Komentari na vest

Milanov „čovek zadatka“ hvali Radeta Krunića: On komplikovane stvari čini jednostavnima

g

gušavac

pre oko 1 godinu

Rade im je i doneo titulu prošle sezone. Dugo se Pioli kockao sa titulom iako su realno bili najbolji tim, ali je bar na kraju shvatio da mora dve stvari da uradi. Prvo, da skloni Romanjolija, jer su preko te rupčage primili 90% golova u prethodne dve sezone. Mali Kalulu je bljesnuo, ali realno i nije imao neki preterani pritisak s' obzirom da je lažni kapiten verovatno najgori štoper u istoriji Milana, pa je znao da ne može biti gori od njega. Drugo, da skloni neupotrebljivu špansku prevaru Braima Diaza. Dečko je jedam od najvećih fenomena u istoriji fudbala, s obzirom koliko je loš, a koliko konstantno dobija šansu. Rade je pred kraj prvenstva uzeo svoje mesto u prvih 11, i bukvalno dirigovao do titule.
r

roni

pre oko 1 godinu

doneo je titulu jedino ako je licno otisao do fudbalskog saveza italije po trofej a sto se igre tice...sram te bilo.i rade izgleda ima svoje botove.
g

gušavac

pre oko 1 godinu

E moj Roni, umesto da te je sramota da uopšte komentarišeš, s' obzirom koliko se ne razumeš, ti još imaš i gard. Ali lepo kaže ona stara: "čega se pametan stidi, time se...". Smejaće ti se ljudi druže.
l

lajavko81

pre oko 1 godinu

Rade je bio i ostao jedan prizeman decko kome nista nije tesko..
r

roni

pre oko 1 godinu

ovakvi su nekad trcali krugove oko terena ili zonglirali sa strane dok se igra 11 na 11.i to u trecoj ligi.
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Koliko zlobe progovara iz tebe strašno! Sta ti imas od uspjeha u sportu ? Manje zlobe bice ti bolje u životu
r

rkbg

pre oko 1 godinu

Au brate koliko ti nemaš dodirnih tačaka sa fudbalom. Mene puca transfer blama zbog tebe.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Šteta što FSS nije malo bolje pratio Krunica!!!
v

vdvd

pre oko 1 godinu

A mozda i sto je on pozurio sa odabirom reprezentacije, evo primer golmana Kovacevica koga ni jedan klub iz Srbije nije video da ima kvalitet za njih. Ali to je nasa sramota ko nam sve radi, i decko je otisao u Sarajevo, ali posle toga nije hteo da igra za BiH samo za Srbiju sto je normalno. Zasto bi neko igrao za nekog za koga ga nista ne veze, osim toga jako je teska prica da Srbin iz RS igra za BiH posle onih tragedija 90 tih godina. Tako da smo mi postali na sve naviknutu inace nekada bi se ovo sto je uradio Krunic nazivalo teskom izdajom svoga naroda...