Komentari na vest

Mesi ukrao slavu Joveljiću, Inter u sudijskoj nadoknadi izbegao poraz (VIDEO)

C

China

pre 2 meseca

Chinese penaldito
X

Xaxaxa

pre 2 meseca

Placi mala placi ...))))))))) hejteri na aparatima...)))))))) juhuuuuuuuuuu gde ste ??? Cao zdravo,zar ne? :))))))
V

Voždovac

pre 2 meseca

Stigla nova terapija? Ako ako, neka neka.
M

Messi GOAT

pre 2 meseca

Koliko je samo golova dao u Barsi,Argentini i nekoliko u Psg u poslednjim minutima i spasio svoj tim.Evo opet to radi u nikad gorem klubu.Najveci!
G

GostQ

pre 2 meseca

O gospode Boze. Pokazao je on kako je najveci poslednjih godina sa namestenim titulama i nagradama, sa PSGom ga izvizdali navijaci koliko je bio dobar, sa Barsom, bar kad je on postao glavni, epski preokreti Liverpula i Rome, i Real dosao do dominacije. Bitno je da on koji trci 4km na utakmici kad prosecan igrac trci 11km, i da je "najbolji" jer je u rekreativo ligi dao gol.
s

sadasda

pre 2 meseca

GostQ, pa najveći je i zbog Rome i Liverpula jer je Barsa sa njim pobjeđivala te klubove sa 3-0 i 4-1, a sad grupe ne mogu proći i gube od Franukfurta sa 3-0. I do kakve je Real dosao dominacije? Barsa ih sa Mesijem redovno gazila sa 4-5 komada i osvajali titule. Real mogao jedino da osvoji namestene LŠ. Nista drugo. A u PSGu je bio najbolji igrac prosle sezone uz Mbapea. A cak ni PSG ne bi prosao grupu u LŠ bez Mesija da im nije sviran onaj penal u 90 minuti. A sto se tice namestenih titula i nagrada tu je Ronaldo daleko ispred svih. Sve mu je namesteno.
m

mesi ankara

pre 2 meseca

ankara mesi
P

Pastuv

pre 2 meseca

Kad naskocim na zenu pa pocnem da vozam,samo vicem mesi mesi mesi ankara mesi goooo