Komentari na vest

Miletić: Nije mi jasno kako je Gent tek deseti u Belgiji! Ne odustajemo od prvog mesta

Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre preko 2 godine

Ni njima nije jasno kako vi dajete svima u Ping Pongu po 4-5 komada a njima u okvir gola ne možete da šutnete ...
B

Belivuk

pre preko 2 godine

Meni i mom ortaku Rebi diretoreu je sve jasno, pogotovo niz u domaćici
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Sad cu da ti kazem da ti bude jasno. Belgiska Liga je Krs, svi su podjednako Losi.
f

fssjsd

pre preko 2 godine

Gent koji je cak 10-ti u Belgiji ne mozete da dobijete ni iz dva puna pokusaja,jer to je Evropa i tamo nema vasih sudija,penala i sklanjalica ko u nasoj jsdovskoj ligi,a jos veca Bruka za vas je sto vas 10-ti klub Belgiskog prvenstva oducio od fudbala i u prvoj i u drugoj utakmici i to sa pola gasa! Ps: i jos nesto da ne zaboravim, prosle godine Zvezda je taj isti Gent cak 2 puta dobila u LE,i kuci i u gostima,samo da vas podsetim!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ljudi, možemo mi da se peckamo između sebe ali realno smo četvrta liga evropskog fudbala. Partizan i Zvezda su prosečne evropske ekipe, približno jednake, i ovo su protivnici po meri Ludogorec, Braga, Gent, Mitdiljand... Ono da "imamo jake timove, da su nameštene ekipe pune kvaliteta" su priče funkcionera za domaću upotrebu.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

GEN VAS ODUCIO OD FUDBALA 2 PUTA,TAKO JE TO KAD PROTIVNIK NECE DA SE SKLONI,CISTO DA ZNATE!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Si gledao kako vas je ugazio moćni Midtjiland? A pre njega još moćniji Šerif? A i Kairat vam uzeo meru. Uz to vam visi dalje igranje u Evropi jer se na tribini ponašate isto kao i na portalima. Možda bi trebalo da si manje zabrinut za Partizan a više za klub za koji ne navijaš?
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Partizan bi bio 15. u Belgiji.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

A Zvezda odma iza nas 16sta
G

Geo

pre preko 2 godine

Mislim da bi trebali nešto drugo da ti ne bude jasno.
B

Belgijski gigant

pre preko 2 godine

Nikad jaci Gent, a i nikad slabija danska liga
D

Danska

pre preko 2 godine

je zemlja peciva i rukometa. i brace Laudrup... Mislim da 35 god vec ne igraju..ali proveri
7

777

pre preko 2 godine

Ne znam sto se cudi tamo je 90% lige jako i ozbiljno ulazu. Pogledajte samo gde je Laks oni mozda iz lige ispadnu a brutalno su osramotili Vosu ili Cuka koja se izblamirala u Svedakoj. Zvezda i Partizan su ok ekipe ali sve ostalo iz nase lige je jad i beda... Znaci da uzmea nase najace timove iz lige Tsc, Cuka, Vosa pa te ekipe bi bile zakucane na samo dno Belgijske, Austrijske, Holandske lige i td... Nama je liga dno dna i ja nemam teoriju da se oni sklanjaju vecitima ima i toga verovaatno ali je vise do toga da pojma nemaju.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Privatizacija pod hitno,kakva god gore od ovoga ne moze.Kakvi nazovi navijaci.Oni nam godinama kroje kapu.Pogledajte samo sinoc,dovoljno je da nisu dobili neki posao,naprave ono sinoc,klub dobija velike kazne pod znakom pitanja dalje ucesce u evropi.Nikad se ne zna ko je krivac.Stadioni pretvoreni u legla krimi ala,drzava cuti ,svima odgovara.Cudimo se slaboj poseti.Pravimo korak napred dva nazad.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Zato sto u Belgiji imas 5/6 timova koji bi vas odrali priljatelju.Zato je 10 finansije su im potrosene sve sto je moglo su prodali.I najbitnije zato sto je Belgijska liga 20x bolja od nase.Mada sve lige u evropi su bolje od nase kad pogledas...
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Au Bre Druze napravi Belgijance da su Englezi
a

arroyo

pre preko 2 godine

izgleda cim neko nece da se skloni galaktikosima iz humske, odma je jak kao barselona hahahaha
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Nije teško napisati da je Zvezda remizirala sa šampionom Danske, i pobedila četvrtoplasirani klub Portugala, i šampiona Bugarske. Prošle godine je dva puta tukla taj desetoplasirani klub, samo što prošle godine nisu bili desetoplasirani. Ah da... Izbacivali su iz kvalifikacija i šampiona Švajcarske, Austrije i td... Pobedili šampiona evrope i prvaka Engleske... Dok se ovi čude kako igraju desetoplasirani čisto da se prisetimo...
c

cast svakome

pre preko 2 godine

Ali ti si se bas uzrujao sinoc.. Dobro..evo.. zvezda igra atomski fudbal.. Zveki je DR a cika Nebojsa legenda. Jel ti bolje malo?
M

Mhm

pre preko 2 godine

@cast kad krenu argumenati onda se okrenet lupetanju
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

nije mi jasno kako se neki od vas bave profi fudbalom (Miljkoni, Jojic, Menig, Holander)
P

Pero deformero

pre preko 2 godine

To je dokaz koliko je belgijska liga jaka i gde se mi nalazimo. Pravi primer je viđen na si noćnim utakmicama, gde je i danski klub pokazao kako se igra brz fudbal.
9

951357

pre preko 2 godine

Grobarska realnost - kako je Gent samo deseti kad nam nisu stvorili puno sansi? Realnost - Gent je deseti jer lako prima golove, verovatno ce da dodju do jednocifrene pozicije do kraja, ali to je to. A da su iskoristili samo dobre sanse, spakovali bi 3-4 komada lagano.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Hewheh ne mlati praznu slamu, i ja navijam za zvezdu kao i ti ali nisam iskompleksiran drug moj, nama je Midtjiland trebao spakovati 5,6 komada a komsije su bile bolje od Genta u ovoj drugoj utakmici. Samo realnosti brate probaj videces da nije tesko a i komplekse ces prikriti hehehe hihihih
G

Gostivar

pre preko 2 godine

@zufer1989 "haha"... "hihihi"...??? Ti pričaš o kompleksima!? Nemoj leba ti, i ne potpisuj se kao delija
w

webad1984

pre preko 2 godine

zufer,u cemu smo bili bolji od genta???pa nismo mogli da vezemo 3 normalna pasa u 180 minuta fudbala!budimo realni,da...
9

951357

pre preko 2 godine

@zufer - to što si naučio da napišeš komentar koji liči na zvezdaški a ljudi ne vide sarkazam u njemu ne znači da si Zvezdaš. Tvoj Partizan je bio toliko bolji sinoć da je čak 3 puta uspeo centar da pređe. A to za komplekse... Pa šta reći, navijaš za Partizan, lažno se predstavljaš kao Zvezdaš, pa sa tom informacijom na umu ti sam razmisli na temu kompleksa...
r

realnost lj

pre preko 2 godine

Jel moguce da je ovo izjavio. Pa to je druze da se spustis na zemlju i da shvatis u kakvom je k srpski fudbal. Zamisli tek da igras protiv Wolvsa na primer, ili nekog Hetafe, Sasuola. Niko iz nase lige ne bi mogo da im pridje. A da ne pricamo sta je kod nas 10ti klub na tabeli, Flora bi ga odrala 10 razlike.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Znaci Zvezda je prosle sezone namestala da pobedjuje po Srbiji iako je 40% jaci Gent pobedila dva puta a Partizan pobedjuje regularno iako je sa 40% slabijim Gentom jedva izvukao bod na dve utakmice. Ali ne sekiram se ja,evo vec za vikend vam je tu Proleter da zalecite rane jednom petardom.Rikardo Aguero da nastavi da terorise mreze i te fore
C

Celo gotivim te

pre preko 2 godine

Ali sinoc si bas pogresio...
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Zato sto njihova liga kosta oko 850 mil a nasa ispod 200 mil, dovoljno je samo to videti i sve je jasno..A i ulozili su 10 mil u pojacanja ove sezone samo za kupovinu igraca, treba malo da se uigraju pa ce da napreduju...
M

Mikic

pre preko 2 godine

Bato, zato sto im je liga mnogo teza od nase. Tamo bi se verovatno borlii da budete u top 10, u jacim ligama bi se borili za opstanak. Ne samo vi nego i Zvezda, za ostale da ne pricam.
S

Stjepan Grobar Rijeka

pre preko 2 godine

Gent nam je pokazao ko smo i koliko smo daleko od Lige Evrope 10 plasirani tim Belgije nam je ocitao lekciju , sramota , bolje da vise ne igramo evropu.