Komentari na vest

Mijatović: Ako Mbape sad ne dođe, sledećeg leta će biti teško

Z

Znamjaštaje

pre preko 2 godine

Hteo je reć da je vrlo moguće da mu se osladi igranje s mesijem i nejmarom pa na kraju ipak ostane, psg bi trebao dda ide na tu kartu i rizikuje možda im uspe
1

1231343

pre preko 2 godine

To i rade.
m

mislis

pre preko 2 godine

"spageti se jedu dok su vruci" kakva MISAO e ! filip visnjic bi mu pozavideo
p

plastika iz Madrida

pre preko 2 godine

Sta sam ja juce rekao? Zabole seika za 180 miliona,njemu je to ko "madridistima" iz Srbije 180 dinara. Kazete PSG plastika ? A penal madrid nije plastika,jos od "galaktikosa" i to paraziti koji zive na grbaci drzave,duzni i ruzni,u kreditima,a PSG je privatni klub koji nikom nista ne duguje,kad nesto placa zavuce ruku u svoj dzep i plati,ne mora ko Perez da se uvlaci u dupe svima redom i kuka za pare. Zabole seika da li ce dobiti 180 miliona ili ce MBape otici kao slobodan igrac,jednostavno moze mu se,sprda se sa Perezom,Perez kao postavlja ultimatume a u stvari se preznojava,nije on dzabe navalio da kupi bas sad MBapea,gori mu pod nogama,brzo ce plasticni galaktikosi stopama Barselone,u stvari vec su krenuli,ode Ramos za dzabe gle cuda,bas u PSG ,mislite o tome.
V

Vasojevic

pre preko 2 godine

Je l si ozbiljan?
C

Cccc

pre preko 2 godine

Prijatelju debelo grešiš. Nikome nije jednostavno baciti 180 miliona eura ma koliko imao na kontu, za mene je iznenađenje da Real i toliko daje kad igrač ulazi u zadnju godinu ugovora. Bolje I'm je sačekati šest meseci i dati mu na ruke dobar bonus koji bi u svakom slučaju bio manji od odkupa. A pogotovo stu bi svaki igrač za istu platu uvek izabrao pre Real nego neki drugi klub. Znaci sačeka godinu dana i dobit za džabe.
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

PSG je najsmrdljiviji klub na planeti, a ti tu bajku sto pises, mozda ubedis sebe u to..
j

jfnbb

pre preko 2 godine

Svaka na mestu !
K

Knezevic123

pre preko 2 godine

Jest da si lupao.. al brate preko 5 000 minusa...hahaaha
S

Ser

pre preko 2 godine

Sada ga mogu dovesti za 180 mil a iducege leta za dz nece moci?? Ovi ili nabijaju pritisak pszu da ga pusti ili embapeu da pritisne psz da ga pusti jer ako nije nista od ovog onda real nesto opasno mulja iza kulisa.
P

Petar Kg

pre preko 2 godine

pa normalno ,u pravu si ,ako sada ne dođe, slučajno osvoji ligu šampiona i zlatnu loptu ,što je realno ,neće preći u real,definitivno...