Komentari na vest

Mesi igra kao da treba da se proda: Gol i dve asistencije za polufinale (VIDEO)

A

Artur2

pre gotovo 3 godine

Nije mu potrebno nista da uzme nikad,i da nije nikad nista sa barcelonom uzeo ko je normalan i iskren zna da je on najbolji..gledajte ga jos malo jer takav kao on,mi odje svi sto komentarisemo nikad ga za naseg zivota slicnog vidjet necemo..
1

12345

pre gotovo 3 godine

Danas ga svi hvale, a kad ne osvoji Kopu ni ove godine svi ce ga kritikovati, standardno.
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Uzima ovo Mele !
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Kako igra Lautaro Martinez pokazuje savrsenstvo od Fudbala postize bombe od golova, vidi se zasto je sampion Serie A sa INTEROM, sad kad uzme trofej cena ide na tr.marktu lagano na 90 miliona eura, sad je cena tamo vec 80 miliona i jos je u porastu, INTEROV skauting radi punom parom, ali nije ni cudo otkrio ga je Diego Milito zvani TRIPLETA ! covek osvojio INTERU TRIPLETU plus im nasao igraca koj im je osvojio SKUDETO, a da bude jos lepse stavio im potencijonalnih 100 miliona eura u dzep a placen je 23 miliona euro Rasingu, MILITO MILITO TI SI BOG BOGOVA ! FORZA LAUTARO MARTINEZ !
1

12345

pre gotovo 3 godine

Argentina je mogla i nocas da ispane da su Ekvadorci iskoristili neke sanse, nece oni oavojit Kopu ove godine
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nesto mi se "javlja" da ce i on konacno uzeti trofej sa reprezentacijom...
K

Kme

pre gotovo 3 godine

Daleko je to jos! Al ako uzmu,zssluzeno na temelju prikazanog..I to jos protiv brazila na gostujucem terenu
o

ojaijaonoitiijahaha

pre gotovo 3 godine

Kako je lagan moj brat.Najbolji igrac ikada koga je svet video,Klasa.
L

Lolol

pre gotovo 3 godine

Da je Mesi igrao za neku Evropsku reprezentaciju iz TOP 10 sada bi imao 200 golova za reprezentaciju i da je igrao protiv raznih Andora, San Marina itd. Pa ovamo Bolivija pobedi Argentinu sa 6-1, Peru izbacio Brazil sa Kopa Amerike 2019, Ekvador pobedi Argentinu (bez Mesija). Lukaku i Kristiano Ronaldo ce na kraju imati 30+ golova za reprezentaciju vise od Mesija i Brazilskog Ronalda sto je smesno, a na velikim takmičenjima u nokaut fazama ne postoje ni Kristiano ni Lukaku, dok su Mesi i Brazilski Ronaldo daleko najbolji. Uporede radi, Mesi u nokaut fazama SP i Kopa Amerike ima 5 golova i 15 asistencija dok Kristiano u nokaut fazama Svjetskih i Europskih prvenstva ima 3 gola i 2 asistencije.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, koliko god da im je lakse protiv san marina i andore, toliko im je teze u plej ofu. Mesi je, recimo, nocas igrao u 1/4 finalu protiv ekvadora i dao gol i imao 2 asistencije, dok na ep u 1/8 finala igraju portugal belgija. Na proslom kopa amerika, igrali su protiv venecuele 1/4 finale. 2016 protiv venecuele u 1/4 finalu, a protiv amerike u 1/2 finalu. Onda 2015. Protiv paragvaja 1/2 finale. Da ne nabrajam dalje. Mesi je imao mnogo lakse protivnike da "budzi" tu statistiku koju ti gledas, bilans u plej ofu.
j

jhhhhhh

pre gotovo 3 godine

Izdaja U Tem Denveru, a zasto si se zaustavio samo na Belgija - Portugal? Zato sto si i sam svestan cinjenice da je Portugal u osvojio EURO 2016 zato sto je imao lagane protivnike? Npr. Portugal 2016 godine osvaja EURO tako sto su igrali protiv Austrije, Islanda, Madjarske, Poljske, Velsa, Hrvatske i Francuske. Ronaldo je imao sve uslove da nabija statistiku protiv njih pa sto nije? Jedino su Hrvatska i Francuska bili ozbiljni protivnici Portugala na tom EURU.
k

kollo

pre gotovo 3 godine

Po meni je glupo pisati da je Ronaldo bolji od Messija jer je Eder dao gol u tom finalu protiv Francuske i donio Portugalu trofej. Pri tome Ronaldo na tom EURU nije bio strijelac ni asistent u 5 od 7 utakmica, a sa druge strane Messi dominirao na Copa Americama i bivao najbolji igrač turnira u konkurenciji Neymara, Suareza, Cavanija, Jamesa, Di Marije i na kraju opet nije osvojio trofej sa reprezentacijom. A Ronaldo je na EURU 2016 uspio nemoguće. Ekipa mu je osvojila EURO, a on nije proglašen za najboljeg igrača takmičenja. Takvo nešto se desilo prvi put u historiji Europskih prvenstava da igrač ekipe koja osvoji EURO ne bude nagrađena i time da njihov igrač bude najbolji igrač takmičenja. Eto kakvo je Ronaldo prvenstvo odigrao. Čak i Grk one 2004 godine Zagorakis je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira.
g

gud morning

pre gotovo 3 godine

messi se priprema za zvijezdu, uzet če svrpsko drzavljanstvo da moze igrat s japanom u 9 ujutru
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Milsim da fk zvijezda 09 iz stanisica kod bijeljine, posto taj klub spominjes, nema bas novca za mesija. Ne znam odakle ti je palo na pamet da dodje da igra u republici srpskoj.
s

svetac iz pariza

pre gotovo 3 godine

realno je da ce u PSZ najveci klub na svetu posle ovakvih igara! I on i Ramos i eto je LS laganica
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ili se sprdas ili si dete od 10 godina kom je poceo letnji raspust.
d

dscz

pre gotovo 3 godine

Terzo mađijo reaguje i dovodi!