Komentari na vest

Milan Borjan u 93. minutu sačuvao pobedu! Kanada je prva i ima otvoren put ka Kataru (VIDEO)

J

Jay Jay Okocha

pre preko 2 godine

Drago mi je da se Kanada plasira. Interesantna ekipa koju predvode "kao od brda odvaljeni" reprezentativci poreklom iz Srednje Amerike: odbranu drži Donijel Henri koji igra u Koreji (ima iskustva igranja u Engleskoj), sredinu kapiten Bešiktaša iskusni Atiba Hačinson i u napadu pomenuti Kajl Larin. Tu su još supertalentovani Alfonso Dejvis i Džonatan Dejvis, trenutno prvi strelac Francuske lige. Ostali, manje poznati reprezentativci igraju u MLS-u i u Evropi... Interesantan je i selektor, mladi engleski stručnjak, koji je trenersku karijeru počeo kao selektor ženskih reprezentacija...
d

dzonatan

pre preko 2 godine

je dejvid a ne dejvis ali verujem da si slucajno napisao dejvis posto vidim da znas sta pricas
D

Dragan Torbica.

pre preko 2 godine

Meni je gotivna Kanada kao drzava bas, lepa, sredjena, dosta nasih, tako da mi je drago sto idu u Katar.
V

Voždovac

pre preko 2 godine

Odlična odbrana i svaka čast Kanadi za rezultate, biće zanimljivo ispratiti ih na svetskom. Sneg napadao već, onaj bata se baca hahah šou.
S

Srdjan23

pre preko 2 godine

Ja se sećam da je Kanda igrala na Svetskom Prvenstvu 1986 u Meksiku. Neće im ovo biti prvi put ako odu.
G

Gost7

pre preko 2 godine

Jel supruga ovoga puta ipak otisla sa njim?
3

3x3

pre preko 2 godine

Jao kako bi voleo da nam u grupi padne Kanada.
D

Dzo Blavk

pre preko 2 godine

Znas li ti koliko puta vas je spasio taj antipaticni lik.?
F

FvzsvV

pre preko 2 godine

Ovaj lik mi je mnogo antipatican. Imao je mnogo dobrih odbrana i donio neke bitne pobede,ali je isto tako imao mnogo velikih kikseva i mnoge bodove nam je direktno odnio. Sasvim prosecan golman,ima takvih koliko hocete.
У

Ујбв

pre preko 2 godine

И за ову канаду све црнци...
B

Bzz

pre preko 2 godine

Jel znas gde je Kanada ? Ne vidim sta je problem
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Bravo knindža!!! zaslužuješ da odeš na World cup, da je samo sreće da je to sa Srbijom ali nema veze klasa je vječna i u Kataru ćeš pronijeti slavu Zvezde i Krajine! Sretno legendo!
C

Canadasoccer

pre preko 2 godine

Zlatna kanadska generacija definitivno, ali ovo im ne bi bio prvi put da idu na Svetsko, vec su igrali 1986. tako da ste pogresili u tekstu
C

Car ostaje

pre preko 2 godine

Car
j

jahdhdkwk

pre preko 2 godine

A ko je čuvao Snezu u BG-u ? 🤔
N

Nikola035

pre preko 2 godine

Verovatno tvoj ortak Zeljko Pantić.
L

LD

pre preko 2 godine

Možda je imala termin za spricanje botoksa pa nije mogla sa njim.
3

35

pre preko 2 godine

Ti nisi, to znamo.
G

Gost7

pre preko 2 godine

Mislim da je pitanje suvisno.. Sve ostaje u velikoj crveno beloj porodici..
9

951357

pre preko 2 godine

Toliko o tome ko koliko nisko može da padne. Pa se vi posle sablažnjavajte što se skandira Željku.
s

stahdihw

pre preko 2 godine

Već je krenuo pritisak da se neko iz zvezdane zove u reprezentaciju za svetsko. Tako to novinari rade pred svako takmičenje i uništavaju sve sto valja. Objavite komentar gospodo iz mocarta!
k

kuk

pre preko 2 godine

ma ne, treba Jojica,Obradovica,Markovica i ostale igracine zvati...
S

Skopje

pre preko 2 godine

Bolje da ga nisu objavili…..
G

Gost986

pre preko 2 godine

E vidiš druže, zbog takvih kao što si ti smo ovde gde smo sada, mislim na društvo i stanje u državi generalno... Alo, kralju, reprezentacija igra, otišli smo na svetsko prvenstvo u fudbalu, bili prvi, pobedili jednu od najjačih reprezentacija u gostima... Hajde se bar jednom radujte bez kompleksa... Dosta više zle krvi... Ja da imam mentalni sklop ravan tvom sada bih pokrenuo pitanje čiji je selektor bio igrač ali ne, nisam ja, kao ni, srećom, većina ljudi ovde obraza bez... Sportski pozdrav i manje ostrašćenosti da opet karma ne udari, ionako ste najpogodniji klub na svetu za lošu karmu... Pre upotrebe jezika obavezno triput proveriti da li je mozak uključen.
Ф

Фудбалер

pre preko 2 godine

Ако Катаи буде у форми зашто га не би позвао? Човек је десетка какву нисмо имали од Пиксија. Левог бека немамо. Ако Родић буде у форми зашто га не би позвао? Какве везе има ко где игра? Можда у време Светског првенства неће ни бити у Звезди. 2010. смо се пласирали у Јужну Африку без иједног јединог играча партизана. У периоду ваше Толетове доминације. За твоју информацију спортске редакције су препуне гробара. Погледај само шта су направили у кошарци, партизан је према њима најбоља европска екипа с најбољим тренером. Па тровање људи од стране Тегелтије и Жељка Пантића које траје деценијама... Пикси је заслужио поверење за наредну деценију, нека зове кога год мисли да треба да позове. Напред Србија!
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Pa u pravu je decko nema sta.ne postoji igrac u zvezdi koji zasluzuje da ide na sp,a ni iz partizana trenutno.i verujem da piksi nece to sebi dozvoliti.dosta je bilo gajica,gobeljica i milunovica u reprezentqciji
б

бомбур

pre preko 2 godine

Рече човек левог бека немамо па рођаче играмо 3-5-2 са Костићем као спољним играчем, а шта су Младеновић, прошле године најбољи бек Пољске лиге и Ристић који игра у Француској. Немамо ни у најави десног бека класичног тако да у формацији 4-4-2 нећемо скорије играти, јединој формацији где би Родић могао да упадне. Чак и да упадне он нема физикалиј за врхунски фудбал, 60-минут душа у носу, ако је бржи темпо. Шта причате бре, нема квалитета у нашој лиги за репрезентацију, али ни близу. Једини би могли да играју Секу Саного и Драговић, али нажалост нису наши репрезентативци. Све остало тугица.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Vrh, izgleda da će dva Zvezdina igrača na SP i to kao starteri. To nismo imali bar od kako ja pratim fudbal!! Degenek 90 minuta, Australija će se kvalifikovati sigurno, iako im na papiru visi trece mjesto. Šteta sto se još Austria nije kvalifikovala..
p

plavac

pre preko 2 godine

kako bi nam dragović legao kao budali šamar...pavlović,milenković i on,jedino što levi spoljni ne leži ni jednom,bleki bi to pokrpio ali i on je tromiji...
N

Napred Srbija

pre preko 2 godine

Najjvaznije je da se reprezentacija Srbije kvalifokovala za SP.Zabole nas za Zvezdu i Partizan.
N

Nemanja Bic Bozji

pre preko 2 godine

Austrija se kvalificirala preko lige nacija
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

Austrija ide u baraz.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pa u baražu je Austrija, možda im uspe.
S

Skopje

pre preko 2 godine

Austria igra baraz tako da ima sanse i Drago