Komentari na vest

MeSI! Zašto Inter Majami? Zašto ne najveće pare u istoriji? I kako ga je izdala Barselona?

0

0 od coveka

pre 11 meseci

Moralni pigmej Leo Messi
g

gooxy

pre 11 meseci

Sta pisete vi pa on da je volio toliko tu barselonu ostao bi ili se vratio a ne gledao svaku marku.prokletstvo nista drugo.daj meni svaku loptu,igrat ce onaj koga ja izaberem,zelim privatni avion privatnu lozu na stadionu milijardu za mog kuma itd itd.igrac ok covjek 0.djeca mu neodgojena pljuju po narodu.samo pareee ljubavi tu nema.kakva barsa i ljubav
G

Gost200

pre 11 meseci

Čovek može da radi šta hoće, nema više ni jedan spotski motiv, a zašto bi ga i imao? Osvojio je sve, izjednačio se sa Peleom i Maradonom u top 3 svih vremena, mogao je da se penzioniše posle finala Sp. Ovako kao veteran, pikaće još malo fudbal, ima milijarde na računu, hodajući je brend, ima lepu ženicu, 3 sina od kojih je moguće da bar jedan bude takođe uspešan fudbaler. Njemu je sve to zabava.
L

Logitech

pre 11 meseci

Cuj Barsa ne moze da obezbedi Mesiju 25 miliona godisnje, ali zato tamo neki Inter Majami koji je osnovan pre 5 godina i nista nikad nije osvojio, doveo Mesija za platu od 60 miliona godisnje, oni imaju 60 miliona, a Barsa nema 3 puta manje. Cirkus, nesto drugo je tu u pitanju.
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Sjajan tekst moram priznati, iskreno nisam znao do ovog momenta sta je Bekam uradio i reci cu samo kapa dole!
J

Ja bre

pre 11 meseci

Sta je uradio Bekam? Mrzi me da citam ceo tekst.
V

Vidal

pre 11 meseci

Mnogi pisu da je fudbal propo, a evo vam primer Modrića. Odbija Saudijske milione i prihvata ulogu mentora u Realu svestan da nece imati minutazu kao pre. Kapa dole.
G

Gost555

pre 11 meseci

Jedna lasta ne cini prolece, to je jedan primer, imas vise primera koji te demantuju. Recimo Benzema, lik igrao 14 godina u Realu i kao da mu nije dovoljno love pa otisao u Al Tamo neki.
c

coki976

pre 11 meseci

e moji vi , a ja svaki svaki dan radim ko crnac za 100 k dinara 😀 a ovde neke milijarde za midzeta koji juri loptu
Š

Šumadinac99

pre 11 meseci

I ja radim za 50000, sa 100 000 bih pevao!
k

komision

pre 11 meseci

Osvoji on titulu u Qatar! Osvoji sve... a onaj drugi,sa nadimkom penaldo? Koliko treba poklona da se postigne go posle grupne faze? Ko moze da kaze?
k

kakem

pre 11 meseci

Majke mi ne mogu da verujem kako Ronaldove fanove nije sramota da ga i dalje porede sa Mesijem hahaha, aj u redu volis coveka vise, al da je bolji to samo mentalno poremecena osoba moze da izjavi, Mesi Maradona Ronaldinjo, pa tek onda Ronaldo
l

l.f.c1

pre 11 meseci

G.O.A.T!!! Osvoji sve,obrnuo igricu,i rekao cao...pa vi brojite golove iz pistaci kupova.
G

Gost RS

pre 11 meseci

Čitaš članak, Adidas, Epl, udio u vlasništvu, procenat od tv prava, plata samo manji dio ukupnih primanja....eto šta je fudbal postao godinama unazad. Ogromna mašinerija i industrija za pravljenje para, i zašto Mesi (ne gotovim ga lično) ne bi kao jedno od najjačih lica te industrije muzao koliko god može? Ono što se mi obični ljudi pitamo, gdje je granica i kad je para dosta, to se tamo ne pita. Tamo se gleda prestiž i mjeri čiji je veći.

1992

pre 11 meseci

Jenkiji znaju pos'o. Biznis, čist biznis.
F

FM skaut

pre 11 meseci

A zena rekla: Hocu u Majami jer je suncano pa mogu da pokazujemo guzicu na plazi po ceo dan.
I

I krofne

pre 11 meseci

A i ima onih negroida sto setaju plazom i uvaljuju satove :)
M

Miami Vice

pre 11 meseci

Jedina prava istina😀
m

miroslavmilovanovic88@gmail.com

pre 11 meseci

100% tačno!
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Dok u Grckoj, Monaku, Spaniji, Italiji ne postoje more i plaze.
g

gooxy

pre 11 meseci

Kakva barsa,pa mesi je sad samo prosjecan igrac koji bi opet da bude glavni i da svaka lopta ide njemu.u americi mu sve pase dobra para,procenti i laganica bez nekih ocekivanja i pritiska.u americi poraze dozivljavaju sasvim drugacije od nas
8

8

pre 11 meseci

Maradona nikada ne bi otišao u Ameriku da igra fuzbal . doduše sobzirom na prošlost oni ga nebi ni zvali .
N

Nezahvalni gnom

pre 11 meseci

Barselona mu je platila terapiju lečenja hormonima a on tako vraća..... Dobro, dobro... Pamti se sve.......
g

gost0

pre 11 meseci

A on Barseloni nije nista vratio? Sta se lozis?
f

fgfgat

pre 11 meseci

Nikada ne bi ni otišao da Španski savez nije smanjio limit za plate kako bi otežali Barceloni. Predsjednik saveza se godinama čak i javno hvali time da navija za Real. Odvratno. Naravno, Messi je tada bio pristao na 50% manju platu, koliko je po zakonu države Španije bilo najmanje moguće ali ga ni tako nisu mogli registrovati zbog prevelikih plata ostalih igrača Barcelone, a nijedan igrač poput Pjanića, Grizmanna, Umtitija koji su imali plate po 10+ miliona tada nije htio otići kako bi im rasteretili budžet za plate. Da Pique zadnji dan nije pristao na smanjenje plate ne bi mogli registrovati ni one nove igrače koje su tada doveli (Depaya i Aguera).
L

Lažne suze

pre 11 meseci

Prodao je on klub još kada je bilo najteže i otišao u superklub iz Pariza sa kojim je očekivao da će se šetati do trofeja LŠ. Kad ono...... crvc Mićo!
f

fgfgfghzs

pre 11 meseci

Nikada ne bi ni otišao da odvratni Španski savez nije smanjio limit za plate kako bi otežali Barceloni. Predsjednik saveza se godinama čak i javno hvali time da navija za Real. Odvratno. Naravno, Messi je tada bio pristao na 50% manju platu, koliko je po zakonu države Španije bilo najmanje moguće ali ga ni tako nisu mogli registrovati zbog prevelikih plata ostalih igrača Barcelone, a nijedan igrač poput Pjanića, Grizmanna, Umtitija koji su imali plate po 10+ miliona tada nije htio otići kako bi im rasteretili budžet za plate. Da Pique zadnji dan nije pristao na smanjenje plate ne bi mogli registrovati ni one nove igrače koje su tada doveli (Depaya i Aguera).
z

zzzRrrrzzz

pre 11 meseci

Pa ovde su svi navijači Barcelone, i previše su ljuti. Čovek ide gde mu je bolje, njemu i porodici njegovoj

mratinkovic86@gmail.com

pre 11 meseci

Najpametniji mogući potez. Čovek je izabrao trenutno najbolje za sebe, a van pameti je što neki ovde lažno morališu. Apsolutno je sve na fudbalskom nivou osvojio, i sigurno se motivaciono istrošio. Majami je sjajan za život (nije lud Beckham) i zašto da ne razmišlja čovek o budućnosti.
l

lethargica

pre 11 meseci

Majami je gta server druze
a

aaaaap

pre 11 meseci

3. Maja wam napisao komentar da Messi ide u Inter Miami jer je sve u vrhunskom sportu iscenirano a Messi je samo obican sistemski sluga koji ima ulogu da nas zabavlja. zasto Inter Miami? Iza je okultna numerologija koja stoji iza svih vaznih dogadjaj.
e

esex

pre 11 meseci

Izvinite gospodjo kleopatra nismo vas prepoznali
M

Mop

pre 11 meseci

Nije on trazio 25 miliona vec je to neko glupo pravilo u Spaniji da plata igraca moze biti minimalno pola nego u prethodnom klubu. Da se razumemo nisam neki fan Barse ali ovo je jedino logicno. Trebali bi maltene pola ekipe da prodaju da bi ga doveli. A sto se tice novca, da ga bas toliko mnogo voli on bi vec bio u Rijadu.
I

IQ300

pre 11 meseci

Ide majstor da se privikne na amercku klimu i terene taman za svetsko prvenstvo u USA sada mu klupski fudbal sluzi kao priprema i trening za reprezentaciju.
P

Poklon penal

pre 11 meseci

Ide da izmoli organizatore da mu nameste još 10 penala da pretekne Klosea na listi.
h

hahahae

pre 11 meseci

Čuj ovog. Pa jedan je Penaldo hahaha
g

gost10

pre 11 meseci

Kao neko ko navija za Barcelonu bas dugo vremena mozda je bolje sto nije dosao. Ono bi bilo lijepo sa te neke strane da se najbolji igrac na svijetuu oprosti u Barci i to sve, ali neminovno je da bi se opet morali navikavati na fudbal bez Mesija u ekipi. Onda ovo nije zelio da radi njega neko ide, da smanji platu, pa dragi ne igraju za 500€ da ce neko patiti ako mu se smanji plata hahaha. Pr radi punom parom svaka im cast. Dalje, Barca ce svakako morati prodavati igrace trebao on doci ili ne. Pozdrav
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

La liga je u zadnje vreme sve gora za gledanje sto se tice fudbala.Mislili su preko Mesija da privuku gledanost ali preracunali se.Sad ce Mls da profitira i sve vise zvezda se seli u USA zbog para i zabave.
S

Sasa1234

pre 11 meseci

Ovaj potez Messi-a je jedan od najpametnijih poteza nekog fudbalera u istoriji. Na kraju karijere kad si osvojio sve što se moglo i postao najveći svih vremena, lagano izabereš plaže u Miami-u, lagan američki život, igranje bez pritiska, mnogo novca i reklame što ne kod amera najvažnie i što donosi još brdo novca, bolje to nego u Barsi da ti zvižde zbog nekog lošeg poteza u budućnosti i 100x bolje od života u Arabiji....
J

Jedan je DM10

pre 11 meseci

Zato će mu na poslednjoj utakmici u karijeri tapšati 5 debelih Amera koji su izašli iz McDonaldsa pa videli nešto se dešava na stadionu, da bace pogled. Svakome po zasluzi.
G

Gost "

pre 11 meseci

Nije rekla glava nego Antonela!! Voli on Barsu do poslednje pare nema sta....
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Hehehe , kad je predstavljane u Barsi ??? Sta će tamo lepi brate . Nema Barsa prebijen dinar .
N

News

pre 11 meseci

Od malena je sanjao ovaj dan. Danasnji sport je cisti biznis.
n

niko123

pre 11 meseci

Odavno je ovo biznis, gde su pare, tu ljubavi nema, samo interes..
E

Eskobar

pre 11 meseci

teletabis bas je isti ko oni
S

Saut Bič

pre 11 meseci

Usrećiće se tamo mnogo. Mada ide medju svoje. Isti je kao i oni.
b

buihahahaxaxa

pre 11 meseci

ne znam za vas ali ja vise verujem mesiju nego laporti u ovoj prici!
O

Ogavni bioskop

pre 11 meseci

Nadam se da će se jednoga dana među fudbalerima, naći neki moralan i normalan , kome se nude ogromne svote, da istupi i javno odbije, jer ovo je otišlo previše daleko. Ne pišem samo za Mesija, već generalno.Sav ovaj bioskop oko nebuloznih cifara, mi samo daje potvrdu u kakvom moralnom haosu je celo čovečanstvo. Halapljvost i nemoral nikome nisu ništa dobro doneli. Kad tad ce se sve ovo zaustaviti, na ovaj ili onaj način. A do tada, ne možemo ni očekivati da moral ispliva i pobedi, u ovom globalnom kupleraju u kom živimo
P

Partymaker

pre 11 meseci

Izvinite, ne želim toliki novac, mnogo je kume...
m

monteroo

pre 11 meseci

Barsa propala za vreme najveceg igraca u istoriji,real im uzeo 5 LS,koliko su nesposobni,sto je najjace Messi je toliko dobar da moze da. igra hodajuci..jak....spreman...zgadice mu se tamo za sest meseci...
6

656

pre 11 meseci

A kad je njemu barsa obecala da ce ga vratiti kad ih la liga i tebas zezaju kad stigbu i nedaju ima da normalno piosluju niti su ga izdali laz
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Kako PR tim Mesija dobro pere svaku njegovu odluku. Za početak, nikad nije ni morao da ide iz Barse da nije imao toliku platu i bio udar po budžet godinama. Iznivite, ali slobodno može da se pogleda na internetu za koji novac su igrali npr Del Piero, Maldini ili Toti u svojim klubovima.
P

Promasio si temu

pre 11 meseci

Izvini, ali poredis babe i zabe. Kakve veze ima plata Del Pjera u Juventusu 2007 godine, sa Mesijevom u Barsi 2020 godine? 13 godina razlike. Mozda si nesto prespavao, ali se fudbal drasticno promenio (da ne kazem pokvario) u poslednjoj deceniji. 100e danas i 100e pre 13 godina nisu ista ni novcanica ni vrednost. Pocni od toga. Dalje - zasto da se odrice necega sto ima? Da bi neki Pera, Zika, Mika i Cvrle bili srecni? Ne ide to tako. Vecina ljudi koji nemaju misle da bi bacali pare po ulici i delili svima sve da imaju. Da, da, malo sutra. Svi pocinju sa recenicom - evo ja bi prvi da imam to to i to uradio… Da tako nesto postoji, vec bi se desilo zar ne?
I

Inzaghi

pre 11 meseci

A mene zanima zašto svaki igrač koji je otišao iz Barselone počev od Yaye Turea pa sve do Neymara je otišao zbog novca ali Mesi nije ? Kažimo onako kako jeste. Samo hoću da kažem da je njegov odlazak iz Barse nije ni približno kritikovan kao npr Ronaldov iz Reala ili Kakin iz Milana, znači da PR tim radi punom parom. Mesi je svoje uspehe u Barsi debelo naplatio i zahtevao je novac koji je delom i doveo klub u ovakvu finansijsku situaciju. To je jednostavno istina.
m

mamkha

pre 11 meseci

Inzagi, da im Messi nije donosio silne pare od sponzora i marketinga davno bi oni bankrotirali. To je jedina istina
3

33

pre 11 meseci

BARSA JE CEKALA ZELENO SVETLA LA LIGE ZA MESIJEV DOLAZAK TEK SU PRE NEKI DAN DOBILI ODGOBOR, ALI MESI NIJE HTEO DA CEKA DA BARSA PRODA PAR IGRACA I SMANJI PLATE IGRACIMA TO JE ISTINA NISTA NJEMU NI LAPORTA NI BARSA NISU OBECALI NISTA
h

hhgg

pre 11 meseci

90% ljudi ne zna o cemu se ovdje radi. Barcelona mora da sklopi ugovor od najmanje 25 miliona eura godišnje, što je 25% njegove prethodne plate u La Ligi. Propisi predviđaju da igrač koji je ranije igrao u La Ligi u narednom ugovoru ne može imati platu manju od 25% od prethodne.. ''Čuo sam da su planirali prodavati igrače ili smanjivati plaće da bi me doveli. Nisam želio preuzeti odgovornost za takvo nešto. Zato sam donio ovu odluku. Nisam želio da netko pati zbog mene'', rekao je Messi .
u

uefa madrid

pre 11 meseci

Koje je sve danas novinar cuj laporta obecao hhah barsa lagala a stvari la liga pravi problem ali ni reci o tome
h

haha

pre 11 meseci

Hhahah barsa ga izdala hahahha kakva hlupost od teskta
Л

Лазар

pre 11 meseci

Меси је једна п****а, Барса гс је створила, измислила, направила, да није било ње, не би било ни њега, он је и његов ћаћа једни лажљивци и похлепници, да их заиста није брига за новцем дошли би у тај клуб за "симболичних" милион годишње, него овако они постављају неке стандарде а послије изјављују да их није испоштовао овај онај, пети шести... какви лажљивци и преваранти!
B

Biologija

pre 11 meseci

Stvorili su ga mama i tata, a ne Barsa, Laporta, Bartomeu itd. Barselona je njegov talenat platila. Da nije Barsa, bio bi Real, Inter, Milan, Man Utd, Arsenal, Roma, Lacio, Juve itd. Pazi Barsa ga stvorila? Od cega ga stvorila? Barsa ga napravila i porodila i dojila? Ljudi sa tvojim mozgom…
r

reew

pre 11 meseci

La liga je lagala sve vreme trebali su ranije odobriti barsin plan to je istina nije laporta kriv
8

87

pre 11 meseci

Ni reci da je la iga odugovlacila 2 meseca barsin finansijski plan za vracanje mesija da su im odobrila jos u aprilumessi bi lagano dosao
9

90

pre 11 meseci

Laporta je dao sve od sebe sramota je napisati da ga je slagao sto ste napisali u tekstu bas neupuceni tekst, messi je mogao doci da je pricekao la liga je pravila problem sto to nije napisano
p

puta madrid

pre 11 meseci

La liga je odugovlacila 2 meseca barsin plan i tek su sad odobrili jer bilo tesko to napisati u tekstu
l

lulu

pre 11 meseci

Opet blacanje o o laposrti kao on mu obecao da nesto a ni reci o tebasu koji kroji barsi sve lose laporta je cekao da tebas odobri barsin plan a trebalo su odobriti jos pre 2 meseca la liga je lagala
2

233

pre 11 meseci

Mrzi barsu ova sto pise bas neupucen ni reci o tebasu ljigavcu koji ga oterao 2021
G

GostGG3+

pre 11 meseci

Pre bih voleo da ide kod arapa nego kod amera koji su unakazili fudbal gde god su krocili
O

O_kakvoj

pre 11 meseci

izdaji vi pišete covek je klasican primer izdajnika pobegao u PSZ za ogroman ugovor kada je Barselona bila u najtezoj situaciji. Kao satro fer plej i plate pa kao nisu mogli da nađu rešenje to su price za malu decu. Otisao sad u Majami jer se raspada lik stoji na terenu cela Francuska mu zvizdi a žena mu naredila da ide u Majami jer je Argentina blizu i tamo ce isto imati enormne pare od svih MLS fransiza, adidasa dresova, pretplata na apple TV i ostalo. Nije taj mali naivan uopšte. Sraman lik
p

pars

pre 11 meseci

Zasto se ne napise da je barsa cekala zeleno svetlo la lige za njihov finansijski plan kojeg je trebala da dobije jos pre 2 meseca a ne tek pre neki dan, nisu mogli brzoda reaguju trevali su prodati 2 igraca i smanjiti plate par igraca i mesi bi dosao nego on nije hteo da ceka to je istina