Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić i Barak Bahar (©MN Press)
Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić i Barak Bahar (©MN Press)

Mijailović: Zvezda ne duguje Baharu ni evro, redovno mu isplaćujemo platu

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 09:46

“Postupamo u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa”, kaže predsednik srpskog šampiona

Izraelci su plasirali vest da se Barak Bahar obratio Međunarodnoj fudbalskoj federaciji sa zahtevom da mu bude isplaćen ostatak novca koji mu sleduje na osnovu potpisanog trogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom, te da su tužbe podneli i njegovi pomoćnici. A, tim povodom oglasio se Svetozar Mijailović.

Predsednik Crvene zvezde izričito negira da postoje kašnjenja sa isplatama i da se izraelskom strategu ne duguje niti jedan jedini evro, već da srpski šampion obaveze izmiruje na vreme, jer propisi su jasni i klub se nalazi pod monitoringom FIFA i UEFA.

Izabrane vesti

Izjavu dostavljenu medijima prenosimo u celosti:

“Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub”.

Svetozar Mijailović dodao je da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno.

“Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja”.



tagovi

FK Crvena zvezdaBarak BaharSvetozar Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara