Komentari na vest

Milan napokon završio špica! Stiže Švajcarac iz Salcburga koji ih je jesenas izluđivao

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

RLC nije dosao za 20 miliona evra nego za 16, drugi ili treci put vam vec ukazujem na to. Bice 20 ako isplatimo bonuse.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Menjo (Sportielo, Mirante)- SINGO (Kalabria), Cao (Kalulu), Tomori, (Kjer, Gabia), Ernandez (GALO)- RLC (???, Krunic), Rejnders (Benaser, Pobega)- CUKVUEZE (Selemekers, Romero), Pulisic (Adli), Leao (???)- OKAFOR (Ziru, ???) (28)

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Menjo (Sportielo, Mirante)- SINGO (Kalabria, Florenci), Cao (Kalulu), Tomori, (Kjer, Gabia), Ernandez (GALO)- RLC (???, Krunic), Rejnders (*Benaser, Pobega)- CUKVUEZE (Selemekers, Romero), Pulisic (Adli), Leao (???)- OKAFOR (Ziru, ???)
L

LukaRk

pre 9 meseci

Sve ovo deluje lepo ali ekipa je ostala bez onoga sto je najredje u danasnjem fudbalu..Otisli su Maldini,Ibrahimovic,Tonali..Karakteri,pobednici,simboli i Tonali koji je trebalo to da postane.Nisam siguran da to moze da se nadoknadi,pogotovo to ne treba ocekivati od Tea i Rafe
č

čudne li

pre 9 meseci

ironije ,okafor ih najmanje košta od svih nabrojanih morata,skamaka,taremi a bolji od svih njih
d

djindjin

pre 9 meseci

sigurno je bolji od skamake..u bocanju
H

Hammers Srbija

pre 9 meseci

Skamaka klasa za navedene i to ce se videti ove sezone u WH.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Cekicaru, da je neka klasa, on bi to vec pokazao kod vas, zasto pises kao da vam je tek dosao u klub, a ne da je tu vec godinu dana? Nije ni Okafor Bog zna kakav igrac, ali, Skamaka je teska prevara, sva je prilika.
G

GostGG3+

pre 9 meseci

Auu sta radi ovaj Moncada. Jos ako uspe da dovede Cukvuezea, a sada su sanse za to velike, treba mu skinuti kapu. Potencijalni napad: leao, pulisic, giroud/okafor - cukvueze
D

DuIv

pre 9 meseci

Moncada je sigurno zaslužan, ali mora se reći takodje da Milan dugo nije imao ovoliku finansijsku pomoć vlasnika kluba, nisam računao tačno, ali mislim da je već potrošeno više nego u poslednje dve godine. U svakom slučaju u pravu si, pravi se jako interesantan napad sa mnogo mladin igrača, svi sa max 24 godine (ako Okafor bude starter umesto Girouda)
@

@Dulv

pre 9 meseci

ovo se trosi jos uvek novac od prodaje Tonalija

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Valjda ovako: Cukvueze, Pulisic, Leao- Okafor/Ziru. Tako kako si ti napisao, ispada da je Cukvueze centarfor:-D
J

Jaree

pre 9 meseci

Budzet je 35m+ pare tonali+ 6m od prodaje Pessine( Milan imao 50% od narednog transfera)

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Jare, to je onda 105 ili 111 miliona evra jer je Tonali otisao za 70 miliona evra mada na TM pise da je otisao za samo 64, a ne mozemo da racunamo i bonuse za njega jer je pitanje da li ce ih i kad isplatiti, odmah i (u)brzo svakako nece..