Mbape na treningu (©Reuters)
Mbape na treningu (©Reuters)

Mijatović: Ako Mbape sad ne dođe, sledećeg leta će biti teško

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.08.21. | 09:45

„Optimista sam da će sada doći“, kaže legenda Reala

Zavladala je blaga panika među navijačima Real Madrida. Ispostavilo se da dolazak Kilijana Mbapea nije baš tako sigurna stvar kao što je predstavljeno u jednom trenutku.

Pari Sen Žermen zateže, Mbape se ne oglašava, a vreme curi, prelazni rok ulazi u ciljnu ravninu. Ipak, legendarni as Real Madrida Predrag Mijatović veruje da će francuski as potpisati za Kraljevski klub u poslednjim danima letnje pijace.

Izabrane vesti

Kako kaže nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Real ima šansu sad da dovede Mbapea, a za godinu dana – ko zna šta može da bude.

Po mom mišljenju, Mbape će preći u Real u poslednjim satima prelaznog roka. Klub je uradio veliku stvar što je zaustavio igrača da potpiše novi ugovor sa PSŽ-om. Optimista sam, posao je skoro završen. Mnogo se priča o transferu, a ovo je jedan od onih prelazaka koji se završavaju u poslednjim trenucima“, rekao je Mijatović za španske medije.

I istakao da Real mora sada da pritisne i završi posao.

Ako Mbape ne dođe ovog leta, narednog će biti mnogo komplikovanije. Kao što kaže jedan moj prijatelj: špageti se jedu dok su vrući“, podvukao je Mijatović.

Za sada pomaka nema, Mbape je uvršten u sastav Pari Sen Žermena koji će danas igrati protiv Remsa u prvenstvu Francuske.


tagovi

Predrag MijatovićKilijan EmbapeReal MadridPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara