Komentari na vest

Milenković deluje nesigurno, neka preskoči Juve

Б

Бск

pre 6 meseci

Дакле нису у питању луди навијачи Звезде или било каква лоша намера или емоција према Миленковићу (побогу зашто би и била), већ чињеница да је дечко у озбиљном паду још од прошле године и невероватно је да и даље игра стартног штопера у репрезентацији. То је један од суштинских проблема јер игра због старих заслуга, игра због имена (свакако је веће од Ераковића или Вељковића) али не и због тренутне форме. То је срж свега. Ништа на озбиљном вишем нивоу, где је већа група људи у питању или јавна ствар, не функционише на основу старе славе већ онога што сада дорпиносиш конкретно. Као у се.су. Нема старих заслуга. П.С. Нисам навијач ни Звезде.
D

Delija penzioner

pre 6 meseci

Hvala bogu da su ovog prozvali , valjda će se pixi dozvati pameti da ne stavlja drvenog u tim .
Л

Лазета

pre 6 meseci

Бољи од Ераковића.
c

ctm

pre 6 meseci

limitiran igrac plus sto nije ni blizu svog i tako limitiranog maximuma
G

Gostivoje8

pre 6 meseci

Milenkovic je najlosiji igrac u nasoj reprezentaciji. Nesiguran, psihicki nestabilan. Plasi se... njegovim stalnim greskama primili smo mnogo golova. On najcesce gresi jer je spor i stalno kasni. Piksi je posle Katara morao da ga skloni, jer se u Kataru videlo da protiv jacih brzih ekipa Bleki nema sta da trazi. Ako nemas brzinu, ozbiljne ekipe to skautiraju i odmah napadnu tog stopera najcesce driblingom neki brzi igrac ga prodje i to je odmah sansa za gol.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ocigledno je u padu forme ali nemamo boljeg u reprezentaciji, ne znam samo zasto Piksi ne pozove Nastasica, covek je stopercina i ima samo 30god a iskustvo brda ima.. Siguran sa loptom i redovno igra u Spaniji, koji djavo zove Racica ili Djuricica kad imamo problema u defanizivi, isto i onaj Popovic iz Belgije redovno igra stopera u Serkl Brizu.
g

ghooost

pre 6 meseci

Potpuno mi je neverovatno da igrac koji igra na tom nivou, pravi toliko gresaka pri ofsajd zamkama. Bar 5-6 golova u poslednjih godinu dana rep. je primila zbog njegovih gresaka.
D

Dexaman

pre 6 meseci

Ja stvarno ne znam šta je sa njim. Nesporno da je bio talentovan i prve 2-3 sezone u Firenci su bile sjajne, a onda stagnacija i pad...Toliko primetno nazadovanje u igri (pogotovo u reprezentaciji), da je od igrača koji je prethodnih godiina figurirao kao zvezda prelaznog roka u Italiji, dospeo do toga da nije siguran ni u startnih 11 u klubu... Doduše, još uvek je prva opcija u Firenci, ali bojim se da ga njegove igre ne zakucaju za klupu. Nadam se da će ponovo pronaći sebe i dostići nekadašnju formu!
k

korner

pre 6 meseci

E kada bi mu Piksi isto reko
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Najbolje bi bilo Pavlovic Nastasic Erakovic/Veljkovic