Komentari na vest

Milan slomio Valensiju posle dva meseca: Musa na San Siru za potpuno novi izgled veznog reda

Y

Yamahoo

pre 10 meseci

Bice ovo Novi kessi
r

roni

pre 10 meseci

jedina greska je sto polija bljuzgu ne oteraju.milan godinama nema igru,sve nesto slucajno,individualno,na foru itd znaci bukvalno najveci problem nisu resili.

Laki Luciano

pre 10 meseci

Bukvalno sam se ulogovao da ovom sa Pavarom kog niko ne spominje sijem minuscine. Forzza Milaan!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Forzza Hahaha Pise se Forza. To sto ti i svi ovi tvoji niste videli da ga spominju ne znaci da nije u nasim planovima, u tom smislu, nije iskljuceno da nam sledeceg leta dodje i jedan strasan napadac sa kojim bismo imali obezbedjen i resen napad za narednih 7-8 godina, a kojem tek za dve godine istice ugovor. Nasi ocigledno vole da ugrabe bas takve.
g

gost876

pre 10 meseci

Lako se moze destiti da u klub potpise jos 5 igraca. Levog i desnog beka, stopera, napadaca i jos jednog veznog. Sto bi bilo cak 13 novih igraca. A klub vec ima 12, 13 igraca koji su cinili osnovu kluba u prosloj sezoni.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Sta mislis, ko ce biti taj stoper? :-D Salim se, stoper koji bude dosao, bice samo neko za rotaciju umesto Gabie.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

A jos neki veznjak ce doci samo ako prethodno ode jedan na sredini terena...
M

Mestalla

pre 10 meseci

Musa je obecavao kad se pojavio, ove sezone mi se nije dopalo kako igra. Mislim da se Milan zeznuo sa njim, ali videcemo. Cini mi se da Valensiji nece da nedostaje.
x

xnxx

pre 10 meseci

generalno ovo sto radi, ili ce uspeti ili ce doziveti fijasko, jure finansijsku prirodu price i to je ok, sve se svodi na isto, mozda i osvoje skudeto, mozda igracima skoci cena po 5-10x prodace ih sigurno, sve ima svoje, mada mislim da u odnosu na ovakvu konkurenciju ne mogu nista, jedino moze da ih poremeti juve, jer ce da igra rastereceno u ligi bez evropskih kupova i to je to
5

51

pre 10 meseci

Фино пазари Милан, овог прелазног рока...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Sportielo- Singo, Pavar, ??? (Gonzales ide u juventus), ???- Loftus-Cik, Rejnders, Musah- Cukvueze (Pulisic), Romero, Okafor- ???. Menjo- Singo, Malik, Tomori, Ernandez- Loftus-Cik, Rejnders, Musah- Cukvueze, Ziru, Leao. Sportielo- Kalabria, Kalulu, Kjer, ???- Krunic, Benaser, Pobega- Pulisic, ???, Okafor. Ostali: Mirante, Florenci, peti stoper, Selemekers, Romero, Kolombo. PREOFANZIVNO!!! Ne verujem da se tako cita Rejndersovo ime, setite se kako smo svi zvali Babangidu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ako Selemekers ostane, mozda ce biti koriscen po levoj strani, a Okafor onda mozda dobije vise sansi u samom spicu napada, Romero mozda ode negde na pozajmicu jer ce po desnoj strani biti guzva, a igrali bismo bez #10, u tom slucaju bi Adli mogao da ostane i bori se za svoje mesto u 4-3-3.
L

Lopta je okrugla

pre 10 meseci

Smaras...mnogo...gasi svetlo i spavaj.