 3 mesta na Olimpijskim igrama + plejof sa africkom reprezentacijom, sto znaci potencijalno 4 reprezentacije iz Azije, a Juzna Amerika 2?
G

Golden Balls

pre 3 meseca

Pa mora se i Zlatna lopta dogodine dobiti za nešto makar to bi turnir juniora 😂😂😂
M

Messi GOAT

pre 3 meseca

Di Maria je vec najavio da nece ici.Za Mesija se jos ne zna da li ce ici.Isao ili ne on svakako ima zlato sa OI a ima i Svetsko nesto o cemu Penaldzija moze da sanja.Taj je tata za Luksemburg i Lihtenstajn da ih trpa u kvalifikacijama.
@

@Mesi nije GOAT

pre 3 meseca

Ima Mesi namesteno svetsko. A sad se gura svuda, samo da skupi nagrade da bi imao "argumente". Licemer mali, celu karijeru mu marketing napravio. Talenat najveci ikada, najbolji fudbaler, bas i ne. Treba za to da ima i karakter.
L

Looolp

pre 3 meseca

A do sada kao nije imao argumente? Haha. Namjesteno nije kada Argentina bude ostecena u kljucnim trenutcima protiv Arabije (ponisten gol), Australije (penal za igranje rukom), Holandije (10 minuta nadoknada i u zadnjoj minuti izmisljen faul 18m od gola iz kojeg su dali gol) i Francuske (2 penala u finalu). Namjesteno je ono sto su sudije radile godinama Realovim protivnicima da Real osvaja Lige prvaka, a Ronaldo zlatne lopte kada su im svirali penale i priznavali golove iz ofsajda od 1m kad god nije išlo. A o poklonjenim nagradama Ronaldu da i ne govorim...