Komentari na vest

Mile Svilar najbolji golman Lige Evrope

G

Gost34345

pre 22 dana

Dečko je odrastao u nekom drugom normalnom sistemu. Verovatno nije verovao na koji način se kod nas dobija šansa u reprezentaciji. Dok nije došao mečki na rupu. Može da drži golmanske treninge svim ostalim golmanima koje imamo. Pitajte selektora zašto nije dobio pravu šansu na vreme.
K

Kopnikus

pre 22 dana

Piksi lik ne shvata kog je propustio

Владан

pre 23 dana

Дечко је имао жељу да игра за нас... али пиксета би њега и самарџића само на клупи.. а да играју лукић и вања... који су "бољи".. шта има ту да тражи више.
B

Babaroga99

pre 23 dana

Najjaci su ovi ovde koji komentarisu pa kazu ja sam njega video kako igra .... hahaha JESI ALI PREKO TELEVIZORA 😂
N

Ne ne

pre 23 dana

Nije dovoljno. Strasno
N

Nedimoviću odlazi

pre 23 dana

Kao i svi normalni među nama, Mile čeka da se ova vlast promjeni pa da sa srcem obuče sveti dres. Stop krađi, menadžerskim kombinacijama i ljudima koji nemaju veze sa fudbalom
M

Mujagic

pre 23 dana

Super, bas mi je drago za ovog belgijanca, bice im prvi golman sigurno hahahahhaha

Marko Pavlovic

pre 23 dana

Šteta što je hteo u brisel
Š

Škrabotina

pre 23 dana

Pola veka gledam sve Srpske golmane koji najmanje valjaju. Niko od naših nije imao sezonu kao Svilar ove godine. Niko. Nigde. On je definicija igrača koji mora da uleti u startnu postavu. Vanja je krupni linijaš sa dobrom nogom ali sporim mozgom. Rajković nema šta ne ume da odbrani ali je sklon kiksu i hoda na tri leve noge. Petrović je znatno bolji od obojice, ali eto, on je #3. Svilar da ga sutra kupi Real ili Siti za 100 milki bi opet mozgovima saveza bio nepouzdan, nezreo, i nesposoban.
Б

Блок

pre 23 dana

Ал што причаш глупости? Ја не волим људе из савеза и селектора ...ал ниси управу ...звали су Свилара и ? Одбио ...сад кад му пропао план ,сад би за Србију ...Србија му алтернатива. До јуче био трећи голман Бенфике и други Роме...што га тад нико хвалио није ? Да су га тад звали ,било би у ово је нека менаџерска шема ... Нисам видео да га овде ико хвали ,кад није бранио... Да је добар голман , јесте.
B

Boners

pre 23 dana

@Blok Jel ti pratis uopste fudbal? Zvali nasi a on odbio? On se redovno odazivao a nikako da dobije sansu pored precenjenog VMS. Kaze Piksi nema zamerki, cak ga stavio na siri spisak ali imamo cetiri bolja golmana, kad bi se zezali, pa se nije naslo mesto za Svilara.
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Zavrsnu rec bi ovde mogao da da cak i Albert Nadj.
V

Veljko9

pre 23 dana

Najkompletniji srpski golman, vidimo se u ligi nacija i kvalifikacijama za SP, nadam se. :)
N

Nedimoviću odlazi

pre 23 dana

Nakon ovoga se nadam da neće, a mi da imamo muškosti da se pobunimo, jer nam menadžeri sastavljaju reprezentaciju pa nam najbolji golman ne igra i možda nikada i neće. Ja ne bih da me ovako uvrijede
G

GorostasAreista

pre 23 dana

Bolji je Jovanović cuo sam u kaficu.
G

GostŠ

pre 23 dana

Reko Pikseta da nije.
Š

Šta znaju ovi iz UEFA

pre 23 dana

Sigurno nije bolji od Jovanovića."Naši" menadžeri znaju najbolje
B

BBC

pre 23 dana

ma bolji chiroki