©Starsport
©Starsport

Izraelci tvrde: Bahar tužio Zvezdu, zahteva isplatu celog ugovora

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 20:20

Iako crveno-beli poštuju postignuti dogovor, rasplet bi mogao da usledi na sudu

Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar predao je tužbu FIFA protiv šampiona Srbije, tvrde izraelski mediji.

Prema saznanijima portala One, Bahar se obratio Međunarodnoj fudbalskoj federaciji sa zahtevom da mu bude isplaćen ostatak novca predviđenog trogodišnjim ugovorom, a isti izvor tvrdi da su tužbe podneli i pomoćnici izraelskog stratega Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid.

Izabrane vesti

„Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA“, navedeno je na portalu „One“.

Kako Mozzart Sport saznaje, u Ljutice Bogdana još nije stigla nikakva tužba, a Baharu i njegovim saradnicima se redovno i prema postignutom dogovoru isplaćuju primanja.

Podsetimo, Zvezdan Terzić je prilikom rastanka sa Izraelcem istakao da crveno-beli i Bahar imaju dogovor po kojem će članovima stručnog štaba biti ispoštovane sve stavke iz ugovora sve dok oni ne pronađu novi angažmman, međutim ukoliko su istiniti navodi iz Izraela, nekadašnji stručni štab Zvezde očigledno nema nameru da stavi tačku na ovu priču bez isplate svog novca iz ugovora.


tagovi

Barak BaharFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara