Komentari na vest

Milojević će se načekati da upozna Hvana, Klinsman ga pozvao u Katar

P

Pst

pre 4 meseca

Ovo su igraci koji su nebitni za klub. To pod hitno rasprodati. Niko ne pravi razliku na terenu u ovoj nasoj smesnoj ligi. Miloje probaj da vratis Terzica potencijal ti je u generaciji klinaca. Bukari ce pokriti zaradu njihovkm prodajom. Djiga nije nas igrac. Gordic, Nedeljoovuc, Terzic, Spaic, Milunovic ispred njih Micko i Stamenic. Sljivic, Kovacevic, Mitrovic, Mijatovuc, Lucic. Forsiraj pas igru.
D

Dika Jabukanac

pre 4 meseca

Ma šta se odmah ložite?! Sve će to “pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija” Milojević posložiti, kao što je posložio onih pet klubova koje je trenirao u poslednje četiri godine, sa kojima je ostvario impozantne rezultate u jakim fudbalskim detsinacijama, kao što su Saudi Arabija, Grčka i Kipar!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Seku Sanogo je prvo zimsko pojačanje OFK Beograda?
m

miki kostolomac

pre 4 meseca

jos jedan od tvorzinih procenata ..igrao u zvezdi i gde ?? sta ,ko ..??
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Ne znam šta očekujete od igrača koji je plaćen 5 miliona evra, i koji ima platu 100 hiljada evra mesečno. Jel da pravi razliku u ligi šampiona???? Takav košta 50+ miliona evra, i ima platu milion evra mesečno. I ja bih voleo Ćavija Simonsa umesto Havnga, ali ne može. Hvang je sasvim pristojan za te pare. Jedan od retkih skupih igrača za naše uslove za koga nisu bačene pare.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Iskreno se nadam da ce Milojevic da ih poslaze kako treba I da ce igrati naj u Tom trenutku. A ne svaki mec drugi tim izmesanih igraca I pozicija.
п

послагаће их

pre 4 meseca

Салдања....
m

milisav kekez

pre 4 meseca

jaki stvar sto nece da bude na pripreme oni su slabi i sa njega to smo videli u ligi od šampijona kako ihje otreso mančester cyty i lajpcik cak ihje i jank bojs pobedio to su sve nihove alibu price da se vadu kad izgubu utakmice da im hvanh nije bijo na pripreme nemoze niko da ih spasu neka svako dobro znaju da ce partizan da bidne šampijon
I

Ihje ihje.....

pre 4 meseca

Tvoja gramatika i pravopis ocena sedi jedan. Ostalo i nije za komentar.
V

Vidoviti

pre 4 meseca

Au svaka cast!!!
Č

Čičak traka

pre 4 meseca

Možete vi da se sprdate ''sa s njegovu gramatiku'', ali čovek još odavno reče ''kuj će da pobedi u derbi'' - i pogodi! Bravo Milisave, samo nastavi s prognoziranjem.
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

milisav se sprda sa vama haha al vi ne kapirate . Isto ko i tvorza
G

Gost689

pre 4 meseca

Ako malo obratite paznju videcete da npr u poslednjem kolu u engleskoj,spaniji i italiji prva cetiri vodeca tima u svim tim najozbiljnijim ligama u svojoj prvoj postavi nemaju nijednog igraca sa africkog kontinenta.Nisu ti timovi bas toliko ludi,nego se radi ozbiljan skauting u svakom smislu i izmedju ostalog ne oslanjaju se na igrace koji u sred sezone imaju kup africkih nacija
T

The Dark Knight

pre 4 meseca

Jako dobro zapazanje, sa tim sto ne treba zaboraviti da je Liverpulu Salah najbolji igrac i da su tu. Ali svakako je poenta na mjestu i slazem se sa time. Nazalost za "manje" ekipe Afrikanci su najjeftinija snaga koja fizicki moze parirati ovim jacim ekipama. Fudbal se kroz sve ove godine pretvorio u trku vise nego u sport i umijece. Evropljani koji uz tehniku i psihu imaju jos i fizicke karakteristike su roba za skupe ekipe i nerealno je za ekipe poput Zvezde da ih dovodi. Slazem se da ni za Serifa ne treba dati 5 miliona, ali kada generalizujemo ti Afrikanci su, uprkos svim manama, potencijalno jako dobro trziste. Cak su se i klubovi poput Salcburga, mnogo belgijskih i skandinavskih klubova, skoncentrisali na ta trzista. Od svih Zvezdinih klinaca u poslednjih par godina Nedeljkovic i Mijatovic su prvi koji imaju fizicke karakteristike koje mogu odgovoriti modernom fudbalu i zbog toga su u toj mjeri interesantni inostranim klubovima. Tu mislim na dobru gradju tela, snagu, ubrzanje i ogroman potencijal za napredak i u tom smislu.
@

@The Dark Night

pre 4 meseca

Nedeljkovic ti ima fizicke karakteristike za moderan fudbal? Druze, jesi ti bre video njegovu gradju? Gradja za nase lige i to zato sto se to dete gura da bi se prodalo za dobre pare. Mijatovic mali podseca gradjom na Luku Jovica sto je jako trazeno na trzistu, jake noge, nisko teziste… sve ima za modernog napadaca. Ali Nedeljkovic… sine, ajde malo objektivnosti a manje pristrasnosti. Jesu zvezdini i to ne znaci da su automatski sve to sto si naveo.
d

dejanera

pre 4 meseca

A to bi da povezes sa tim da kod nas igra mnogo Afrikanaca? Samo si jedno zaboravio! Te najbolje lige nemaju zimsku pauzu kao sto imamo mi od 3 meseca (ove godine 2)! Englezi u tom periodu odigraju po 7-8, a nekada i 10, kola i jos po neki kup. Nasi su na odmoru. Dakle nama to ne smeta skoro pa ni malo!
d

dr finansija

pre 4 meseca

nas skauting i zapadni je nebo i zemlja . Ovde gledas prvo ko mu je menadzer , znate li se , dal ste trangefrangirali u proslosti ?? ako si prisnim odnosima onda kvalitet igraca nije bitan jer platio si sipku i niko ti nemoze nista pa makar doveo bakasadvaoka,,mustafu, kulizajebalija , edinedaju, olinjaluinku , spiridonalda,kangu,kvangu,babavangu....
F

Forever Young

pre 4 meseca

Podrška za Vidića i Koromana.
а

ај нек буде без

pre 4 meseca

Коромана....
N

Novalis

pre 4 meseca

Vidića pogotovo obožavaju u Italiji. Pre neki dan ga proglasiše kao najveći promašaj Intera u XXI veku.😂😂😂
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Forever Young - slažem se s tobom 101%! Podrška za Vidića! UPRAVA NAPOLJE!
D

Djole77

pre 4 meseca

Jedna mala digresija koja mi pade na pamet. Ja ne znam zašto Zvezda nijedne svoje letnje pripreme ne fokusira negde na zapad, kao nekada u Marbelju recimo, da odemeravamo snage sa nekim sa zapada kojem fudbalski težimo, pa nek su to i španski fenjeraši, engleski ligasi koji se tamo spremaju ili neko treći. Mi stalno pripreme Kipar, Turska i sve igramo sa istočnoevropljanima. Možda je bolje malo promeniti taktiku. Verovatno je skuplje, ali možda može biti korisno.
d

dejanera

pre 4 meseca

Evo da pokusam da pojasnim iz drugog ugla. Te najjace lige pocinju prevenstva kasnije nego mi. Dakle Englezi, Francuzi, Holandjani, Portugalci i Spanci su poceli prvenstvo 12.08. (ili dan - dva gore dole zqavisno od rasporeda), Italijani, Nemci 19.08. s tim sto su Nemci igrali kup sedam dana ranije! Dakle vecina je pocela oko 12.08. Nasa liga je krenula dve nedelje ranije. A jos 7 dana pre toga svi su bili u Srbiji. Dakle kad nasi treba da su u punom naponu njihovi jos imaju bazicne pripreme. Takodje osim ove sezone, i donekle sledece, kada nasi najbolji klubovi nisu imali nekih obaveza u kvalifikacijama za Evropu, ranijih godina, a i one tamo, nasi ce igrati od prvog kola kvalifikacija. Ove sezone prvo kolo kvalifikacija za LS je bilo 11/12. 07. Sve u svemu, da rezimiram, termini priprema nasih klubova i klubova sa zapada Evrope se ne poklapaju i to za preko mesec dana. Uostalom dovoljno se setiti utakmice Zvezde i Fiorentine letos. Zvezda u potpunosti spremna za utakmice a Fiorentina tek sastavlja tim i tek izasli iz bazicnog (kondicionog) dela priprema. A zamislite tu Fiorentinu jos 15-20 dana ranije? Pa nisu se bilii ni okupili!
i

ima tu veći problem

pre 4 meseca

meni recimo smeta što mi na pripreme, bilo letnje, bilo zimske vodimo igrače koje pripremamo fizički za druge!!!! Mi prodamo pola tima pre prve utakmice u sezoni, a posle 4 utakmice nam dođu 3 ili 4 nova igrača kojima treba vreme da dođu na nivo fizičke spreme, a posle tek da se uigraju. Ima tu rešenje koje je jednostavno: a) utvrdi se do kada igrači odlaze i b) utvrdi se do kada igrači dolaze, i ćao. Tim se formira i ide se na pripreme, a pripreme bi trebale biti više taktičke nego fizičke (jednostavno uceniti ih novčanim kaznama da moraju doći na početak priprema 85% spremni - radivši po planu i programu koji dobiju). Prve nedelje malo dodatne kondicije, i posle uigravanje. A stranom igraču koji ne prođe testove fizičke spreme zahvaliti se odmah pa makar bio i Mesi.
S

Sa mašnicom...

pre 4 meseca

Najbolje rješenje bi bilo da neki klub "upozna" Zvezdu sa dobrom ponudom i vodi ga!
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ma da, ti bi da ga se riješiš ali da bude dobra ponuda, kako da ne i jare i pare...

Mali peca

pre 4 meseca

cudi me da olanjiku nikad ne zovu da igra za repku
Б

Бошко Ђуровски

pre 4 meseca

па зато што није Корејанац....
S

Seljacina sam parekselans

pre 4 meseca

Ja mislim da mi batalimo vise Africke igrace i da se okrenemo Aziji i Juznoj Americi,znate li kakva deca mogu da se dovedu iz Brazila,Urugvaja,Argentine za pet ili sest miliona?
g

gost iz dražnja

pre 4 meseca

Važno da Šerif ide na pripreme.
K

Koan

pre 4 meseca

Azijski i afrički kup su problem ne samo za Zvezdu, mnogi klubovi u Evropi će imati igrače koji će odsustvovati. Negde sam čitao, ne znam da li je tačno ali ima logike, da Siti upravo iz ovih razloga, verovatno ne samo ovih, bira igrače iz Južne Amerike i Evrope.
g

gro

pre 4 meseca

ferguson nije htjeo afričke fudbalere, zbog boxing day-a.
m

milo123

pre 4 meseca

Zvezda treba da se orjentise malo na azijsko trziste i dovodi ove radilice. Asano je bio odlican, bio je i onaj Japanac u Spartaku sasvim solidan, pa i u Radnickom. Zvezda moze da dovodi igrace tipa Hvanga lagano.
v

v1ad

pre 4 meseca

Igrac tipa Hvanga je za neku sredinu tabele Engleske, Nemacke itd. I vredi u realnim okolnostima 10-15 miliona evra, ali bez zajebancija. Zvezda je njega dovela zahvaljujuci situaciji u kojoj je bio sa ugovorom sa Olimpijakosom i time sto je hteo da ode odatle a nije imao druge opcije vise (svuda je bio zatvoren transfer window). Asano je igrao za drugi tim Arsenala.
B

Benny

pre 4 meseca

Ne mora, dovoljno je da odu Crne Gore, vlasnik FK Adrija iz Podgorice dovodi naveliko neformirane japanske talente koji se aklimatizuju i rade sa njim i pomoćnim trenerom koji je takođe iz zemlje izlazećeg sunca. Neka vide valja li šta, pa neka vuku od tamo. Pošto nisu reprrezentativci, nema bojazni da bi CZ imala ovakvih problema.
m

milo123

pre 4 meseca

@vlad: apsolutno se slazem. ljudi koji su nezadovoljni Hvangom pokazuju elemntarno nepozavanje fudbala. Ti isti ljudi pljuju, smenjuju, teraju - nikad zadovoljni. Nadam se da Hvang moze da preporuci nekoga Zvezdi, pa neka nije na njegovom nivou. Neka bude na njegovom nivou kad je dosao u Rubin. Kad vec placamo milionske transfere, daj da to bude krsteno pojacanje.
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

Zaista, nikada mi nece biti jasno zasto je ovaj lik doveden. Toliki hvalospevi sportskih novinara o njemu kada je dolazio, da smo svi ocekivali nekog vanzemaljca koji jede loptu...I na kraju nista korisno ne videsmo od svih tih "vestina". Da li je on doveden da izvodi prekide ? Pa za to nam nije ni trebao....I Kanga to radi, i to cak i bolje od njega. Fizicki slab, neprecizan sut, i samo kratki pasovi umesto dugih - to je sve sto videsmo od njega. Ali sta sve to vredi, kada gomila ispranih mozgova od navijaca, vise veruje pisanju novinara, nego svojim rodjenim ocima.
v

v1ad

pre 4 meseca

Ajde ovako. Veliki radijus kretanja u oba pravca, dobar sut, odlican pregled igre, dobar prekid (bolji od Kange), brzo razmislja (za razliku od Kange), borben (jedan od retkih koji se vraca kad izgubi loptu)...
B

Bla bla bla bla

pre 4 meseca

Pa nije to taj, to je ovaj iz Vulvsa. 🙂
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

@v1ad....mogu da se slozim JEDINO za veliki radijus kretanja...sve ostalo si debelo omasio, i nabrojao neke osobine koje samo sportski novinari videse, i izvikase igraca. Uostalom, da je sve to tako kako si naveo, mi bi sada imali daleko, daleko bolje rezultate, kako na tabeli, tako i u Evropi. Te cinjenice ne govore u prilog tvoje opservacije pomenutog igraca. Ali ok, svako ima pravo na svoje misljenje, pa makar ono bilo formirano pod uticajem pisanja stampe. A stampa je upravo ta koja je ovog momka digla na visine, koje on pokazanim igrama ne zasluzuje.
J

Johny 1237

pre 4 meseca

Ti stvarno nemaš blage veze o fudbalu,Hvang loš igrač?? Pa on vredi sad 15 mil.eura protiv Sitija u BG sjajan,u svim aspektima,sjajan posao u svakom smislu je dovođenje Hvanga,imali smo sreće.
G

Gostic

pre 4 meseca

Boli Miloja tkapa,on ce ionako da gura svoje miljenike Ivanica,Kataia,Kangu,Rodica,Degeneka i Mikunovica...Jos da vrati Srnica i Gobeljica...To je Miloje
v

v1ad

pre 4 meseca

Samo sto je Miloje jedva cekao da se otarasi Kange, Ivanic je jako slabo igrao kod njega (tek je poceo da igra kod Stankovica, Srnica je forsirao Stankovic mnogo vise, Degenek ce da ide, na Milunovica niko ne racuna osim kao na cunj na treningu.

Mali peca

pre 4 meseca

samo da ne vrati gobelju srnu i borjana
N

Neko neko neko neko

pre 4 meseca

Mi da se sretnemo sa Korejom, svi bi ocekivali laganu pobedu, a njima pola tima Bajern, Psg.. i onda se cudimo nesto kao..
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Teska dubioza od 5 miliona € bačenih na neupotrebljivog igrača!!!Nije bukvalno pokazao ništa ova 3 meseca,neprimetan i nekoristan tako da Miloje krene i pravi ekipu i bez Koreanca ali i još par ovih promašenih lažnih pojačanja !!!Nema od njih ništa ni ove i ni bilo koje sezone!!!Bacene desetine miliona € u vetar
?

??

pre 4 meseca

Ti da nesto znas ne bi tako pricao. Odlican je. Odma je bacen u vatru posle je bio sve bolji i bolji. Mozda i najbolji igrac trenutno u zvezdi
G

GurmanSU

pre 4 meseca

Vrhunski igrac,pogledajte samo kako prekide izvodi,svaki Korner opasan, ja ne znam kako neko moze da kaze za ovakvog igraca da su bacene pare???
G

Gost007

pre 4 meseca

Idi ti prati kriket..mani se fudbala..ili nemoj komentarisati posto pojma nemas..sta si ti ocekivao za 5m..Lamparda iz mladjih dana
?

??

pre 4 meseca

Video sam negde da ivanic odlazi, a dolazi luka ilic na njegovo mesto. Ulazi u poslednju godinu ugovora mozda dodje vec na zimu, ako ne onda na leto. Videcemo dal je to tacno
D

DedaBranko

pre 4 meseca

Da da video si, na Kuriru. Hvala na sjajnoj informaciji.
E

Esti

pre 4 meseca

Taman malo Adu da se da prostora, da ga upoznamo malo bolje
M

Mitomania

pre 4 meseca

Mislim da će Hvang pri povratku brzo uhvatiti priključak.Što se tiče afrikanaca,Điga je nebitan,Krasoa možemo da zaboravimo jer neće igrati dovoljno a za nas neće biti kondiciono spreman,Kangva ionako ne igra ali Bukari nam je potreban ili ga prodati sad i dovesti nekog evropljanina na njegovo mesto.Zamislite samo da su svi pozvani,pa mi ne bi imali igrača na treningu da se podele!
m

milo123

pre 4 meseca

imamo mi igraca za 3 treninga istovremeno! :D falko majstor na petoparcu kad igraju seve.
A

Avenger

pre 4 meseca

Pomisliš da su Korejci ozbiljan narod, i onda angažuju Klinsmana za selektora...
S

Sreća

pre 4 meseca

Pa nema Zahida na azijskom turneju, opet ne bih znao gde je levo i desno :))))
б

брус ли

pre 4 meseca

који се плаши петарди.....
B

Boogy

pre 4 meseca

Mislim da se on neće nešto mnogo naigrati. Odigraće to prvenstvo, pa posle pauza, eto ga možda za neki derbi i na kraju sezone ide on u neku jaču ligu. Zvezda je samo za njega usputna stanica. Šteta, baš dobar igrač, radilica...
б

боље да сте купили

pre 4 meseca

Хјундаи ауто уместо овог...
5

567

pre 4 meseca

ima ugovor na 4 godine, ne verujem da ce ga prodavati posle prve
B

Boogy

pre 4 meseca

@567 Daj bože ali obično ubace neku klauzulu ako dobije neku ponudu iz jače lige da može da ode. Daj bože da grešim. Mislim da je došao u Zvezdu zbog problema oko ugovora i da ne bi pauzirao celu sezonu.
m

milo123

pre 4 meseca

@Bogi: ima smisla sve sto govoris, ali tako smo mislili i za Dragovica, pa i Kataija kad je tek dosao, za Bukarija takodje, ali ako je nesto dobro ova uprava radila to je da je cuvala najbolje igrace uvek! Istina je da smo postali star tim, ali je takodje i istina da je u fudbalu najbolje kad imas nukleus ekipe koji godinama igraju zajedno. Nesto slicno je radio CSKA (cuvena cetvorka u odbrani i na golu) ali problem nastaje kada ti igraci postanu teret klubu, kad nije na vreme uigrana zamena i slicno. To se desilo i CSKA a donekle i Zvezdi. Sad ja sam pozitivan da ce Hvang ostati barem jos jednu Ligu Sampiona i onda lagano preci u neku osrednju ekipu iz liga petice.
J

Jirgen,

pre 4 meseca

Danke...