Komentari na vest

Milojević: Penali se ne vežbaju dan pred utakmicu; Kanga će biti pravi kada bude najpotrebnije

a

abc

pre 12 meseci

Odlazi Milojevicu neznalice.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Lako moze Kangva kod Baraka Bahara da bude medju glavnim igracima Zvezde.
h

hoćemo

pre 12 meseci

Boška Djurovskog..🧑‍🦰
Y

Yui@Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Molim te kume da skineš 3D naočari, jer može ti se desiti da zaista živiš u hologramu! Probudi se na vreme, jer kasnije buđenje može da bude fatalno! Stalno pričaš o nekom hipotetičnom enormnom budžetu, o Barseloni, o Ronaldinju, što ukazuje da si u opsesiji za strancima. Ko kaže da Zvezda sa njenim budžetom koji uglavnom troši na drugorazredne Afrikance, ne bi bolje prošla u Evropi da umesto ovih balvana iz Afrike, promoviše i forsira svoju decu?! Manje bi to koštalo nas poreske obveznike, ali s druge strane to ne bi bilo toliko lukrativno za ove tzv. rukovodioce Zvezde koji su nam na silu nametnuti. Mislim da bi jedna lagana privatizacija Zvezde rešila mnogo toga! Oslobodila bi nas nekvalitetnih Afrikanaca, kao I umišljenog menadžmenta Zvezde, koji ne bi smeo prići Marakani ni na tir od puške!
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@Yui. "Kume" ti si taj koji živi u nekim snovima. Za razliku od vas koji prosipate prazne priče i neke vaše nerealne želje, Ja pratim Zvezdu redovno, da ponovim redovno na stadionu već nekih 30ak godina, i gledam Zvezdu ovakvu kakva je, i volim je kakva god da je. I ako sam Ja za privatizaciju, mislim da to nije dobro rešenje jer niko od multimilijardera Arapa, Rusa, Kineza neće da ulože stotine miliona evra godišnje u Zvezdu jer je ovde loše tržište i ne bi mogli da zarade. A da se uradi neka privatizacija tipa da neko uloži par desetina miliona evra godišnje, šta će nam to, ništa specijalno ne bi nam donelo a postoji rizik da upropaste klub. Dakle da ponovim, Ja jesam za privatizaciju ali pravu privatizaciju gde će vlasnik da ulože stotine miliona evra godišnje, ali od toga nema ništa jer kao što sam već rekao ovde je loše tržište da bi neko uložio ozbiljne pare. Ako si navijač Zvezde, uživaj u istoriji Zvezde, uživaj u ovim sada titulama, uživaj u LŠ koja dolazi. Ne možemo mi da se merimo sa klubovima koji imaju budžete 500 plus miliona evra godišnje, ali možemo da im pokažemo zube, pa ako nas nadigraju na terenu, nije sramota i ubedljivo izgubiti.

gemathegreat

pre 12 meseci

Ko od zvezdine dece i gde je uspeo eto kreni od Gruje na ovamo. Vi ljudi meni niste jasni iskreno i ti nekome kažeš da skine 3D naočare pa ti brate izadji iz bureta preduboko je. Sa forsiranjem zvezdine dece može jedino klub da se ugasi i to u jako kratkom roku i igra revijalni fudbal bez ikakvog takmičarskog imperativa. I još nešto, neko bi deeeebelo morao da zalegne finansijski da ovoliki klub liši svih prihoda zarad toga da se ispuni tvoja koncepcija. Nakon ovakvog komentara ja se iskreno čudim kako ti kupiš sebi burek za doručak.
v

vlad@Pedja 108

pre 12 meseci

Da, da, V. Milojević je stvorio ovu Zvezdu i ostavio je naslednicima. Vrlo interesantna konstatacija! Zaista je V. Milojević uradio mnogo, s jedne strane, na afirmaciji afričkih “kapitalaca” u Zvezdi, Bena, Kange, Boaćija! Odmah se videlo o kakvim se gromadama radi kada Zvezda nije uspela da ostvari ni jedan transfer, nego su Ben i Boaći po isteku ugovora dobili odrešene ruke. Evo, vidim da ni Kangu niko ne traži, a samo Bog zna koliko miliona evrića je uzalud bačeno na plate ovih gromada. S druge strane, V. Milojević nam je ostavio u nasleđe i tim koji je redovno i kod kuće i na strani primao “petarde” i “šestarde”! Zaista impresivan bilans!

gemathegreat

pre 12 meseci

Čim ti njih nazivaš afričkim kapitalcima sa tobom nema šta da se priča e sad ono što bih ti ja napisao u nastavku komentara oni nisu voljni da objave.
u

ula89

pre 12 meseci

nebitno ko traži kangu, jos bolje ako niko. Kanga moze jos da donese Zvezdi..najbolji stranac ikada !!!!
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Nadam se da Stanko Ostracanin nece pokvariti utakmicu sutra. Ako sve bude OK sa sudjenjem, siguran sam da TSC prolazi sutra. Mada su za TSC poslednje 2 utakmice najbitnije. Nadam se da ce Vosa ispasti od Cuke, da se ne bi menjala ligaska tabela, jer Vosa nije zasluzila LK...najlosija je od svih ekipa koje su izborile Evropu.
Z

Zvlat BG pokret

pre 12 meseci

“Kanga će biti pravi kada bude najpotrebnije”, deo je naslova istrgnut iz konteksta! Verova li ili ne, ovo je izjavio trener Zvezde! Ovaj slučaj poprima humorističku notu! Milojevića verovatno nisu obavestili da Zvezda nema igru, odnosno da nema sredine terena, jer ovo što prikazuje Zvezda to sa realnim fudbalom nema veze. To je neki drugi sport. Samo pešačenje po terenu, smaranje. Apsolutno negledljivo. A, u tome prednjači 39-godišnji Kanga, izuzetno spor igrač koji na terenu više deluje kao atletičar u brzom hodanju, potpuno operisan od kreativnosti i driblinga. Sva igra dotičnog Kange se svodi na telefonske centaršuteve i vraćanje pasova unazad, uz mnogo izgubljenih lopti. U duel igri je smešan! Ja se nadam da će ga Bahar odmah odstraniti iz ekipe!
t

to ti

pre 12 meseci

Je to.ti si pravi zvezdas plus rodic pesic a katai I ivanic Po 30 min u LS...jedva cekam da dodje ovaj novi trener
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Zar se nismo dogovorili da prestanes sa zloupotrebom mog nika? Razumem dosadu, zezanje, ali svi znaju ko piše i ovo je izgubilo smisao! Drži se svog nika!
а

ађутант

pre 12 meseci

Лагани пролаз Звезде, уз минималну потрошњу играча ТСЦ -а.Друго место доноси квалификације за лигу шампиона и сигурно месо у лиги Европе.Куп је небитан, пресудне су им две следеће утакмице плеј-офа.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Kakvi crni penali. Do penala može da dodje samo u slučaju da Zvezda odigra loše. Ako Zvezda odigra punom snagom, ako odigra jako svih 90 min, samo je pitanje sa koliko golova razlike će pobediti. Mi smo toliko bolji od ostalih u ligi, da smo se ubedljivo prošetali kroz ligu sa 50 posto snage i dosta loše odigranih utakmica. Da u Zvezdi ima tog mentaliteta da se igra jako i angažovano svih 90 min, mi bi celu našu ligu završili sa svim pobedama. Nadam se da će Bahar promeniti taj naš mentalitet da igramo koliko nam treba, i da se ne trošimo previše, nego da ćemo početi da igramo svaku utakmicu svih 90 min kao da nam život znači, valjda je to i poenta sporta i fudbala. Čekajući LŠ... LŠ kućo.
Y

Yui@Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Bravo Kume, vidi se da živiš u hologramu, u iluziji! Kako misliš da pobediš sa tzv igračima sredine terena, sporim Kangom od 40 leta i na terenu potpuno nevdljivim Kangvom, koji samo vraća lopte unazad. Sa druge strane, u ekipi TSC-a su L. Ilić i Đakovac, dva izvanredna igrača sredine terena (najbolji u SLS), koji su nedostižni po znanju za ova dva "kapitalca". Tuga je ko igra u Zvezdi i tuga je zašto Zvezda nema igru na sredini. Cela igra Zvezde se svodi na preskakanje sredine terena i slanje telefonskih centaršuteva. Sa ovakvom igrom u LŠ ćemo biti topovsko meso!
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@Yui. Šteta što nemamo budžet 500 miliona evra godišnje, pa da dovedemo igrače po tvom ukusu, i da igramo kao Barselona sa Ronaldinjom, po mom ukusu. Ehhh baš šteta.
a

abc

pre 12 meseci

Samo hrabro Miloje, uzmi trofeje i zapamti gde si stao, pokupi još iskustva po Evropi i jednom da se vratiš.
P

Polo

pre 12 meseci

Nek se vežbaju za penale,ne može samo Kanga stalno da ih izvodi,treba i drugi bar ponekad,inače će biti opet kao protiv Rendzersa(Katai promaši penal)
r

realno.

pre 12 meseci

Dejan Stankovic pored dva proleca u Evropi ima dve duple krune, i sta je dobio sa tim? nista... Stalno citamo pljuvacinu prema njemu od razmazenih i ispranih mozgova,tako da i sutra da osvojimo kup, to se nista nece ceniti... Apsolutno nebitan kup, Kada naucimo da cenimo trofeje, onda ce igraci vise da daju ... Do tada i titula je previse za ovakve navijace koji ovde obitavaju.
P

Pedja108

pre 12 meseci

Vladan Milojevic je raskrcio put svima. Dve lige sampiona, liga Evrope i sve to sa skromnijim igrackim kadrom, a tezim protivnicima. Nijedan protivnik za LS koje je imao Dejan Stankovic, nisu bili jaci od Salcburga ili Jang bojsa. Milojevic mu je pripremio tim, osigurao titulu i prepustio mu posao. A Deki je pobegao kao kukavica par dana uoci derbija, ostavio tim kondiciono nepripremljen i onda jos rovario Zvezdu zeleci da uzme Dragovica. Ali je zato dovodio promasaje kao sto su Picini, Falko, Bakajoko itd. On je oterao prakticno Ohija koji je davao golove, a od tada smo gledali spiceve u pokusaju kao sto su Dioni, Kulibali, Pesic.
a

ajde pali

pre 12 meseci

a pesic ima bolju statistiku od ohija...koliko lazes ....
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Realno Ja ni jednog igraca i trenera Crvene Zvezde nikad nisam pljuvao a i ne znam zasto bi dobro jesam kritikovao jesam bio srecan u osvajanju trofeja i tuzan u gubljenju trofeja ali to je bilo proslo sto bi reko nas narod ali da sam nekog pljuvao nikad u zivotu.