Komentari na vest

Milojević: Prvih pola sata ispod nivoa; Lazetić: Vrhunska utakmica, najbolji sudija

m

matoriekspert

pre 12 meseci

Lazetiću sve je OK. Logično je da se tako sudi ova utakmica .Pa neće valjda da dozvole da TSC pokvari atmosferu pred najvažniji dan u životu svakog zvezdaša, petak 26.05.2023.godine.
v

v1ad

pre 12 meseci

Nauci igrace da ne prave penale toliko ili da ne povlace igrace non stop i bice ti dobro. Isto to ce ti se desavati i u Ligi Evrope/Ligi Konferencija ali tamo ne tolerisu sarkazam.
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Izadjes na mec protiv najjaceg tima u ligi bez petorice startera i ocekujes nesto i jos se bunis sto nisi pobedio,sram te bilo.
B

Baxter88

pre 12 meseci

I jos te na samom pocetku pocaste jednim penalom koji veze nema s mozgom! Ocito kod nas taj VAR nema nikakvu funkciju, opet svi vide jedno a sudija sta on hoce
2

2806

pre 12 meseci

jel ti sudija bio najbolji protiv partizana?sram te bilo!
d

d. g.

pre 12 meseci

Čovek bi rado predao drugo mesto svom klubu ali ga Čuka muči. Zbog toga je sve nervozniji. On je hteo da bude sarkastičan, a u stvari rekao realno stanje.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Jel te nije sramota da pominješ sudiju. Svaka odluka je bila na mestu, samo je sporan penal TSCa. I da ste poveli iz penala, opet bi izgubili. Ja lično nisam zadovoljan Zvezdinom igrom, kao i u većini utakmica ove sezone. Ali kako im više nije jasno da je Zvezda za dve tri klase bolja od ostalih u ligi pa čak i kada igra loše. Ovde je sve jasno, Zvezda opet osvaja duplu krunu. Nego mene brine igra Zvezde, to je dosta tanko i za LE, a da ne pričam za LŠ. Siti ponizi Real 4:0 gde ima posed 70 posto a šta mi da očekujemo sa takvim Aždajama. Upravu je Bahar što je tražio da pripreme počnu deset dana ranije, mnogo toga treba da se menja, i u načinu igre, i u igračkom kadru, ako hoćemo da pružimo neki otpor u LŠ.
s

sout talents

pre 12 meseci

VELIKI TALENAT Nestory Irankunda 2006 godiste, lagano može zamenuti bilo koje krilo u budućnosti
c

cccc

pre 12 meseci

To je odlika malih, odigraju dobro ali ne dovoljno dobro i onda izgube na neiskustvo. Što se tiče drugog mesta koliko god ne volim komšije zbog Srbskog fudbala bi bilo bolje da su oni drugi.
C

Cccc

pre 12 meseci

Onaj ko nije gledao utakmicu bi rekao da je stvarno sudija bio loš, ali sve sporne situacije odlično odsudjene. Možda penal za TSC malo previše glume Borjan nije pipno protivnika a on pri padu namerno kači golmana nogom. Ali oke mnoge sudije bi svirale penal i to nebi trebalo da bude sporno.
E

Enzo

pre 12 meseci

A zašto sada Lazetić mora biti sarkastičan? oba gola opravdana poništena (ofsajd se svira i kad ti je nokat iza linije u ligama petice), svi penali opravdano suđeni (čak bi Bukari dao gol posle kontakta sa golmanom da nije sviran penal), crveni opravdano suđen. ŠTA TI NE VALJA SAD SINE?
B

Baxter88

pre 12 meseci

On se zali ej a njima i pored VAR sto je neverovatno poklonjen penal, Borjan sklonio obe ruke, ni p od prekrsaja!
f

ff

pre 12 meseci

Uzece im Vojvodina bod u zadnjem kolu i nece biti drugi zivi bili pa videli
L

pre 12 meseci

Ako hoćemo nešto u LŠ podhitno dovesti Pierrot, Arboleda i Neta Lavi!
a

aloglavonja

pre 12 meseci

Koliko je Pierot dao golova za celu sezonu ??? Ajde odgovvori ovde svima ?!
S

Sport15

pre 12 meseci

Ne treba ti ovo Lazeticu, odličan si trener, verovatno najbolji u ligi… Danas ste izgledali odlično prvih pola sata, promašili mnogo i na kraju kaznjeni.Sudjenje odlicno.
R

RealNo1

pre 12 meseci

Види се гробарска реторика. Добио пенал, поништена два чиста гола због недозвољене позиције и чиста два картона његовом играчу. Не знам шта би Лазетић, да не важе фудбалска правила?
G

Gost Nick

pre 12 meseci

Svirao ti penal u 5.minutu frajeru, koji ti ne bi sviralo 10 od 11 sudija na ovakvoj utakmici, a posebno ne za onakav duel. Bolje reci igracima da ne padaju ovako preko golmana jer ce neki sudija u Evropi sutra da im deli kartone ko konfete...
d

dejanera

pre 12 meseci

Nikad mi nece biti jasno zasto se potenciraju ti penali? Ako je penal postojao neka svira i 10 za neku ekipu! A danas je svirao 3 penala i svaki je postojao! Takodje i drugi zuti karton je bio (dakle crveni). Jedno dobro sudjenje danas ali nekima ne valja nista i nikad!
M

Mikki

pre 12 meseci

Lazetić se i luzerskim stavom kandiduje za klupu partizana naredne sezone, dobro je savladao gradivo
D

Dragan 1985

pre 12 meseci

TSC-a zanimaju naredne 2 prvenstvene utakmice, kup je samo 200 000 erva, LE je 10 miliona evra u startu, plus ulaznice, tv prava. TSC je klub sa privatnim kapitalom i novac im je jedino sredstvo zbog cega mogu opstati u Super ligi. Nisu oni Zvezda i Partizan da ih drzava spasava od bankrotstva, jer kada nema para Madjari odose.
m

maestro

pre 12 meseci

Sudija odsivirao za desetku...sem sto je prestrogo svirao penal za TSC...nijedna odluka nije sporna pa ni taj penal... Bravo sudija... Jovanovic bi trebao da uci od tebe
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Maestro Prestogo ili ne on ga je svirao pa ga je svirao ali dobro nema veze Milan Borjan je bio na visini zadatka i odbranio je taj penal.