Komentari na vest

Milojević hoće Pavkova da zameni Hrvata, Zvezda već odbila 1.000.000 evra

Norwegianviking

pre oko 2 godine

ja sam norvezanin i sigurno da ima vecu platu u zvezdi i partizan nego u malmø rosenborg itd. Jedino i copenhagen bi imao vecu platu. kod nas plata je 200-400 h eura dok kod vas je 400 -1,2 million eura.
Z

Za dorucak

pre oko 2 godine

A ja sam Kinez!
M

MopinjovTatko

pre oko 2 godine

Pavkovu grobari nikako ne mogu da oproste dva gola Liverpulu i jedan Milanu u nadoknadi. Mnogo ih je zaboleo, posebno mog sina Mopa.
M

Mop sendvicar

pre oko 2 godine

Po celi dan visi na Zvezdinim vestima, covek nema zivot....
3

32 titula

pre oko 2 godine

A i Partizanu.
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Јел ради у Шведској ВАР, зна ли се шта?
1

1i2838

pre oko 2 godine

Pitaj mamu :D
@

@Bibras

pre oko 2 godine

Brines da li je bio penal za Radnicki, pa zato pitas?
Z

Zex2022

pre oko 2 godine

Je l bio faul?
3

32 titula

pre oko 2 godine

A jel dozvoljeno da se igra rukom u sesnaestercu i da ne sme da se svira penal?
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Znaci deco ako imate genetske predispozicije da budete visoki preko 1,90 ne odustajte od fudbala jer ako jedan Pavkov,Becanovic,Vasington,Purovic,Zigic mogu da se nazovu profesionalnim fudbalerima onda svako moze da postane fudbaler.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Za to što ti se sada dešava kriv je Nikola Žigić
G

Gost.....

pre oko 2 godine

Ovo je jedino moguce dil sa Milojevicem u suprotnom dečko nema šansi da ode
C

Crveno-Bela Crkva...

pre oko 2 godine

Cuj dioni sklonjen.Juce sreo coveka sedi u beton hali,lepo vreme rucka covek i bole ga brige.Jeste sklonjen,ali covek uredno prima platu seta po Beogradu,i smeje se genijalnom tandemu Madjija-Mrkela koji su mu obezbedili finu platicu.Sramota kako uprava radi!!!
N

Nexxx

pre oko 2 godine

To vise govori o njemu kao coveku i (ne)profesionalcu
i

idi breeeeeeeee

pre oko 2 godine

obezbedi se, dosta si dao Zvezdi
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Ovaj Don vito podeljena ličnost. Sam sebi oprečno odgovara.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 2 godine

Tako je brate, lik je prolupao. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
L

Lepo receno

pre oko 2 godine

jednostavno nije mu dobro.
c

cd rom

pre oko 2 godine

u inat botovima, pravda za Pavkova! Neka ide, neka se naplati jer je bio sklonjen. Nije hteo se tali
L

Ljumovic sve zna

pre oko 2 godine

pogledajte komentare, glas naroda. Cenim rad terzica, sina sam vaspitao da bude gospodin kao terzic ili mrkela. Zlobnici ce reći da sam bot ali Srbija korača krupnim koracima ka eu zahvaljujuci nasem predsedniku koji je da se ne lazemo postavio doticne da prave uspehe nezapamčene u novijoj historiji. Dušman je svako ko ne voli terzica. Pavkov neka ide za milion, tako je uprava odlucila. I tu nema pogovora. Uprava zna kao što i čika Dragan zna.
E

Evo zaslužio si

pre oko 2 godine

🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔🥪🍕🌭🍔Prijatno
G

Gostvvjkk

pre oko 2 godine

volece ga zatvor ,terzica,pre ili kasnije
G

Gost11345

pre oko 2 godine

Samo nasi treneri kupuju ove metle od igraca,da naprave posao nasim klunovima i onda klub otpusti trenere i zajedno se vrate u srpski fudbal i sve tako!Svako ko malo zna o sportu vidi da ovaj balvan nista fudbalsko nema!lako ke u namestenoj ligi davati amaterima golove!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Liverpool and Milan like this!
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Dajte mu dozivotni ugovor jer vam je covek najveca talija do sada takodje i Degenek...
O

Ojo

pre oko 2 godine

Mrkela odlazi, Živim za dan da se podnese krivična prijava protiv neznalice
m

miile

pre oko 2 godine

idi Milane,uzmi pare...ladno , al standard
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Pavkov mora da ostane bar do kraja sezone zbog borbe za titulu i Evrope i zato puna i apsolutna podrska za njega, Terzu i upravu FKCZ,idemo do 6te titule u inat dusmanima!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@LAŽNI Don Vito Corleone. De si oboleli, opet nisi uzeo terapiju. Lepo si mi dole⬇️ u mom komentaru nalupao 400 i kusur minusa. I ako sam napisao sve najbolje o Pavkovu. Ali čim se spomene ona Lopina, ti krećeš sa silovanjem minusa. Pre nego što kreneš sa kradjom tudjih Nikova i sa Botovanjem, nauči da idemo po 5tu titulu, a ne po 6tu titulu. Popi lek U INAT DUŠMANIMA.
P

Pavkov i Ohi

pre oko 2 godine

NI POD TACKOM RAZNO SAD NE PUSTATI PAVKOVA,JER NEMAMO ADEKVATNU ZAMENU ZA NJEGA I OHIJA,NEK OSTANE DO KRAJA PRVENSTVA,POSLE NEK IDE!
M

Marko12

pre oko 2 godine

Pavkov je kao sto je neko rekao odlican igrac kakvi se panjevi prodaju za 4-5 miliona, pa gledajte Dioni je placen 10m pre malo jace od 3 godine, covek operacija ne znam da li bi bio pojacanje za nasu drugi ligu. Pavkov iskreno nije dobio sansu da bude prvi spic, ja garantujem da bi bio najbolji strelac lige kada bi igrao konstantno, koliko je prosle sezone malo dobijao sansu pored Falcinelija, a imao je bolju statistiku za manje provedenog vremena od njega, uvek su ga stavljali kao drugu opciju, nema on tehniku, dribling ili neki veliki talenat, ali jednostavno covek zna da da gol posebno i bitnim trenutcima sto smo svi i videli, za pare sa kojima raspolazemo ne mozemo krsetnog spica dovesti, koji bi dostojna zamena bio za Ohija. Realno Pavkov je mnogo zaduzio Zvezdu, koliko bih voleo da ostane, toliko da ode, jer ne racunajuci Gobelju i klince mislim fa jedini nije uzeo neku kintu u inostranstvu, a vec ima 28 godina.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Da pratiš Zvezdu znao bi da je mnogo utakmica počeo u prvoj postavi i bio prva opcija i da se nikad nije ni snašao ni opravdao epitet prvog špica i da je uvek kad uđe kao džoker radio posao !!!
P

Pavkovgol

pre oko 2 godine

Pavkov samo u Zvezdi da igra. Ni slucajno srpskog Kejna da prodate! Heroj a ne zločinac!!!
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Napunio je 28 godina a nigde preko još nije igrao. Sevap bi ga bilo pustiti pa i za manje para ali veći % od sledeće prodaje. Bio bi on standardan u Švedskoj , drugi bi jurcali za njega ali bolje bi mu bilo da ode negde gde je veća lova npr. Emirati, Katar , Turska... jer mu nije više vreme za dokazivanje nego za zaradu pa makar i na klupi.
s

srpski biznis

pre oko 2 godine

Milojević ga hoće jel će da se izdele za lovu .
G

Gost12345

pre oko 2 godine

konacno neko nesto pametno da kaze
S

Smaraš ubijaš

pre oko 2 godine

@XYZ. Jel ti moraš na svaku vest o Zvezdi, da ostaviš po 10 komentara. Idi tamo na tvoje JSD vesti, pa tamo prosipaj pamet.
K

Koju crnu pamet

pre oko 2 godine

Nemoj da ga hvalis, covek je debelo limitiran...
a

arhitekt

pre oko 2 godine

Trebali smo, ako smo već hteli da prodamo Pavkova, da to uradimo u poluvremenu utakmice protiv Liverpula ili pre godinu dana posle one majstorije protiv Milana a NE sada. Mislim da je milion € banalna cena za Pavkova jer kada pogledam za koliko se miliona € prodaju kojekakvi panjevi, koji Pavkovu nisu ni do kolena, dolazim do zaključka da je minimalna cena 5 miliona € ispod koje nema potrebe ni da se priča. Pa nama je TSC samo pre nekoliko dana tražio 10⁶€ za igrača koji igra "ozbiljan" fudbal tj.našu LL Super ligu ne više od šest meseci... I ipak bi sačekao utakmicu protiv Partizana sledećeg vikenda, tj rezultat iste, jer ako pobedimo,a nadam se da će biti baš tako, nema nikakve potrebe da se priča na tu temu do leta jer nam je u toj varijanti Pavkov neophodan.
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

5 miliona evra za igraca od 28 g. iz nase lige ??? Da li si realan?
Г

Гишка

pre oko 2 godine

У неком другом фудбалу (какав се играо 70их, 80их) Павков би био међу најбољим нападачима на свету. Америка је зато вероватно најбоља опција за њега. Ипак, Звезда не сме опет да остане са једним шпицем у постави.
X

XYZ

pre oko 2 godine

Pogledajte tu facu pogledajte taj dres :D Citirao sam Anđusa jer znam koliko pajaca ima počeće da kriziraju
@

@XYZ

pre oko 2 godine

Ti si ovde ubedljivo najveci, i to tastatura pajac...
B

Bane15

pre oko 2 godine

Pustite ga da ide. Covjek je zasluzio da zaradi veci novac. Sto se tice njega kao napadaca Crvene zvezde, zelio bih da ostane kod nas do kraja karijere
X

XYZ

pre oko 2 godine

:DDDDDDDDDDDDD
G

Ghost11

pre oko 2 godine

Mislim da je ostanak Pavkova više gubitak za njega nego za Zvezdu. Sasvim solidan igrač, ima konkretan učinak sa obzirom da je uvek bio druga opcija. Ako ostane u Zvezdi postiće preko 100 golova i ući će u legendu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ti nisi normalan
X

XYZ

pre oko 2 godine

Ahahahahahahaha.Au brate.......
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Zvezdasi vi nikako nerazumete...pa mi Partizanovci smo odusevljeni sa kakvim"uspehom"vas vode Terza i Mrkela najsigurnijim koracima ka amaterskom fudbalu....upravo onom gde vec nekoliko godina se nalazi OFK Beograd upravo zahvaljujuci Terzicu.Nezaboravite da se protiv Terzica vodi krivicni postupak za transfere Kolarov,Ivanovic i Grubac i da su ti transferi otisli u kasu OFK Beograda taj klub bi se i danas nalazio kao stabilni prvoligas.Shvatite da vas je Terza ukanalio vise nego sto je Zvezda dozivela od 1945-2016.Dug kluba za taj period iznosio je 50.mil.evra i bio je Evropski i Svetski prvak.Sada od 2016-2022 klub je povecao dug za 50+ mil.evra pa vi sad vidite koliki je to uspeh a od Evropskog i Svetskog prvaka ostala je ekipa za popravljanje gol razlike sa rezultatima 6:0-6:1-5:0-4:0-4:1...impresivno zar ne i zato od svih navijaca Partizana puna podrska vodecoj garnituri FK C.Zvezda.
S

Srki987

pre oko 2 godine

Gospodine, čitam i ne verujem, gospodine!
G

Gostttt

pre oko 2 godine

sasa pfc.. ja samo da te obavestim da je zvezda i sa minusom od ne znam koliko miliona, na celu sa terzom jedinj nas klub sa pobedom u ligi sampiona, klub sa najvise osvojenih bodova u grupi sto se tice nasih klubova, a to tvoj klub nece nikad uraditi
V

Veverice

pre oko 2 godine

Jeste, jeste pogotovo vratio dugove .....
G

Grobari i objektivnost

pre oko 2 godine

@Sasa & ostali Grobari - smejete se a plakali bi. Dali biste sve da je vasa gromada ostvarila sve to sto je Zvezda. A pazi sad ovo - smejete se golovima primljenim u LS. Vi ste tada kad smo mi primali te golove bili 100 bodova iza nas. Da ste vi bili u toj LS, koliko golova biste primili od najjacih ekipa Liverpula, Totenhema, Bajerna i PSGa u poslednjih xy godina? Je slozicete se, ni pre ni posle toga nisu bas bili toliko dobri kao tada. Ajmo drugom logikom. Jedina utakmica od svih tih gde je Zvezda stvarno razbijena je ona sa Bajernom kod nas. U prvoj sa Bajernom je uz malo srede i nereseno moglo da bude, sa Totenhemom po broju udaraca na gol i sansama smo bili ravnopravni, sa Liverpulom tamo je mogla manja razlika da budez ovde je Liverpul pregazen da je imao jednu jedinu ozbiljnu sansu za gol. I sve te ekipe su igrale u punom sastavu i gazile do kraja utakmice. Za to vreme, vi imate svoju mitomansku pobedu od 0:1 protiv dece, rezervi i rovitih igraca Junajteda, i poraz na strani gde su oni na 3:0 stali i dodavali se do kraja utakmice, bilo im zao da vas napune. A koliko ste bili dobri tamo, niste imali sut na gol, a najblize njihovom golu ste prisli na 30m od gola. I opet, u takvom odnosu snaga, sta mislis, koliko biste vi primili od tih ekipa u LS? 10 za poluvreme? Ajmo i trecom logikom, vas raznizuje rezervni tim Flore, imate cela dva suta na gol protiv njih i to sa 30m. I opet, sta mislis, koliko biste sa ovim timom primili od tih ekipa u LS, i zasto 10+?
G

Grobari i objektivnost

pre oko 2 godine

@Sasa & ostali Grobari - smejete se a plakali bi. Dali biste sve da je vasa gromada ostvarila sve to sto je Zvezda. A pazi sad ovo - smejete se golovima primljenim u LS. Vi ste tada kad smo mi primali te golove bili 100 bodova iza nas. Da ste vi bili u toj LS, koliko golova biste primili od najjacih ekipa Liverpula, Totenhema, Bajerna i PSGa u poslednjih xy godina? Je slozicete se, ni pre ni posle toga nisu bas bili toliko dobri kao tada. Ajmo drugom logikom. Jedina utakmica od svih tih gde je Zvezda stvarno razbijena je ona sa Bajernom kod nas. U prvoj sa Bajernom je uz malo srede i nereseno moglo da bude, sa Totenhemom po broju udaraca na gol i sansama smo bili ravnopravni, sa Liverpulom tamo je mogla manja razlika da budez ovde je Liverpul pregazen da je imao jednu jedinu ozbiljnu sansu za gol. I sve te ekipe su igrale u punom sastavu i gazile do kraja utakmice. Za to vreme, vi imate svoju mitomansku pobedu od 0:1 protiv dece, rezervi i rovitih igraca Junajteda, i poraz na strani gde su oni na 3:0 stali i dodavali se do kraja utakmice, bilo im zao da vas napune. A koliko ste bili dobri tamo, niste imali sut na gol, a najblize njihovom golu ste prisli na 30m od gola. I opet, u takvom odnosu snaga, sta mislis, koliko biste vi primili od tih ekipa u LS? 10 za poluvreme? Ajmo i trecom logikom, vas raznizuje rezervni tim Flore, imate cela dva suta na gol protiv njih i to sa 30m. I opet, sta mislis, koliko biste sa ovim timom primili od tih ekipa u LS, i zasto 10+?
E

Eh

pre oko 2 godine

@Saša_PFC Zvezda i Partizan nikad neće biti ugašeni dok na vlast ne dodje neko kog ne zanima fudbal! Zato što su oba kluba državna.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Doktore jel te bar malo sramota zbog Pavkova. Prvo ste ga sklonili iz ekipe jer se nije dogovorio sa Kinezima. A vama je propalo da pokupite kajmak od tog posla. Posle ste ga opet sklonili iz ekipe jer se zakačio sa Misterom. I treći put ste ga sklonili iz ekipe zbog Dionia, Mrkeline najveće želje . Koliko je važnih golova dao, koliko je puta krvave glave završio utakmicu. Ako se već svim starijim igračima produžuju ugovori, onda NOVI UGOVOR ZA PAVKOVA.
K

Kiki Peyoski Jge

pre oko 2 godine

brate sve si reko. Mi u severnu makedoniju pratimo i neveruemo
l

lepo

pre oko 2 godine

je neki decko napisao dole,ali dzabe kad mu kompleksasi sa mocarta nalupase minuse.Nikako ne odgovara ova liga pavkovu,ovo je liga koja nije preterano kvalitetna ali je intezitet igre dosta brzi nego kod nas sto nikako ne odgovara njegovih karakteristikama.Primer vam je sta je njihov predstavnik samo na tu brzinu uradio nasem cukarickom ove godine u evropi
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Ludost bi bila puštati ga pre leta a onda će možda i biti vreme i za njega da se obezbedi
M

Mop

pre oko 2 godine

Po koji put odbijeno? Od Liverpula sve odbijeno. Ko ovde lupa majko mila? Neznani nudili 4 milke, pa Kinezi 2 i kusur. Odbijeno. Nije prihvatio navodno. Ameri milion odbijeno. Sad ovi odbijeno. Pa ko bre deco ovde opaljen u vugla. Pa šta ja pitam?
H

Hehe mil.

pre oko 2 godine

Smehoteka...hahaha...
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

FK C.Zvezda duguje Radničkom iz Niša 300.hilj.evra za transfer Pavkova što je klub iz Niša javno objavio u svim pisanim i TV medijima.Takodje postoji klauzula u ugovoru gde Nišlijama pripada 20% od sledeceg transfera Pavkova sto daje ukupnu cifru od najmanje 500.hilj.evra duga prema Radničkom.Takodje tu postoje i dugovanja C.Zvezde samom igraču kroz neisplacene ugovorne obaveze kao i nagrade za ostvarene rezultate sto kada se sve sabere ispasce da C.Zvezda jos treba i da doplati kako bi se resila jednog od najboljih igraca u poslednjih 30.godina.Naravno da takva matematika nedolazi u obzir i da Pavkova neće nikada prodati jer za njega nepostoji ni jedan klub koji ce platiti transfer od 2.mil.evra koji bi sigurno zadovoljili C.Zvezdu.Šteta i nikome nije jasno da recimo TSC ili Čukarički bolje prodaju igraca od ekipe koja je šampion drzave....tema za ozbiljno preispitivanje.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Znamo, imas pouzdane informacije. I zemlja je ravna ploca, plavuse su poreklom sa druge planete, Pavloviceva mast se maze ispod nosa kao zastita od Kovida!
N

NLO

pre oko 2 godine

Grobarčino bolje se ti sekiraj za Partizan i za Asana što nije isplaćen pa pobego nego što pišeš ovde koje kakve laži
G

Gost99

pre oko 2 godine

Nisu mi jasni ovi silni minusi... covek je rekao jednu veliku istinu... zvezda je u ozbiljnom kanalu sa prodajama kao sad se hvali sa ovim lazeticem, ja sam Zvezdas al moram da prizbam da Partizan i Cukaricki mnogo bolje posluju od zvezde
a

abc

pre oko 2 godine

Nemoj tako, nije Zvezda samo šampion države nego i učesnik LŠ dva puta sa pobedama u tom takmičenju, učesnik LE gde redovno izbori proleće u Evropi, sve to treba da se napiše...Ti rezultati se teško postižu sa mladim igračima osim ako se ne zovete AJAKS, tako, da, tu smešnu priču pricaj nekom iz Malezije ko nema pojma o fudbalu, Zvezda itekako ima izlazne transfere, itekako ima novac od bonusa od UEFA...pobefite Floru i Anartozis za početak u trećerazrednom takmičenju pa onda pricajte o fudbalu.
1

1983

pre oko 2 godine

Gost 99 Partizan i cukaricki forsiraju mlade igrace zadnjih pet godina zato trofeje i evropu sankaju a setise pre desetak petnest godina kad je Partizan forsirao iskusne igrace vratio Saleta Ilica Vukica Drulovica dve lige sampiona osmina finala lige evrope a sad sa neiskusnim klincima nista od toga finansiski dodje isto samo sto sa mladim igracima nema rezultata
M

Mop

pre oko 2 godine

@abc pa zato vam štoper odstranjen iz ekipe koji nije prihvatio ponudu letos iz Singapura ponudu a igrao LŠ. Degenek se valjda zove. Aj ćuti bre više.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 godine

Pavkov hvataj se Svedske ovo ti je poslednja sansa.Em dobar klub em kvalitetna Drzava.Prijatelju mani se Srbije i Terzica i bezi dok imas priliku.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Lazna vest da laznije nema. Tempo u toj ligi je takav da Pavkov nema sanse da igra tu ligu.
e

esex

pre oko 2 godine

pavkov je svakako sidras koji se ne krece puno..svedski fudbal je brz i forsiraju krila i centarsuteve i to bi mu ekstra odgovaralo.