Komentari na vest

Milojević ne brine zbog kartona, protiv TSC-a i Katai u konkurenciji za tim

R

Ris

pre 2 meseca

Bice jak derbi sutra, vidi se po kvotama!
1

11211

pre 2 meseca

Ono što je Teo u basketu to je Sale Katai u fudbalu! Magiko!!!
F

Forever Young

pre 2 meseca

Ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂 e dobro si me nasmejao. Oni su nebo i zemlja. Teodosić igrao za najveće Evropske klubove, bio malo u NBA, non stop reprezentacija, osvojio brdo trofeja i medalja, a Katai ???
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@11211. Katai je korektan igrač, za naše uslove odličan, ali porediti ga sa Teodosićem jednim od najboljih Evropskih igrača poslednjih 15ak godina, to je tragikomika. Ja bih više Teodosića poredio sa Mesijem i K. Ronaldom, to je taj nivo, ako gledamo oba sporta predhodnih 15ak godina.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Opušteno, nema brige, Zvezda dobija naredne dve utakmice i već tada je naša sedma u nizu. Gazi Evropski i Svetski šampionu 💪💪💪
D

DesertHamster

pre 2 meseca

Delije, mene zanima jedna stvar koja nije tema. Koje je vase misljenje u vezi razloga zbog kojeg je zvezdinom skautingu promakao talenat poput Igora Miladinovica iz Cuke? Neverovatan igrac, nije u nasem timu a Terza ne cini nista da ga dovede..
г

гост1986

pre 2 meseca

Исто сам помислио... Гледао сам га уживо сад против нас и одушевио ме

Fear The Beard

pre 2 meseca

Mi i nemamo skauting.Po nekoliko puta vracamo pojedince.Kad je Miloje otisao prvi put,a i dalje imamo Degeneka,Miluna,Kangu,Kataia,Rodica,ajde i Borjana.Mrkela gleda yt i dovodi igrace ili po osnovu tala ili po osnovu 5-to minutnih montiranih snimaka.Za nas ne postoji J.Amerika,recimo,vec samo Afrika,sad se nesto Marin mota i po Francuskoj.Mi i nemamo para da saljemo skaute gde treba,jer dok se utali Terra,pa Mrki,pa senilni Toza,pa dok se plati Ultra Kop,pa dok se isplate Stojic i sin i ostali menadzeri,nema za skaute.Mi talenat prepoznamo tek kad neki mlad igrac bljesne protiv nas ili ako vec ode negde.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Ma svi su oni nevjerovatni dok ne dodju u Zvezdu,gdje moras svaku dobiti,ovako moze i ovako i onako ,bez nekog pritiska je druga prica.To je problem.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Svi talenti dok su u komedija klubovima kad dođu u Zvezdu ili odu negde padaju preko svojih nogu ko Sremčević od 2 meleona talenta.
B

BokiBGD

pre 2 meseca

Protiv TSC-a i Partizana X kao kuća.

Fear The Beard

pre 2 meseca

Bice ovo rutinska,autoritativna "dvojka".Zna se kostur tima,postoje jasno vidljivi automatizmi,svako igra na primarnoj poziciji.Trener ima svoj nacin,put,dokazan,polako sve dolazi na svoje.Jos da se Terza,Mrki,i Maki saberu pre nego sto se mi oduzmemo,ali ajde
k

kikoman@Fear the beard

pre 2 meseca

@Fear the beard – detektovana je situacija da će kostur tima Zvezde činiti afrički galaktikosi, isti oni sa kojima smo osvojili istorijsko (poslednje) 32. mesto u generalnom plasmanu u svim grupnim fazama LŠ! Šta ćemo sa ovim veličinama, koje su uoči LŠ, Terzić i Mrkela proglasili za pojačanja, postići protiv TSC I Partizana?! Ostaje da vidimo!
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Aha. Imamo daleko manji posed lopte manje šansi stvaramo manje udaraca imamo protivnik nas sabije na našu polovinu dali smo jedan gol iz igre do sad igraju ispušeni igrači al ajde da se pravimo da je to bolje nego jesenas.
M

Mnr1

pre 2 meseca

Sto bi se Miloje bojao da neko od njegovih dobije karton, jos pred derbi?😁😁, bice zanimljivo pogledati statistiku posle utakmice, pogotovo startovi itd,. Nekako im odbrana protivnika uvek bezi od duela, kao da nece da smetaju
1

1112

pre 2 meseca

Njih trojica sutra mogu nogu da polome nekom, ali dobiti karton nece sigurno. Aj se kladimo? 🤣
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Pored Stamenića koji je bonus pre igra Mijailović. Mozga bez. Kanga bukvalno još ostalo da šutira na nas gol jer sve je drugo uspeo da napravi kako bi ga ugrozio.
r

realnooo

pre 2 meseca

ako ne mogu da se fokusiraju da ne naprave zuti pred derbi o cemu pricamo dalje, to onda nisu fudbaleri,
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Šta ima da brine za kartone, kad zna da ih neće dobiti. Santrač je tu da to završi.
.

.....

pre 2 meseca

Ne bi valjalo da bilo ko od ove trojice dobije žuti karton u Topoli. Ako se desi onda idu improvizacije za derbi sa igračima koji nisu uigravani na pripremama i u poslednjim utakmicama prvenstva.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Da neviđena šteta da neigraju igrači koji su konstatna opasnost za gol al naš.
d

dzoni.

pre 2 meseca

cele zime uprava nije dovela levog i desnog beka Milojeviću sto je prvoklasna sramota ovako krenuti polusezonu bez pojacanja kada se videlo da je odbrana busna, nemam reci, pucanj u nogu
K

Kupi Sezonsku

pre 2 meseca

Jesi kupio Sezonsku kartu...NISI 100%,onda nemas pravo da pricas o Upravi i da izvoljevas pojacanja,jer kad ti i slicni tebi budete kupovali redovno Sezonske onda ce i uprava imati novca da dovede bolja pojacanja,plati pa se klati uvek bilo i bice!
a

alo mozgu

pre 2 meseca

kakve veze ima sezonska posle prodaje od 18 miliona evra zimus?
g

gost111

pre 2 meseca

ima dva levog i tri desnog beka, sta ce ti vise.Rodic, Radojevic, Nikolic, Nedeljkovic i Mimovic.