Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Milan razmišlja da zadrži Jovića, ali kao rezervnog špica

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 17:06

Na San Siru vide srpskog napadača kao odličnu alternativu prvom napadaču, kojeg planiraju da dovedu na leto

Ukoliko odluči da ne promeni trenera tokom leta, prva tačka dnevnog reda čelnika Milana biće rekonstrukcija napadačke linije. Italijanska štampa uveliko piše o dovođenju nove 'devetke', ali i o kandidatima za ulogu rezervnog napadača, a toj ulozi najbliži je Luka Jović.

Italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio piše da je srpski napadač sve bliži ostanku u Milanu. Letos je sa Rosonerima potpisao ugovor na godinu dana, ali problem sa ostalim napadačima u timu, Jović bi ostankom na San Siru makar delimično mogao da zaleči glavobolju italijanskog kluba.

Izabrane vesti

Nju je između ostalog izazvao i Olivije Žiru. Di Marcio tvrdi da su iz Milana najboljem strelcu u istoriji francuske reprezentacije ponudili novi jednogodišnji ugovor uz smanjenje plate, jer ga navodno vide kao treću opciju u napadu. Žiruu se to nije svidelo, te je poručio da će razmotriti i druge opcije. Pojedini, vrlo pouzdani mediji, tvrde da je već pružio ruku Los Anđeles FC.

- MILANOV IZBOR JE ZIRKZE! IMA PRVO "DA" I SPREMAN JE DA PLATI 50.000.000 -

Čelnike Milana brine i to što ne uspevaju da se dogovore sa Frančeskom Kamardom oko saradnje. Supertalentovani italijanski napadač - koji je u novembru debitovao protiv Fjorentine postavši najmlađi debitant u istoriji Serije A - proslavio je pre nepunih mesec dana 16. rođendan, međutim prvi profesionalni ugovor još nije potpisao. I mada postoji obostrana želja da budućnost nastave zajedno, Di Marcio piše da dve strane nisu ni blizu dogovora.

Pomenuti novinar tekst završava poglavljem o Joviću. Prema njegovim rečima, u Milanu vide Jovića kao odličnu alternativu prvom napadaču, kojeg bi doveli na leto i da ozbiljno razmišljaju da ga zadrže i za narednu sezonu. Srpski napadač je dugo bio bez gola u dresu Milana, ali ih je od decembra na ovamo postigao osam u svim takmičenjima iako je ima status rezerviste kod Stefana Piolija.


tagovi

MilanLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara