Foto: AFP
Foto: AFP

Mijatović razočaran igrom Reala: Nedopustivo, neorganizovani su i ranjivi

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.10.21. | 15:45

Bivši napadač istakao slabosti Madriđana

Šamar od Espanjola (1:2), nadovezao se na udarce u vidu remija sa Viljarealom (0:0) i poraza od Šerifa (1:2) te je u Realu iz Madrida upaljen alarm pred reprezentativnu pauzu. Odmor koji sledi biće prilika da Karlo Ančeloti sabere redove i pronađe način da tim vrati na željeni kolosek, a o svim boljkama Kraljevskog kluba u razgovoru za špansku Kadenu SER govorio je Predrag Mijatović.

Izabrane vesti

"Ono što se dogodilo protiv Espanjola je nedopustivo. Bio je to potpuni haos, rival je mogao da postigne pet golova", rekao je nekadašnji napadač i istakao mane poslednje linije madridskog kluba.

Bod osvojen u poslednja dva meča uticao je da se Atletiko i Sosijedad izjednače na vrhu sa Realom, a fudbaler i funkcioner kluba sa Santjago Bernabeua istakao je da je na šefu stručnog štaba da što pre pronađe rešenje.

"Ančeloti mora da ispravi stvari za koje ne može da nađe ključ. Neorganizovanost, krhkost i ranjivost su tri epiteta koja najbolje opisuju defanzivu Reala. Madriđani su u veoma komplikovanoj situaciji trenutno", izjavio je Mijatović.

Real posle osam kola ima pet pobeda, dva remija i poraz, a identičan učinak ostvarili su Atletiko Madrid i Real Sosijedad, međutim Kraljevski klub primio je čak deset golova, samo tri manje od Hetafeove najporoznije odbrane u ligi.


tagovi

Predrag Mijatović

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara