Komentari na vest

Milanski derbi za Lazara Samadržića

V

Veljko9

pre 11 meseci

Bitno da minute pre njega dobijaju Lukic koji greje klupu u Fulamu i Lazovic ili Djuricic... A Samardzic i Ivan Ilic koji su buducnost nase reprezentacije i dva sjajna tehnicara sede na klupi, Piksi ne zna sta radi!!!
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 11 meseci

Ako neko radi za i pise za Mozart koji vazi za top topava sto se tice fudbala, prcenja transfera sporta uopste, treba da radi onda to neutralno, ne navijacki, mislim da ovde nije do neobavestenosti u pitanju konkretno za Samardzica. Maldini je stvarno srce i dusa Milana, i svima nam je drag, svako zali ko je i neutralan sto nije deo Milana vise ali da nije imao gresaka i dodavatimu nesto sto nije to stvarno nema smisla. Maldini je pre otkaza krenuo po Samrdzica, a istina je da taj Maldini je najveci razlog sto nije Samardzic vec u Milanu i to po bagatelnoj ceni. jer je odbijao da ga dovede. Najveci "fan" Samardzica je Monkada koji je sugerisao jos pre poziva Udinezea da decko ima potencijal da bi trebalo ga dovesti. Monkada je bio sef skauting tima Milana u to vreme, i Maldini odbija kada je Samardzic vredeo 2, 3 miliona evra. I sve vreme Monkada uverava da je Samardzic pojacanje za Milan, sto je video i Maldini u toku prosle sezone. I skoro je bio na Kalcomerkatu i jos nekim sajtovima tekst o tome, kako umesto da su ga doveli za smesne novce sada moraju da ga plate minimum 20 miliona evra i ko zna koliko jos posto Udineze dize cenu konstantno. Malo uzmite citajte ako nista sta pisu Italijani o tome, i sta je istina. Sto se tice poznavanja i pronalska igraca narocito mladih Monkada je znao vise i prepoznavao telente cak i od Riki Masare, ali eto njih dvojica su tu bili vrh ledenog brega, dok Maldini nije to radio niti znao, njegovo je bilo da ponudjene igrace pogleda, konsultuje se i na kraju on proceni dal da se dovede ili ne. On je bio nesto poput Mrkele u Zvezdi. Maldini je sportski diretktor bio a nikada nije radio kao skaut niti je poznato da je imao dara za to, jer to obicno ne budu fudbaleri, nego ljudi koji i nemaju veze sa fudbalom, tacnije nisu ga igrali. Pa imamo primere kod nas ovog sto je pronasao Mitrovica ili poznatag taksiste Miska...
G

Gost0007

pre 11 meseci

Interu ni ne trebaju skauti, Milanovi su im sasvim dovoljni. Mada tuzno je gledati Inter i Milan na transfer pijaci, uostalom kad bolje razmislim, generalno Italijanski klubovi u prelaznom roku vec par godina u nazad igraju neku epizodnu ulogu na trzistu. Neke reforme moraju doneti, ovo ne vodi nigde.

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Барса,Милан,Интер,сутра арсенал и јуве а онда трансфер у менхенгламбах или билефелд
P

Perhann

pre 11 meseci

Inter nije zainteresovan ni za Samardžića niti za Musu već im namerno diže cenu da bi Milanu napravio problem. Sve to je zbog Milanovog uplitanja za Fratezija kao i “bezobraznog” pokušaja za Lukakua.

Prepoznator

pre 11 meseci

Nova transfer sapunica, aka SMS.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Interova transfer politika - Milan je zainteresovan za igrača