Komentari na vest

Milanova senzacionalna ideja – ukrasti Lukakua Interu!?

E

Esex

pre 11 meseci

Mnogo je 40 miliona za nekog od 40 god...jos ako taj neko zesce varira u formi kao i u kilazi,rizik je preveliki..
p

prika voždo

pre 11 meseci

Ne možeš ukrasti nešto što nije u vlasništvu intera , uostalom ne verujem da će inter i pokušavati da ga otkupi,njemu je opcija jedino posudba neka ili arabija jer će jedino arapi toliko da plate za ovu prevaru
5

5678904

pre 11 meseci

Koliko ja znam Milan ima golmana.
P

PRE

pre 11 meseci

Bi se reklo da je to maloumna ideja
L

Lukaku je

pre 11 meseci

Dobar igrač za neku ok ekipu kroz prvenstvo. Daće on nekih 20ak golova, biće i asistencija, ali da očekuješ od njega da će eksplodirati i uraditi nešto, sigurno neće. Ruku na srce, Milan se raspada, tako da je njima on kao da dolazi Benzema od pre 5 godina.
L

Ledeni

pre 11 meseci

Ovaj čovek je najveća prevara i misterija u istoriji fudbala. Toliko se para namlatio i igrao u toliko top klubova, a da nema ni osnovne fudbalske veštine. Ja se kladim da je Mitrovic bio na njegovom mestu da bi dao duplo više golova od ovog panja, pa čak i onaj smotani Pesic je za ovog Ronaldo lično.
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Hoce, ali malo sutra. hahaha
u

ukrastiiiii

pre 11 meseci

lukakuaaaa,nema potrebe,samo im reciteee ima da vam ga poklone za dz
L

Lokomotiva k

pre 11 meseci

Boze sacuvaj
B

Balthazar

pre 11 meseci

Uuu kakav bi ovo bio udarac za Inter, al msm da on zeli veliku platu ( 8m neto minimum), tesko se to uklapa u ogranicenja koja je postavljen za plate igraca u Milanu. Sve u svemu, ako dovedu njega oprostice im prodaju Tonalija.
S

Samo im

pre 11 meseci

treba jos ova panjina. Oterali Maldinija, igraci beze a oni hoce da dovedu ovog panja. Nit on hoce da dodje niti ga oni traze niti on bilo kome treba! Moze kao ekonom da radi jedino.
B

Borcac5

pre 11 meseci

Pojačanja koja im neće unaprediti igru, mislim iako navijam za Inter, navijam i za ove transfere jer Lukaku je imao 7 loših meseci ove sezone pre nego što je dao neki gol, a Fratezi mislim da ne može da drži vezni red ko Tonali ni 30 posto toga
A

Auuu

pre 11 meseci

Propašće milanski klubovi naredne sezone.
G

Gost0007

pre 11 meseci

Sta rade Ameri, kada ce ljudi shvatiti da gde Ameri dodju tu trava vise ne raste. Prosto ne mogu da verujem da ce Tonalija prodati, sada ce u trziste da udju ko blesavi i bez plana. Kakav Lukaku, on prvo zbog postovanja prema navijacima Intera nece prihvatiti ponudu, a drugo, Milanu nije potreban takav igrac. Ako vec oce da puknu novce onda onaj iz Lila, David, bi bio super pojacanje. Svakako crni dani u Milanu, ovaj vlasnik ima da ukanali klub vise nego oni Kinezi.
n

niko123

pre 11 meseci

Zasto mislis da nece prihvatiti ponudu?On je profesionalac, igrace tamo gde mu ponude vise para.U fudbalu nema emocija...