Komentari na vest

Mijatović vidi Real u finalu: Ušli su u vode u kojima znaju savršeno da plivaju

.

.ioi

pre oko 3 godine

Tesko Real do titule i finala cak.Nisam protiv njih,ali...Mršavo je to.
M

Miasanmiaaa

pre oko 3 godine

Mogu jedino uz pomoć sudija. Kako su samo Bajern i Juventus pokrali nekoliko puta...
G

Gosti!al stvarno!

pre oko 3 godine

O cemu pricas ti Mijate Raznece vas Bajern ne zezaj se sa izjavama!!!nedo vam Bog Bajerna pre finala demolirace vas!!! Vi samo u Finalu imate sanse al uz pomoc sudija i to mozda mozda ako sudije potplstite ove godine,al ne zaboravite ima i far sad videcemo!!!
G

Gost200

pre oko 3 godine

Koliko je FSS trenutno jedna bedna tvorevina pokazuje i to da mu je na celu jos uvek Kokeza telohranitelj a ne recimo Mijatovic i Vidic koji su bili svetski igraci i koji su pokazali kvalitet u Real Madridu odnosno Mancester Junajtedu. I jos uvek su prepoznati svuda u svetskim okvirima. Zemljo Srbijo...
P

Plastikanjerosi

pre oko 3 godine

Plastikanjerosi sledece sezone u doba najvece krize Evrope posle drugog svetskog rata obaraju nove rekorde u transferima. Najomraženiji klub, lazna institucija koja bez uguravanja para od svog osnivanja ne bi postojala, najveci licemeri na svetu.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Pa dobro, sta je covek pogresno rekao. Vi sto pisete da bi ih Siti i Bajern oduvali sa velikom razlikom ste smesni. Jedno je da li imas tim, energiju i roster da igras ligu, a drugo je da li imas tim za nokaut takmicenje. I dalje imaju gomilu preiskusnih igraca koji znaju kako se ovo dobija. Da stavis Siti sa svojim rosterom od 22 vrhunska igraca u Spaniju, ove sezone bi uzeli titulu sa verovatno rekordnih 100+ bodova. Imali bi bar 20 bodova vise od Reala. Ali da se sa njima nadju u ligi sampiona, u samoj zavrsnici, gde odlucuje 11 na 11 u dve ili jednoj utakmici, sanse su realno podjednake. Jedino se ne slazem sa Pedjom da ce sigurno u finale, to je smesno, nikad se ne zna, nisam vidovit. Nisu oni favoriti ni protiv koga u cetvrtfinalu. Ali niko nije ni protiv njih.. To su nijanse.
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Mijate Srbine
p

pobrkao si

pre oko 3 godine

loncice druze.
F

FC BM

pre oko 3 godine

Real je dobio na kvalitet i greške protivnika. Bajern i Siti bi ih oduvali. Baš bih volio da se sretnu jedna od ove dvije ekipe sa Realom.
O

Otodjibaje

pre oko 3 godine

Ima li iko prepotentniji od Mijatovica, Savicevica i Piksija....ti ljudi misle da su neko i nesto, a u vecini inostranih klubova su bili puki epizodisti. Niko ne osporava da su to dobri igraci, ali samo nesto pametuju i preteruju....smuce mi se kad ih vidim...
r

rty

pre oko 3 godine

Epizodisti? Savicevic sad da sleti u Milano na aerodromu krece klanjanje.. Sta pricas ti klinac?
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Cemu toliko negativnosti.... ako ne zelis da cites ti preskoci....
K

KenetAnderson

pre oko 3 godine

Vidi ovako, Mijat je kao puki epizodista doneo Realu titulu prvaka evrope posle 32 godine i osvojio srebrnu loptu, a pre toga je u Valensiji kao puki epizodista bio najbolji strelac tima i proglašen za najboljeg stranca u primeri. Dejo je kao puki epizodista doneo Milanu titulu prvaka Evrope a takođe je bio srebrna lopta dok je bio u Zvezdi.
B

Batali fudbal

pre oko 3 godine

Vjeroovatno si neko derle...al svejedno... Mijatovic i Savicevic su bili , obojica, 2 igraci planete, Dejo iz Papenaod koga je bolji 20 puta i kad spava, a Pedja iz Ronalda starog , opravdano. Piksi je majstor kakvog vise sprski fudbal moze samo da sanja, igracka velicina...Tako da promjeni ti sport , kad ti pomenti igraki nisu neko i nesto, a cine sam krem svjetskog fudbala.
@

@ssss

pre oko 3 godine

Puki epizodisti?Nekad mi bude žao što znam da čitam.Pa Mijat je bio u jednom momentu najbolji igrač Rala.Kada im je doneo titulu u Ligi šampiona bio je zvanično drugi igrač Evrope odmah posle Zube Ronalda.O Deji i Milanu da ne pričam.Piksi nije napravio takvu karijeru u inostranstvu jer su ga povrede omele,ali je bio Bog otac fudbalske igre!
e

ekvador

pre oko 3 godine

"fali mu mirnoce kada je pred golom" Ovakvu duboku analizu bi i moja baka rekla posle pogledanog promasaja
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Ispadaju odmah ako ne izvuku Borusiju ili pobednika Čelsi - Atletiko.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Tesko da ce do finala.Jaci su i Siti i Bajern od njih,a bogami i PSZ.
A

Azex

pre oko 3 godine

Ko tačno? Pet igrača koji su igrali takve mečeve? Ili možda Vinicjus, Eder Militao, Asensio..
М

М21

pre oko 3 godine

Како мислиш 5 играча ? Кад је већина оне екипе која је освојила 3 ЛШ заредом и даље ту, фактички само само КР није ту
H

Hfkf

pre oko 3 godine

Nema ni Karvahala, Marsela, Bejla. Svi su oni bili bitni u osvajanju 3 LŠ. A i sudije. Sada je tu VAR.
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Bravo Srbine