Komentari na vest

Milan je odlično krenuo: Pogađaju novi i stari, ima još oružja na klupi

G

GostRealista

pre 8 meseci

Treba im dati Oskara za 70 minuta ubijanja vremena i fudbala. A golman pola minuta ispucava loptu. Tuga.
Z

ZzzRrr

pre 8 meseci

Ne znam zašto, ali meni je ovo ekipa za titulu
m

maarka

pre 8 meseci

Pobijedi se ne gleda u zube 3 boda super idemo dalje. Novi sistem novi vezni red 2 od 3 igraca prvi put igraju u italiji trebace vremena da se uigraju. Vec protiv torina ce bit jos teze ja mislim ali nadam se pobijedi. Ali ono sto je dobro bilo Leao ispod svog nivoa a milan dobio utakmicu sad su opasni i sa druge strane terena bice teze protivnicima da se pripreme kad igraju protiv njih. Tomori je slab bio je slab i u predsezoni to bi moga biti problem vidjecemo kakav je ovaj novi sto dolazi iz argentine ili mozda da kalulu igra uz tiawa. Kada se Benannser vrati i ovaj Musa iz valensie uz Reijndersa bi mogli lagano igrati u sredini ali do tada i ovo nije toliko lose. Forzza Milan Lp
m

moni

pre 8 meseci

nekako oteti Pavara Interu...i Lukaku...šampionski Milan

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

I zadnjeg veznog moramo da dovedemo. Ako smo pametni, prodacemo Tomorija nekom od klubova iz otadzbine mu i preoteti Francuza!!!
m

mićo belkan

pre 8 meseci

Haha, prodati Tomorija, čovek drži celu odbranu.
N

Nema veceg panja

pre 8 meseci

od Pankakua a i ovaj Pavar je teska rupa. Ne bi ga Bajern oterao. Daleko im lepa kuca, nisu oni kalibar za Milan.
u

uff

pre 8 meseci

Kako si lagan pulišiću au kakav majstor
r

roni

pre 8 meseci

oterali pulisica a decko mag za sve ofanzivce celzija, pogotovo skracenog sterlinga.
@

@roni

pre 8 meseci

Lako ti je to da pises kad ga gledas u Italiji, u Celsiju nije mogao da se sastavi od povreda, najbolji period je imao tokom karantina pod Tuhelom.
f

fakkts

pre 8 meseci

Pulisic i reinders preinteligentni za ovu ekipu milana, tačno se vidi da bi imali duplo bolji učinak s boljim saigračima,žiru ih prati,a leaa pojela želja noćas ,ispao je presebičan, krunić sjajan defanzivno,loftus slabo,thiaw momački,ernandez se glupirao,tomori i kalabria za plakanja,dati kapitensku kalabriji je ravno potezu junajteda kad je megvajeru dao,najgori igrač na terenu uvek,menjo hobotnica bez greške opet
G

Gost0007

pre 8 meseci

Rutinski, ali mala nesigurnost je pristutna sto je i normalno, prvi mec, par novih igraca. Ima Milan tim za top4, e sada za titulu ne znam, citao sam Interove vesti i vest posle Juventusove pobede, ovi prvi su vec osvojili titulu, ovi drugi pak najavljuju ozbiljnu borbu. Tako da za prognozu je nesto rano pricati, bar top4, a mozda se ponovi i pretprosla godina kada Milana niko ozbiljno nije shvatio.
m

mićo belkan

pre 8 meseci

Milan nema alibi za neuzimanje titule. Imaju najjači tim ubedljivo. Doduše, trener ih koči, ali svi ozbiljni timovi u Italiji(ne računajući Atalantu) imaju isti problem lošeg trenera(Pioli, Alegri, Inzagi, Murinjo), tako da koji bude manje loš taj će uzeti trofej.
M

Mitros

pre 8 meseci

Milan ima najbolji tim u seriji A ove sezone.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Nema tj. nece imati sve dok ne dovede desnog beka/stopera, zadnjeg veznog i centarfora.
p

pitam se

pre 8 meseci

Novajlije dobre pulisic razbije i iskreno bolji je od leaa bio. Nije mi samo jasno sta krunic radi u ovom milanu vise i to pogotovo na poziciji def. Veznog. Covek ne sme zadrzi loptu sek. Niko mu je i ne dodaje. Ja ne znam jel 10puta dobio loptu za celu utakmicu.
k

kixxon

pre 8 meseci

Jedino truli smorinjo kikso i uvek raspali lacio
k

komentarr

pre 8 meseci

Šta e bilo tiago mota? Nije lako spremit meč kad opasnost preti sa više strana a ne samo Leaa kog ste pre ne udvajali nego utrojavali aa
S

Sempre Ac Milan

pre 8 meseci

Odlični loftus,pulišić,reijnders ali kakva partija krunića!FORZA MILAN!!!

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Kakva partija, jesi li ti ozbiljan?