Komentari na vest

Milojević grabi ka tituli u Emiratima: Al Vasl pobedom u derbiju preuzeo lidersku poziciju

Gosthjk

pre 6 meseci

Rekao sam cim je krenula kampanja oko Bahara da smo se ogresili o Milojevica, po mnogo osnova. U onim uslovima onakvi rezultati su fenomenalni. Nadam se sad da su pobornici teze da svako moze da bude Zvezdin trener jer ce kroz ligu svakako da se proseta shvatili neke stvari, i da se kroz ligu bas i ne setas, vec se bodovi jako tesko zaradjuju kad nemas stit. I da zavrsiti sezonu bez poraza znaci jako puno, a da znaci jos vise u kontekstu svih problema koje je Zvezda imala prosle sezone.
B

Birokrata

pre 6 meseci

Sa Baharom nesto ne funkcionise, videcemo sta, i da li ce se resiti.. ali Milojevic nije imao autoritet za ovakvu ekipu, nije on jos zreo da vodi ekipe kojima su trofeji moranje, ni ova ekipa koju sad vodi nema sampionske ambicije pod moranje..tako da ne bi on ovde nista uradio jer ga igraci nisu slusali, prosto. I ne vidim poentu stvarno vracanja stalno jednih istih trenera kao i igraca, oladite malo.

Gosthjk

pre 6 meseci

To sa autoritetom je glupost koja se ne znam iz kog razloga provlaci po komentarima, koliko sam video, niko mu nije pravio probleme. Jedino sto nije imao autoritet da odredjene igrace odstrani, sto je Baraku dozvoljeno, i sto su se ovi iz uprave sakrili iza njega da bi sa nekim igracima raskrstili. Da je Milojevic to mogao da uradi, imao bi i on jako dobru grupu igraca. Momak je fantasticno uradio svoj posao, tu greske nema!
B

Birokrata

pre 6 meseci

A nedosttatak autoriteta sam ja video iz oga sto je ekipa igrala vise stihijski i na kvalitet nego po nekom planu i sistemu, sto znaci da nisu mnogo obracali paznju na njegove zamisli. Inace, to i ja mislim, da su mu mozda dozvolili neke rezove i osvezenje ekipe mozda bi nesto i uradio. Ali u tome se bas i ogleda nedostatak autoriteta, sto mu ni upprava ne bi dala odresene ruke da napravi rezove kao sto i nije.
B

Birokrata

pre 6 meseci

Evo ih ovi lozaci sto vracaju sve sto je ikad otislo iz Zvezde..Milojevic otisao jer se zasitio, otisao na vreme i za sebe i za nas, Stankovic isto, otisao sam, dao je svoj maksimum realno..Cokna decko ima znanje to se vidi ali za nase klubove nema autoritet, busili su ga igraci na celu sa Borjanom koga isto toliko vazdizete i vracate vazda u klub. Tako da treba biti malo realan a ne samo pljuvati napamet i vracati one koji nisu bez razloga otisli.
G

Gost999

pre 6 meseci

Otisli su svi zbog pljuvaca. Ostalo su samo izgovori
G

GABI GO

pre 6 meseci

ETO VAM BAHAR .REKO SAM ODMA NINE ON ZA NASU LIGU I ZA ZVEZDU.ZA NASE KLUBOVE KAO STO SU ZVEZDA I PARTIZAN SU SAMO NASI TRENERI .STRANCI NEMOGU DA OSETE TAJ TIM.COKNA DA JE OSTO SA OVOM IGRACIMA BI IMA CETRI BODA U LS SIGURNO DO OVE FAZE SADA U KOJOJ SMO OTKINO BI ON LAICING BOD U NEMACKOJ DOBIO BI JANG BOYS OBA PUTA ON JE JESAN OD NAJPOTKOVANIJIH TRENERA U SVAKOM SMISLU.imas lep fudbal nemas rezultat toe bahar imas los fudbal ua gledanje a imas dobre rezultate .STA JE VAMA SAD TU BOLJE REZULTAT ILI LEP FUDBAL .?
@

@@@@

pre 6 meseci

Eto junajtedu menadžera...
q

qwertyy

pre 6 meseci

Cokna će se vrneš...
r

realnost

pre 6 meseci

Sjajno stručnjak ,tehnički perfektan ali mu za Srbiju i naše klanove i gardiste falilo autoriteta...sve najbolje Cokna
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Gde ste vi pljuvaci koji ste ga kinjili i zvali Cokna a velicali Bahara a sad tog istog Baraha pljujete i terate, a hvalite tog istog Coknu i po meni postenog i dobrog trenera...Pljuvali Dekija a on takodje fine rezultate ima u Budimpesti i lepu igru...Uzasni ste, doce vreme da cete i Duska kojeg ste isto pogrdno nazivali i terali iz kluba da cete ga hvaliti...Uzasni ste, veze nemate a nesto pisete...
d

d. g.

pre 6 meseci

On je otišao ponosno sa duplom krunom bez poraza iz Zvezde. Nisu mu doveli ni jedno kvalitetno pojačanje. Nek ide na čast upravi što mu nije pružena šansa i odrešene ruke sa pojačanjima.
i

idemo napred

pre 6 meseci

Morali smo mu dati šansu. Sa četri pojačanja bio bi u našoj ligi prvi a l.š da se ne lažemo tamo nema šta da tražimo. Osim love.
3

39393939

pre 6 meseci

Rano je da se prica za titulu... Svuda gde je radio je imao dobre rezultate. Interesuje me samo gde bi bili da je, za nase standarde, dobio odresene ruke kao Bahar i doveo igrace koje on zeli, a ne Kulibalija i ostale balerine..
L

Lavila

pre 6 meseci

Nemoguce i Stankovic sve pobede u Madjarskoj,i Vladanu Milojevicu ide dobro na KIpru
G

Gost83

pre 6 meseci

Pa svaki trener Zvezde u poslednje 4 god je otpušten na temelju komentara po raznim društvenim mrezama i portalima...sto je aposlutno nezamislivo u nekom ozbiljnom evropskom klubu. Toliko o upravi i ozbiljnosti kluba.
@

@Vlado

pre 6 meseci

Izmedju ostalog ima u klupu ko cita komentare na portalima,forumima..osluškuje se javno mnjenje sto je normalno

Gosthjk

pre 6 meseci

@@Vlado - samo sto na zalost oni ne prave razliku izmedju glupih komentara mase kojih ima mnogo i koji imaju mnogo lajkova i pametnih komentara pojedinaca koji zapravo znaju sta pricaju. Zbog slusanja mase smo u problemu oduvek, ne samo Zvezda kao klub, vec i mi kao narod
g

gc

pre 6 meseci

Ovog trenera kad vidim podseća me fife igrice....;-)
D

Dejani

pre 6 meseci

Bas ima tu FIFA facu i frizuru hahaha
G

Gost83

pre 6 meseci

Kada se samo setim da je nekima u komentarima prosle sezone smetalo sto je sa juga Srbije pa ne govori po 'beogradski', sto je automatski znacilo da nije niti dobar za Zvezdu...eto vam sada 'svetski' trener pa uzivajte u igri i rezultatima.
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Gvardiola za Bahara

Ivica Gasic

pre 6 meseci

Ahhaha...ma jesteee _D