Komentari na vest

Milojević i pored ostavke vodio jutarnji trening Apolona

Č

Čika Dača

pre 5 meseci

Bahar je za Milojevića Arteta lično! Jedino što delu navijača smeta što je Izraelac. A, to je van pameti.
F

FKCZ991

pre 5 meseci

Kratko Ostanić. Vladan Milojević i Sale Stanojević ne mogu da rade nigde mimo ove naše blato lige. Čak ni u zemljama trećeg sveta ne mogu da ostanu duže od par meseci.
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Može dosta naših fudbalskih trenera, kao i igrača, da radi u mnogim inostranim klubovima, nekako i donekle, ali sve su ređi primeri onih koji mogu birati gde, a i da tada to čine dobro i dokle oni požele. Ima ih u Rusiji, Grčkoj, u Skandinaviji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Ukrajini, Sloveniji, na Kipru, u drugim ligama jačih prvenstava, a to je, sve zajedno, podjednako nebitno. Naših fudbalera nema već duže na listama najboljih pedeset, a bude ih jedan, kad se i pojave. Možda su posle Antića i Boškova neki naši treneri vodili najveće evropske klubove i postizali značajne rezultate sa njima, ali sam ja morao zaboraviti takav podatak. Čini mi se da je prošlo predugo od tih vremena i da srpski klupski i reprezentativni fudbal sve više liči na staricu na čuvanju iz SFRJ književnog klasika "Mirisi, zlato i tamjan". Prefrigan je, sklon marifetlucima, zapušten i bolestan. Postoji interes da se očuva onoliko dugo koliko je potrebno da par svedoka potvrdi kako zaista neko ga je održavao u životu, vodio brigu. Posebna fela potrebna je za rukovođenje, treniranje i trčanje na stazi živog blata. Praktično, oni koji zaobilaze, kukavice, hohšapleri, lažni autoriteti, podguzne muve, ljudi bez obraza, ili sa više njih. Za zdrav sport dovoljni su zdravi ili oni koji takvi žele biti. Za ozdravljenje je neophodno potpuno crpljenje močvare. Inače, i dalje ćemo čitati o tome kako je naš suviše loš za nas, pa ide kod njih, da bi nama umesto njega stigao njihov, njima nedovoljno dobar.
G

Gladiola

pre 5 meseci

Miloje ide u Olimpijakos, zivi bili pa videli
.

.....

pre 5 meseci

Ako je istina onda nisu normalni.
S

Spaletilucciano

pre 5 meseci

vratite Miloja, obradujte ovaj napaceni narod... Covek velikog srca, jedini koji je dostojan klupe zvezde
G

Goss

pre 5 meseci

Obradujte miljenicu nameštenim titulama kao i do sad običan cirkuzant
S

Sladajac

pre 5 meseci

Koji napaćeni narod?,Grobari...
J

Junker

pre 5 meseci

Meni je neverovatan ovaj mentalitet nasih ljudi. Bude neko na nekoj poziciji, mimo sporta, dok je tu pljuju ga redom, onda on ode, tu gde ode ne napravi nikakvo cudo, ali dodje naredni kog smatraju gorim i zovu tog starog da dodje. U kosarci Radonja
1

1980

pre 5 meseci

Ako želimo Zvezdu u Evropi kao uspešnu ni Radonjić ni Milojević nisu ti ljudi. Rukovodstva takođe:Šta je Terzić u fudbalu? Čović u košarci? Ništa.Ni jedan ni drugi.
S

Sprivel

pre 5 meseci

Vladan Milojević,kao i Dejan Radonjić i Duško Vujošević,mogu da rade samo u Zvezdi,odnosno partizanu i tu naprave ozbiljan posao. Realno,leži im ta atmosfera i podneblje. Zato mislim da je vraćanje Vladana nakon što Bahar ode,pravi potez.
t

torbicis

pre 5 meseci

Ali Dusko Vujošević je radom u Partizanu dobio priznanje za najboljeg trenera Evrope!!! Manite se vise Duska
S

Sprivel

pre 5 meseci

Taj isti Vujošević više nigde nije imao uspeha,baš kao i Radonjić i Milojević
k

kup

pre 5 meseci

Prvo oterajte terzu...pa onda tražite trenera
n

nR

pre 5 meseci

Ali on nam je doneo 6 titula zaredom. On nas je spasijo.
m

mile-cevap

pre 5 meseci

@nR ako iskreno mislis da je on licno doneo te titule vreme je da se probudis!!!!! SVI znaju kako su te titule zavrsili kod vas!
Z

Zzzp

pre 5 meseci

Po grčkim medijima se već neko vreme provlači da je Milojević u kontaktu sa Kifisijom pa čak i sa Olimpijakosom, Zvezda se nigde ne spominje..
.

.....

pre 5 meseci

Zašto bi Olimpijakos uzeo njega?
Z

Zzzp

pre 5 meseci

Pitaj predsednika Olimpijakosa, prenosim šta se ovde piše
G

Gosty

pre 5 meseci

Možda mu je Terzic obecao mjesto trenera Zvezde, ako Bahar ne pobjedi u večitom derbiju.
Б

Блок

pre 5 meseci

Врати се Милоје Врати се Милоје Без тебе на клупи Стварно труло је ! Ајде па да играмо склањалица са Ливерпулом,Наполијем и осталима
v

vidi se

pre 5 meseci

Ovi sto pisu na svakoj vesti protiv Milojevica nisu navijaci zvezde vec botovi to je tako ocigledno
м

манки

pre 5 meseci

пројекција је у питању код тебе(вас), човек нема квалитет, а лошији је тренер од Вахара сигурно, уколико клуб доведе Милојевића то је три корака у назад. Да има било који квалитет узели би га неки озбиљнији клубови, ми смо фудбалски неписмена нација. Блиски исток и Кипар, ту није могао да направи ништа а шта би тек било да је у Европи, односно анализиран и виђено да нема механизам, нема игру нити да је направи, а нема ми индивидуалне захтеве па не може ни младе играче да направи те ни клуб неће имати профита. само искрено и реално
S

Spa

pre 5 meseci

@manki ti si verovatno jedan od onih što ga lopta pogađala na fizičkom kada tako nešto za gospodina Vladana možeš da izjavis. Prvo kako uopšte neko može da kaže da je Bahar od njega bolji trener? Po kojim parametrima? Da li si iole svestan da je sa 3x gorim igračima Miloje prosao Salzburg, igrao 0 sa Napolijem i pobedio Liverpul koji je osvojio LŠ i imao posle samo jos jedan poraz od Barse bez datog gola?! Pobedio 10x jače timove od Young Boys-a, uzeo 4 boda u najjačoj grupi verovatno ikada, a sledeće sezone uzeo opet 3 boda i da Terza nije ubacio Žandera da pravi penal u 90' igrali bi i na proleće. Pobedio Krasnodar od 100+ miliona, igrao 0 sa Arsenalom u Londonu i pobedio derbi 3 puta. A ti momak, kažeš Bahar je bolji trener. Bahar može samo da ustane dok se ime Milojevića spominje, i treba mnogo da radi s timom, jer izgledamo kao rastimovan orkestar koji ne zna gde svira i ko mu svira. Nemamo stil ni pečat igre, YB koji je očajan ove sezone, duplo slabiji od onog YB ti dao 2 gola i borio se, da ne pričam o 2 2 na Marakani, gde su nam pojeli sredinu u drugom poluvremenu i pokazali Baharu kako se bori za klub. Sedi, jedan!
m

milos obilicccc

pre 5 meseci

Zvezdi treba potpuno nova,mlada i domaca osoba za trenera.Neko ko razume domace prvenstvo,koga ce da postuju domaci i igraci i neko ko ce dobiti kredita kao Barak.Hvala Miloju za sve,ali nije to ta Crvena Zvezda koja se zeli.Potrebna je nova ,modernija i napadacki orijentisana.
s

smaracu

pre 5 meseci

ajde ne lupetaj....Dokle god zivimo u Srbiji necemo moci da budemo ono sto vi u glavi zamisljate da treba da bude zvezda, Spustite se na zemlju vise
G

Gost999

pre 5 meseci

Milojevic mladji je trebalo da ostane. Ali tastatura navijaci su hteli Bahara. I sad teraju Bahara, hoce Miloja kog su isto tako pre par godina terali. Eto sta se desava kad uprava slusa tastatura navijace.
п

продужио је уговор

pre 5 meseci

до ручка..
@

@@@@

pre 5 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
t

trop

pre 5 meseci

Jesu li miloš i vladan u rodu?
F

Fabri

pre 5 meseci

Svaki igrac koji se vratio je bio katastrofa, strasno je sto smo vraćali bivse igrače i sto razmisljamo o bivsem treneru jer to pokazuje koliko imamo nesposobnu upravu. Pored svega toga i Vladanov povratak ce samo dati novi kredit upravi jer i ako bude imao lose rezultate imace argumente zbog bivsih uspeha, tako da nikako nisam za opciju VM.
a

ajde pali...

pre 5 meseci

Bas nas briga sto ti nisi za opciju VM.... botovi provaljeni ste
V

VM gost 10101

pre 5 meseci

slazem se sve, al mozda je trenutno jedino resenje da se spase sezona. Sa trenutnim trenero mi njegovim odabirom svaka utakmica u ligi je finale, iz takvog pristupa saplecemo se na bar jos 3 utakmice do kraja. Derbi ne smem ni da pomislim jesmo li konacno spremni da ih otrsimo. Verujem da bi Milojevic mogao da veze sigurne pobede makar i od 1:0 svaku i da se domogne titule...