Komentari na vest

Milan gubi Botmana i kreće po Bremera

B

Blaze

pre gotovo 2 godine

Mislim da je Bremer bolji igrac za Milan, naviknut na Seriu A, odlicnih ofanzivnih karakteristika. Sa Tomoriem i Kaluluom uz odlicne defanzivne vezne, odlicno bi oslobodio bokove da idu napred, pre svih Calabriu i Thea, a uz najavljene dolaske Renata i De Ketelara napred Milan ima sta da pokaze u Evropi. Forza Rossoneri!
C

Crvenocrni

pre gotovo 2 godine

Ne bih se složio.Oba igrača su beton,ali mislim da bi im više legao Botman jer igrača takvih karakteristika nemaju,a Bremer je isti tip kao i Tomori,eksplozivan,vrši presing,seče lopte,brz,markira igrače visoko,baš isti tip kao Tomori.Isti su i konstitucijom,mislim da je Bremer visočiji svega 2cm,reklo bi se odrađuju bolji posao na zemlji.S druge strane Botman nadmoćan u zraku,dosta visočiji,s dobrom pas igrom,i što je najvažnije levak ,a bremer tomori i kalulu su svi dešnjaci.to što ovaj poznaje seriu A i te priče je najmanje bitno,a klasičan primer ti je tomori,koji čim je došao je pokidao iako nije igrao u italiji.
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Ako ce vec da igra sa tri stopera ja bi stavio calabriu,tomorija,botmana kao zadnjih trojicu a kalulu koji je doctor za calabriju na bekove isto kao I thea,tonali sanchez de katelare a gore leao I origi
C

Crvenocrni

pre gotovo 2 godine

Botman oće u Milan što je i logično.Ali ne može klub dizati ponudu za 10-15 miliona kad god se u priču uključi neko bogatiji. Bilo bi lepo da je došao,ali daleko od toga da ćemo plakati ako ne dođe.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

COME TO NEWCASTLE!!! NUFC4LIFE
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Al me nervira ovsj Milan poceli ciganati Samo tako,citam neki dan spustili Florenziu cenu sa 4 na 2,5,dajte molim vas 🤢 . Uzeli jednu titulu na srecu i misle da svi Hoce Kod njih.
Š

Štajebre

pre gotovo 2 godine

Ko neće - ne mora! Jel teraju nekog? Ne vidim šta je problem i šta misliš sa tim "misle da svi hoće kod njih".
D

Dragi gost

pre gotovo 2 godine

Romano pise svaki dan da je Bremer top target Intera, ne znam cemu ovi tekstovi kad ce covek u Inter 99%
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

U Inter sto posto.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Sto se tice igraca njemu nikako ne odgovara da predje kod svraka. Jer je to tim koji je bogat ali tek se gradi. Niko od boljih igraca nece u narednih par godina doci kod njih sto znaci da ce tesko moci izbore LS u skorije vreme pored liverpula sitija totenhema mancestera i ostalih. Plus na to da kad potpises sa arapima nema ti idenja jer je njima ispod casti da prodaju igrace koji vrede nesto. E sad milan to zna i poslao je ponudu od 33mil. To nije mnogo manje od njukasla.
D

Da je milan

pre gotovo 2 godine

Poslao ponudu od 33 mil, Botman bi bec bio na pregledima, ne zanosi se