Komentari na vest

Milan razmišlja da zadrži Jovića, ali kao rezervnog špica

D

Drekavac

pre 27 dana

Kakav Zirkze i ostali nazovi napadaci... Kada god je Milan kupovao napadace, posle jedne dobre sezone, taj se zadrzavao kratko, i davao je po 3, 4 gola za sezonu... Treba uzeti nekog jakog, sidrasa, koji zna da da gol i nogom i glavom... Jovic je dobar, ali ima neki problem u glavi i fali mu visina... Moze da bude rezerva, a kao prva opcija mora neko javi, vislji i brzi...
G

Gott

pre 28 dana

Ma on je za Belgije ili Holandije.To su lige za njega ,gde padaju golovi i stvaraju se sanse stalno.Kakva rezerva u Milanu.Umuljaš se lepo u PSV i igrao bi u top klubu i LŠ i mozes da duvas stalno jer tako i delujes na terenu.Eto rešio sam ti i to
V

Visente Del Boske

pre 28 dana

Mogli bi da razmisle o Tijsu Dalingi napadacu tuluza,ima 23 godine visok je 1,90 ove sezone je vec postigao 16 golova od toga 11 u ligi 1 gde je peti strelac lige,takodje je debitovao i za reprezentaciju holandije,vrednost mu je 15 miliona a tuluz vrv nebi ni trazio vise od 20,eto po meni jedna od opcija da se zameni Ziru.
M

MAKE MILAN GREAT AGAIN

pre 28 dana

*GOLMAN (AKO MM ODE ZA 70-80 MILIONA), DESNI BEK, STOPER, REZERVNI LEVI BEK, FOFANA, DVE "DEVETKE".
V

Visente Del Boske

pre 28 dana

Dovode oni Saldanju za 10 meleona plus bonus u zavisnosti od broja golova plus 25% od naredne prodaje,zato ovaj ni ne igra po nasim oranicama nece da rizikuju neku povredu pa da sav posao propadne.
L

LNS

pre 28 dana

Jos jednom, (i) Himenez je i dalje opcija, a kod Zirkzea mi je najveci problem to sto nije bas ona klasicna "devetka", sve ostalo ima.
G

Gosttt

pre 28 dana

Ako ga ne zadrze, oni su retardirani. Takvog igraca nece naci, a narocito ce im biti zeznuto ako im Cirkze bude prvi izbor.
N

NK Partizan

pre 28 dana

Dovedite Bazdara i Saldanju svetske klase nase! Volim Partizan, Josipa Simunica i albansko primorje!
l

laker

pre 28 dana

ako se ne probudi i ne da jos neki golcic tesko da ce ostati
E

EneR

pre 28 dana

Nikako. Prodaj to!