Komentari na vest

Milanovi usporeni ledolomci: De Ketelare preti da ugorzi fijasko Andrea Silve

b

bajča

pre oko 1 godinu

Ketelare ako ima glavu Radeta Krunića uspeće sigurno, jer igrački kvalitet ima. I Rade je prvo dugo čekao da dosta lošiji igrač od njega Čalhanoglu ode da bi dobio minute, pa i tada nije zaigrao koliko zaslužuje, već je Braim bio starter. Kad je Pioli shvatio da je djavo odneo šalu, pred kraj sezone, Rade je uskočio u startnih 11 i lagano doveo Milan do titule. Znači ne Leao, ne Žiru iako su briljirali, ključni igrač je bio upravo Krunić. Tako može i De Ketelare čim ode ova španska prevara. Ko se ikad bavio sportom zna koliko je teško cele nedelje trenirati naporno, i dominirati na treninzima, a opet za vikend na utakmici budeš na klupi zbog lošijeg igrača kog trener forsira iz nebitno kog razloga. Zato je Belgijanac i potonuo psihički jer bukvalno jede loptu u odnosu na onu panjinu Braima. Isto je i sa Adlijem, možda i još talentovaniji od CDK-a, a skoro da nije ni omirisao terena. Tonali, Rade, CDK, Adli je jedan od kreativnijih veznih redova u Evropi, a trojica su rezervisti, i moram teška srca priznati da je Pioli izgubio kompas. A možda i svlačionicu. Dve godine Bakajoko(iako uopšte nije loš igrač) decidirano ne ulazi ni minuta, a sada naprasno dobije šansu iako su ove sezone još puniji u vezi, jer bez obzira što je Kesi otišao, došla su dvojica, Vranks i sa pozajmice Pobega.
p

puslica

pre oko 1 godinu

Do detalja opis. Bukvalno pogodjeno u metu.
g

gost gostic

pre oko 1 godinu

Ahahahhahahah Ovaj trenira Milan pa zna ko je kakav igrac i sta pokazuje na treninzima. Pa Teo kao najbolji igrac Milana nema mesta u reprezentaciji Francuske, da mu se brat nije povredio ne bi teren video. Leao kao najbolji igrac lige dobio 10 minuta u reprezentaciji Portugalije. Kalulu koji je drzao odbranu na kraju prosle sezone i covek koji je najbolji u odbrani ove nema mesta u reprezentaciji. Ali ti znas kakav je ko na treningu i koliko je dobar.... pa ovo je pretuzno... Za ta dva klupasa niko nije cuo, a bakajoko nije odigrao 10 utakmica u celziju za 5 godina, gde ode na pozajmicu greje klupu.... e moj strucnjak....
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Прва ствар која му треба је континуитет. не може да почне 1, па да наредних 10 улази са клупе. Друго, играо је олично у првих пар кола, намјесто одличне прилике нападачима који су некако успјели да не реализују ни једну.
g

gost gostic

pre oko 1 godinu

Kada sam posle prvih deset kola pisao da je promasaj i da od njega fudbaler nikad nece biti pljuvali su me svi redom i delili stotine minusa. Da li i dalje ovi poznavaoci fudbala misle da je on dobar igrac? Nije potrebno da daje golove, iako za igraca kakvog ga prikazuju i to treba da radi, ali on ne moze da namesti ni jednu sansu saigracima. Ne zna da se krece po terenu, kada mu se i ukaze prilika 1 na 1 sa golmanom zna se, nije gol. Mali Maldini koga su poslali na pozajmicu je za ovog izmislio fudbal. Bacene pare, a jos ih i nema toliko... Ako Milan ne odresi kesu i na leto ne dovede spica od 100 miliona u rangu Osimena, ako ne dovede desno krilo i kreatora koji igra iza napadaca, a za to ne odresi kesu jos bar 100 miliona nece osvojoti titulu u narednih nekoliko godina...a imaju ogroman potencijal i za Evropu.
t

traxx

pre oko 1 godinu

Mislimo. Ako si to pisao posle prvih deset kola,gde je on na početku igrao odlično i u prvih nekoliko utakmica kreirao bar 5-6 gol šansi saigračima koje ONI nisu iskoristili, onda mi je jasno da si to pisao iz nekih predrasuda a ne po viđenom. Sinoć je kreirao jedinu gol šansu za milan pogodio mesijasa u oko i ovaj samo trebao da je vrati rebiću na peterac,međutim ta igračina je uspela nekako da udari loptu temenom i ode u tribine,ili tačnije lopta je udarila njega. Dočekao si svojih 5 minuta dok je stvar još vruća da popljuješ,a sigurno si pljuvao i Leaa nakon njegove katastrofalne prve sezone gde je bio i gori od CDKa.Sreća Maldini je dokazao da ne razmišlja tako plitko i sigurno će i njega da sačeka bar još jednu sezonu,uz nadam se odlazak dijaza i veću minutažu za ovog momka.
b

bajča

pre oko 1 godinu

Nemaš ti druže veze sa fudbalom. U par rečenica si do detalja opisao koliko se ne razumeš. Svaki komentar je suvišan.
g

gost gostic

pre oko 1 godinu

Odgledate tri utakmice godisnje i razumete se u fudbal... nastavite da gledate i navijate za ovog malog, upotpunice vam vase nesrecne zivote...
Д

Долазесада

pre oko 1 godinu

Довешће Јовића сигурно на лето плус неко јако крило, а и Миленковић би се лепо уклопио у тим
t

tišina

pre oko 1 godinu

Samo ću reći da je Leao bio čak i gori u prvoj sezoni.
f

ffffcccc

pre oko 1 godinu

Momak ima sve, bas je potencijal, ali samopouzdanje mu je u dubokoj minus fazi
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Кад су га довели,рекао сам да је превише новца и грешка...Да он ни у Брижу није био главни играч,већ Ноа Ланг ...и да са оном фризуром није за велику улогу...па је било овде да не лупетам ... Само фали Феликс још да млатара главом,померајући косу...дај их у исти тим.
b

bajča

pre oko 1 godinu

Slabo se razumeš u fudbal, predji na stoni- fudbal.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Frizura je jako bitan faktor u fudbalu. Pa da je tako Ronaldo nikad ne bi osvojio SP 2002. sa onim cudom od frizure
N

Nr

pre oko 1 godinu

Uzas.
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Tako I treba kd dovodis igraca jer lici na Kaku
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

De Katelare, odavno nisam video veću kukavicu i plašljivka na terenu. Blago rečeno.