Komentari na vest

Milan Mandarić naciljao kupovinu novog kluba

P

Puno

pre 7 meseci

Ništa od toga. Tresla se gora, rodio se miš.
P

Pjer Karden

pre 7 meseci

Mandarić je klasičan mešetar,kupi za dinar klub u dugovima,malo ga sredi i našminka i preproda dalje,tako rade američki investicioni fondovi,nema tu neke vizije da se jure rezultati,trofeji,pobede,samo se odradi fasada i preproda dalje,sa njim bi i zvezda i partizan kratko trajali.
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Voleo bih Zvezdu da kupi. Ako srede zakon.
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Bio je u Olimpiji i sta je uradio? Oprostio je 20 mil i Olimpija je bez dugova. A da nije oprostio? Znaci dugovala bi skoro pola ko Zvezda ili Partizan. Druze nema srece sa privatnicima osim ako su seici ili tajkuni zeljni dokazivanja i igranja (tipa Abramovic). Sve drugo je dubioza tipa Cukaricki gde se slabo ulaze a mnogo izvlaci. Tek cemo videti poslovanja kada gazda Cuke povuce pipe iz kluba.
Š

Šega, šala, pošalica

pre 7 meseci

Koji od zakona da srede? O huliganima, o korupciji, o miješanju politike u sport? I opet da mu na vrata dolaze "navijači" tipa Mutavi, Nevolja i ko god je vođa na Marakani. Samo budala bi bacila vlastite pare na Srpski fudbal
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Boki, "Amerikanac" koji kaže "druže", pa ti privatnici koji po tebi nemaju pojma su od krš ekipa bez istorije i učinka izgradili Siti, Čelzi, Lajpcig/Salzburg, itd...od pepela do neba. Pogledaj u svom dvorištu kako je NBA indirektno uticala na ogroman skok u kvalitetu Evropske košarke ili MLB Japanskog/Južnoameričkog bejzbola. Danas je sport pitanje love i biznis menadžmenta. Ne pljuj ono što svugde funkcioniše jer su naši ljudi lenji i neće da puste komunizam niz vodu, kao svi normalni narodi u okruženju.