Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milan pušta Haugea posle godinu dana, Ajntraht nudi 7.000.000+5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 17:17

Rosoneri traže veći fiksni deo, čeka se ponuda Volzsburga

U istorijskoj sezoni Bode Glimta je sa 14 golova i deset asistencija nagovestio veliki potencijal, ali u Milanu očigledno nisu spremni da istrpe Petera Haugea – ili su pak procenili da nije dovoljno talentovan – pa su samo godinu dana pošto je stigao na San Siro, Rosoneri odlučili da prodaju 21-godišnjeg Norvežanina. I pride zarade na njemu, jer prema informacijama Fabricija Romana, Ajntraht za krilnog fudbalera nudi više, doduše neznatno, od 5.000.000 evra, koliko je italijanski klub platio aktuelnom šampionu Norveške.

Izabrane vesti

Konkretno, barem prema navodima pomenutog italijanskog novinara, klub iz Frankufta je spreman da za Haugea izdvoji između 7.000.000 i 8.000.000 evra, dok Tutomerkato tvrdi da ponuda sastoji iz fiksnog dela od 7.000.000 i bonusa, na osnovu kojih bi milanski klub mogao da prihoduje još 5.000.000.

U Milanu međutim žele da fiksni deo bude veći, navodno oko 12.000.000 evra, ističe italijanski portal, te se očekuje da pregovori budu nastavljeni, kao i zvanična ponuda Volfzburga, koji takođe želi Norvežanina u svojim redovima.

Ajntrahtovo interesovanje za Haugea vrlo verovatno znači da će nemački klub odustati od fudbalera Crvene zvezde Željka Gavrića.

Hauge je u Milan stigao prošlog leta, ali je šansu kod Stefana Piolija dobijao na kašičicu. Za godinu dana je odigrao 18 prvenstvenih utakmica, u proseku nešto manje od pola sata po utakmici i za to vreme postigao dva gola. Dosta produktivniji bio je u Ligi Evrope, gde je počeo tri meča, na dva ušao sa klupe, i upisao tri gola i asistenciju.


tagovi

VolfzburgMilanJens Peter HaugeAjntraht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara