Komentari na vest

Milan umalo kažnjen za nonšalanciju: Stativa spasila Jan Karla, Napoli pao na San Siru (VIDEO)

P

Piolista

pre 3 meseca

A sudija slikan sa Interovom torbom na aerodromu. Sramota!
R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Druze neki su bili u drugoj ligi vise puta samo neznam zbog cega.Sto se mene tiče ako ce biti ovako mizerne kazne kao Juventusu onda super Inter 15g za redom neka bude prvak sto namjestanjem, kladionice itd ali titule niko ne oduzima 😅
J

Jalep

pre 3 meseca

Mucio se Milan tokom meca, vidi se da su neki igraci totalno fizicki istroseni jer igraju skoro svaku utakmicu, jedan zanimljiv info da Milan nece ulagati na leto ako kupi zemljiste za novi stadion( prodaja De Ketelarea bi trebala to finansirati uz doplatu ;-))
T

TD

pre 3 meseca

E, Milan je vec kupio zemljiste i platio ga je 40 miliona evra sto je odavno uracunat trosak kluba, a nigde nije objavljeno da se nece ulagati na leto niti ima IKAKVE logike da je to tacno, deluje da ovo krajnje maliciozno pises, jos se i smejes jer si verovatno navijac Intera ili juventusa, Ove zime je bila usteda bas zbog toga da bi novom treneru bilo ostavljeno malo vise para da trosi.

Prepoznator

pre 3 meseca

Umorni jer igraju svaku utakmicu? Ne znam o čemu pričas, pogledaj Inter - cjela prva postava, i pritom se niko ne povređuje, igra svaku utakmicu i to većina po svih 90 minuta. Zato su i ubedljivo prvi.
z

zvezdaleeeee

pre 3 meseca

Jan Karlo bolji od Blekija
R

Rapalj

pre 3 meseca

Od Erakovića tek da ne pričam.
N

Nume Talijan

pre 3 meseca

Nije mi to to dok se ne pusti besplatan ulaz na San Siru.
G

Gosty

pre 3 meseca

Jel moguče da su onako pokrali Napoli za penal u 90 min. Ako je ono prije par kola bio penal za Bolognu protiv Milana u 90 +, ovo je onda veceras penal na kvadrat za Napoli.
I

Idi gledaj snuker

pre 3 meseca

Ti ili si lud ili ćorav,a najpre će biti da se samo praviš glup.
y

yulle

pre 3 meseca

Mole se simpatizeri lopovskog smrdljivog Intera da ne komentarišu utakmice velikog gospodskog Milana. Hvala.
n

navijac Intera

pre 3 meseca

decko oladi.....
R

Riko-1908

pre 3 meseca

Imaju pravo sve dok petarda puca na san siro hahahaha
Z

Zocky

pre 3 meseca

Svaka pobeda je važna, posebno u nekom derbiju, mada, ovo baš i nije derbi,pravi derbi je sa Interom, eventualno sa Juventusom, a jake utakmice su sa Lacijom, Romom, Fiorentinom, Napolijem, ostali uz dužno poštovanje nisu taj kalibar, pričam kroz prizmu istorije... Ne baš sjajan fudbal večeras, Leao nikako da iskoristi svu svoju moć koju ima, baš se zajebava, i to već duže vreme, Jović za ono malo minuta odličan, Simiću treba godina i minuta za malo sigurniju igru, ali verujem da će biti dobar, ima nešto, nije bio lud Maldini kad ga je doveo, uostalom kao i sve druge, pa čak i De Katelarea, imao bi on živaca da ga istrpi još, ali glupi, i ponoviću još sto puta, GLUPI ameri su oterali najveću legendu fudbala.
T

TD

pre 3 meseca

EVENTUALNO sa juventusom?
S

Stefan Milosevicc

pre 3 meseca

Milan najjaci u Italiji sa odlicnim trenerom. Igraci sa klupe odlicni uvek prave razliku sjajne izmene. Sa ovakvom igrom lagano ce stici Inter i 11 bodova razlike i u maju ce slaviti osvajanje Lige sampiona i skudeta i druga zvezdica ide na grb🤡
G

Gost0007

pre 3 meseca

Zaboravio si nick da promenis …
h

host

pre 3 meseca

ovo je bilo mec dva losa

Prepoznator

pre 3 meseca

Teo mašina!
S

Stefan Milosevicc

pre 3 meseca

Samo nek pobedjuje Milan pa ako Bog da Pioli i sledece sezone da ostane😁
G

Gost0007

pre 3 meseca

Dobar trol, ne brini, nece sudije doveka biti uz Inter.
N

News

pre 3 meseca

Simic treba da bude pozvan za reprezentaciju. Mislim da Srbija mora da promeni sistem I iskoristi sto su nasi napadaci u formi dok krilni igraci igraju slabo.
N

Nemdka

pre 3 meseca

Slazem se sa tobom
R

Rapalj

pre 3 meseca

Bravo. Mladenović i Boranijašević su bekovi poput Seržinja i Kafua, što znači malo malo pa ih eto nakrilu napred. Još samo da slepi Piksi vidi ovog momka na desnom beku gde inače krpačimonsa raznim poluproizvodima.
T

TD

pre 3 meseca

Rapalj, a Gajic?
G

Gost0007

pre 3 meseca

Igra Milana slaba, utakmica teska ali zasluzena pobeda Milana. Iz ove utamice se vidi tacno da Milanu fali trener sa autoritetom. Doveriju zakonski zabraniti da sudi meceve Milana, covek ih organski mrzi, mnogo nelogicnih odluka, a nije prvi put.