Predrag Mijatović (©AFP)
Predrag Mijatović (©AFP)

Mijatović vidi Real u finalu: Ušli su u vode u kojima znaju savršeno da plivaju

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.03.21. | 11:00

Bivši napadač Madriđana hvalio Modrića, Vinisijusa i Benzemu

Posle dva neuspeha, Real Madrid ove sezone ponovo će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona. Protiv koga, saznaćemo u petak.

Po mišljenju Predraga Mijatovića svi će želeti da izbegnu Madriđane na žrebu, a on ih bez dileme vidi u istanbulskom finalu.

Izabrane vesti

"Posle dve godine u kojima nisu uspeli da se domognu četvrtfinala, pojavio se psihološki problem. Real je sada u vodama u kojima zna da pliva savršeno dobro", istakao je nekadašnji reprezentativac naše zemlje i napadač Kraljevskog kluba u razgovoru za radio-stanicu Kadena SER.

Madriđani su u revanšu možda i lakše nego što se očekivalo savladali Atalantu sa 3:1 i, uz 1:0 iz prve utakmice, eliminisali borbeni tim iz Bergama. Novog protivnika dobiće u petak u podne, a samo su dva kluba koji bi mogli da predstavljaju problem ekipi Zinedina Zidana, smatra Mijatović.

"To su Bajern Minhen i Mančester siti, ali sam siguran da bi i oni rado izbegli Real na žrebu, kao i svi ostali".

***

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

***

Nekadašnji golgeter veruje da će njegov bivši klub igrati u utakmici za trofej 29. maja.

"Real je ozbiljan, baš ozbiljan kandidat da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Utakmica sa Atalantom, ali i informacije koje imam od igrača uveravaju me da je ekipa motivisana kao u finišu prošle sezone kada je došla do trofeja u Primeri. Ozbiljan sam optimista da će Madrid igrati u finalu".

Mijatović je, takođe, nahvalio pojedine igrače. Prvo veterane Serhija Ramosa i Luku Modrića.

"Daleko od toga da bih ih zvao veteranima. Modrić je nedavno rekao da se oseća kao da ima 27 godina i sviđa mi se kada vidim da je igrač tako motivisan".

SUBOTA, 16.15: (4.90) SELTA (3.60) REAL MADRID (1.75)

Zatim mladog Brazilca Vinisijusa Žuniora, koji je posle sjajnog solo-prodora promašio zicer u utorak uveče.

"Dobro napreduje. Nedostaje mu mirnoće pred golom, ali sve ostalo je veoma dobro. Momak trenutno uživa u slatkim trenucima i ima veliko samopouzdanje. Drago mi je zbog njega, jer je to zaslužio svojim radom. On je tip igrača kakvih nema mnogo, Ima odličan dribling, samo mu je potrebno da bude mirniji, da ne žuri kada se nađe u šansi. Verujem da će uspeti u tome".

Za kraj, Mijatović se osvrnuo i na iskusnog Karima Benzemu koji se raspucao od odlaska Kristijana Ronalda u Juventus.

"Benzema mi se uvek dopadao kao igrač. Ima mnogo kvaliteta i od velikog je značaja za Real Madrid, ali moram priznati da nisam očekivao da će biti tako efikasan. Dok je Kristijano bio tu, nalazio se malo u njegovoj senci, ali poslednje dve sezone je vodeći strelac tima i igra na izuzetno visokom nivou", ocenio je junak Realove pobede u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa.


tagovi

Real MadridPredrag MijatovićKarim BenzemaVinisijus Žunior

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara