Komentari na vest

Milićević probio led i srušio tradiciju: Kolubara dobila Radnik na premijeri Mozzart Bet Superlige

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

300 gledalaca. O jebem ti fudbal. Ovi novi stadioni kad se izgrade, napraviti zatvorenu ligu, ko ima uslove neka igra. Na oranicama gde su bili stadioni saditi kukuruz.
G

Gledalac

pre preko 1 godinu

A Gledalaca 300
b

bosika

pre preko 1 godinu

pojma nema radnik ono je antipropaganda fudbala
e

esex

pre preko 1 godinu

Da li je neko primetio samoprozvanog genija radulovica? Nadam se da je sada jasno zasto nije ostao u zvezdi.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ja sam ga bas posmatrao , za svo vreme igranja on jednom nije probio igraca
N

News

pre preko 1 godinu

Superligu treba smanjiti na 12 ili 10 klubova. Utakmice bi bile mnogo zanimljivije.

MILAN1989

pre preko 1 godinu

Bas sam o ovome razmisljao, mada nisam bas kompetentan o tome da pricam. Ako kazemo da ce sa manje klubova biti vise jakih utakmica, da li je to istina? Na neki nacin jeste, svako ce se vise boriti na terenu, zbog samog plasmana. A opet, ako izbacis manje kvalitetne klubove, da li povecavas kvalitet ili samo eliminises slabije? Slazem se i ja da treba manje klubova jer se samo dodaju kao na traci a pola njih nema infrastrukturu za prvu ligu Srbije. Kad pogledas tim poput Kolubare, oni protiv prvih 5,6 ekipa nece uzeti bod u toku sezone. Oni jedino mogu da uzmu neki bod protiv Radnika ili Mladosti. Liga ce postati bolja, kada se dese promene, svi znate na sta mislim. Zatim promene u savezu. Treba poraditi na infrastrukturi, treba namamiti navijace da gledaju fudbal. Zasto bi iko gledao utakmicu Mladost GAT - Vozdovac? Kvalitet nije na nekom nivou, em sto jedna ekipa nema 10 navijaca na domacem stadionu. Zaista treba svasta nesto promeniti, to ne moze ovako, pa cak i ne mogu sve da napisem. Nesto mi nece administratori dozvoliti, kao ni prethodnih 10 komentara, a necega se ni sam ne bih setio.
m

markogm

pre preko 1 godinu

Ne vidim po čemu bi liga bila bolja sa 10 klubova nego sad, mi prvo nemamo 4 jaka kluba, a kamoli 10. Sa 16 u prva 2 ranga makar veći deo Srbije može da bude pokriven i da ima privid da igra u ozbiljnijim ligama, a treba raditi na profesionalnijem marketingu lige/klubova, da klubovi ne nose dresove kao da igraju radničke igre ili imaju oko terena reklame od pre 10 godina, i naravno da se poboljšaju tereni i uslovi za gledaoce (npr. čiste stolice, pristojan wc, pokriveno barem 50% tribina, to je neki minimum koji ne ispunjava većina).
s

smanji na cetiri

pre preko 1 godinu

sto bi bile kvalitetnije ?? sta kao kragujevac ili napredak su bolji od Radnika ?? iliti mnogo bolji ?
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

imas 4,5 klubova da ima malo jaci kvalitet ostalo sve isto . Nema nikakve razlike izmedju pazara, radnickih, radnika, kolubare i vecine njih . Danas recimo ne vidis nikakvu razliku izmedju kolubare i radnika al bas nikakvu iako radnik zadnji na tabeli
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Danas sam imao stvarno dosta slobodnog vremena pa rekoh hajde da pogledam i ja neku utakmicu ovih prvoligaša a ne samo Zvezdine. Ljudi ovo se stvarno nemoze gledat koliko je dosadno. Nije mi jasno stideli se ovi treneri igre svojih igrača I na kraju I ti igrači smiju li igde pomenuti da su oni profesionalni fudbaleri. Zao mi je sto nisam 30 godina mladji da zaradim koju stotinu hiljada evra na lak način. Ja sam ubedjen da se okupe bivši profesionalci iz bivše YU njih dvadesetak I da im se dozvole izmjene ko u košarci(pošto nemogu izdržati fizički) da bi dobili oba ova kluba. Nekadašnji amateri su za ove Mesi I Ronaldo. Zalosnoooooo.
S

Sava II

pre preko 1 godinu

Mislim da si u pravu. Trebalo bi svi da gledaju samo Zvezdu i Partizan, i sve pare njima da se uplaćuju. Ostali neka igraju amaterske lige.