Komentari na vest

Mijatović dao i treći gol Italijanima, ali Srbija nije imala rešenje za majstora Pafundija

R

Rastko, 23

pre 7 meseci

Golman mnogo los
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Lepo sam rekao posle 5-4 da sacekate malo, ali ne, dizi to odma u nebesa
C

Coaach

pre 7 meseci

Samo vi Mijatovica hvalite i dizite u nebesa a ima puno talenta u sebi ali ima i toliko puno fudbalskih nedostataka i treba da mu se sugerise to da menja kod sebe a sad kada poleti kao i svi a inace se zna se da roditelji vec vide u njemu milione...svi cete se cuditi kad bude za nekoliko godina bude zavrsio u Javoru...
g

grrr

pre 7 meseci

Ne lupaj i ne lazi !!!
N

Nekac035

pre 7 meseci

Mijat u prvoj postavi protiv Lajpciga!!!
D

Daj faul

pre 7 meseci

Bolje da igra za omladince koji mogu da pojure prolaz dalje! Trebaju mu minuti…
N

Nisam gost

pre 7 meseci

Evo ga, opet novinari rade naopak posao. Pocelo je opet napumpavanje vrednosti jednog obicnog, prosecnog fudbalera. Dao gol, a igra najisturenijeg igraca i odmah hvalospevi: dijamant, biser, vunderkind, cudo od igraca. I onda takvi izvikani "talenti nad talentima" odigraju utakmicu sa dobrom reprezentacijom i budu sretni sto su izgubili 9:1. Tako naduvani od strane novinara i "struke" izadju na teren, uobrazer da su stvarno biseri i dijamanti i desi se sta se desilo. A onda ovaj da go i opet je biser i dijamant. Tako u krug.
F

FKCZ1991

pre 7 meseci

Svaka ima cast za obe utakmice, ovakve utakmice trebamo stalno da igramo u svim selekcijama, sto vise prijateljskih sa Italijom, Francuskom, Spanijom, Portugalom, Engleskom, Nemackom i onda nam se nece dogadjati ove stvari u U21 i A selekciji da pre pocetka utakmice nekoga proglasimo favoritima i skinemo gace… do sad su sve selekcije igrale sa CG, Makedonijom, Madarskom, Bugarskom i onda kad nalete na ove “vele sile” skinu gace, onako kad se naviknu na njih koroz mlađe selekcije onda ce ih manje respektovati a i napredovace…

Gost55

pre 7 meseci

Bas ce neka ozbiljna reprezentacija sa nama da igra prijateljsku utakmicu. Mi sluzimo za nabijanje gol razlike i razigravanje igraca koji nisu u prvoj postavi.
s

savkan

pre 7 meseci

Krivii nemoj samo da aplaudiras??Daj neke instrukcije neznalice!!!
d

dook

pre 7 meseci

Zvezda kontrolise fudbal u Srbiji on ce samo tonuti, eno protiv Engleske Lazetic tatin sin iz zvezde uvek guran svugde a ne moze da igra Lukovic koji izmislio fudbal za njega
T

Tarantula

pre 7 meseci

Da,tako tone da gledam ligu šampiona 3 puta u 5 godina,hahhahah, zauvek neka tone ovako!!!
m

mhmmm

pre 7 meseci

Kakav crni Lukovic. Mijatovic je odavno trebao tamo da bude kao i Milosevic.
p

parki fss

pre 7 meseci

geberacija sa slabijim kvalitetom.Krivokapic slican Đorđevicu!!Samo zna da aplaudira.Dok Pixi nije dosao radio u 3 ligi.Njegov strucni stab??Mađari,neki leceni n...itd.Uzas.Fss sramota!!
B

Brundo

pre 7 meseci

Ne moze Mijatovic sam da vam igra
R

Rastkovic

pre 7 meseci

da,sve ocekuju od tog decka. opet je bio najbolji,jedino je on kompletan igrac. I opet je uspeo da da gol Italijanima. Odbrana Katastrofa,sredina katastrofa. Sljivic ne moze u startnu bolji Mladenovic. Stankovic mora napolje,Bukinac los.Nedeljkovic katastrofa nije mogao da probije nijednom.
P

Pikolino

pre 7 meseci

Auuu… bas nisko… nije bio sam. Samo je postavka ocajna, igre se svode na soranje lopte, kompletan napad je bio dobar, neuigran. Prijateljske su. I pisite sta je omasio, sta mu je odbranjeno..
b

boze

pre 7 meseci

Pikolino gledao sam utakmicu,nije promasio sve je skolski odradio,al golman je odbranio ne odbranjivo. Svaka cast golmanu.
m

mishajrudin cz

pre 7 meseci

Raspad sistema u vuclerovoj srbiji i nedimovicevom savezu. Ko poslednji izadje nek ugasi svetlo
B

Brrrrr

pre 7 meseci

Hahahaah,da,da,kod ovih pre,i onih pre njih beše procvat.
g

gost667878

pre 7 meseci

Pa kod onih pre osvojeno svetsko protiv brazila jel tako???sta su ovi osvojili 9 golova od engleske
c

cccc

pre 7 meseci

Nismo se pitali nista na zalost,nasima teske noge kao i uvek...Zabari nas rutinski savladali.