Komentari na vest

Milojević se našalio pred finale Kupa: Žalim što nisam osvojio Ligu Evrope...

P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Nema veze Milojevicu igrace Barak Bahar sa Zvezdom finale Lige Evrope.😉😉😉
A

Ajde

pre 11 meseci

Idi više i povedi Pešića sa sobom.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Dobro ajde osvoji Duplu Krunu u Evropi si uradio koliko si mogo ko pocetnik i to je to u Prvenstvu Srbije i u Lav Kupu Srbije si uradio i dovoljno i odlicno za Evropu si tanak ali osvojio neke bodove i nije to tako lose ko sto mnogi gledaju na jedno ispadanje iz Grupne Faze Lige Evrope ko da je sad to smak sveta.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Nisi osvojio LE coklo ali si dosao do polufinala LE

Delija

pre 11 meseci

Imamo vise cetvrt finala nego tvoj klub proleca u evropi. 😝💪👋👋👋👋
n

nR

pre 11 meseci

Cuveni mandovski humor..

Delija

pre 11 meseci

Upravo si ostavio tipican grobarski komentar. Bedno.
m

mile mesožder

pre 11 meseci

Sa 50.000.000 budžetom osvetlao si obraz. Sjajno poslednje mesto u osrednjoj grupi. Malo je falilo. Sudije i tako to
g

gresis

pre 11 meseci

Nisu sudije i tako to nego FLORA!
H

How yes no

pre 11 meseci

Mislim da si se zeznuo, budžet je bio 500.000.000 evra.
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Na zalost pojacanje u napadu potencijalno je Aleksandar Prijovic,verovatno se nema para za nesto mladje i bolje,uzas
P

Prcko33

pre 11 meseci

Meni je nevjerovatno da jedan mlad co'ek dodje u Zvezdu , i da ne napravi apsolutno nista ... Da je ozbiljan trener on bi iskoristio priliku na klupi Zvezde i napravio uspjeh, ali legenda je sjeo na klupu tu ostao koliko je ostao i apsolutno nista napravio nije! Zali Boze
b

bas nista

pre 11 meseci

DUPLA KRUNA ako ne bar je uzeo TITULU i ostavio vas na - ne znam koliko 30
P

Prcko33

pre 11 meseci

Sa uzasnim Partizanom , i ovakvoj ligi mislim da to apsolutno nikakav uspjeh nije! Ljudi gleda se igra , napredak iz dana u dan, stil igre i mnogo jos ostalih stvari ... Milojevic apsolutno nista nije dao !
m

mariann

pre 11 meseci

Necija marioneta, steta dobar momak , a sa ovim hindusom osvajamo evropu!
m

monteroo

pre 11 meseci

Kad i oni sto su ga postavili znaju da su u prvenstvu odigrali tri ozbiljne utakmice a u LE koja god je bila bitna, zahtevna trkacki oni su se raspali... Ovaj izraelac ce morati da krene od nule...
V

Viki Miljković

pre 11 meseci

Naslediš ekipu u momentu kada su svi pali, Kanga nije hteo da izađe sa terena protiv Haife, Deki otišao nedelju dana pred derbi, Evropa nikad ranije nije morala da se završi (zbog SP u Kataru) i sva mržnja padne na njega. Tražili su da se vratimo na pobednički kolosek, osvoji titulu u sezoni gde su svi pojačali da se bore za izlaz u Evropu i to sa nula poraza. Tražili su da podmladi ekipa i kod njega su dobili priliku i Mituljikić, Prucev, Mijatović, Leković... Igra finale kupa i opet je problem on, a ne Dezerter iz Serije B...
P

Prcko33

pre 11 meseci

Legendo co'ek nije pokazao nista ,Zvezda ima vise nego korektan tim , ima tim koji moze da se nadigrava i da igra ozbiljno, kod ovog' gospodina nista videli nismo , ucinak mu je jednak 0 !
B

Br1

pre 11 meseci

Ako Evropa i prijateljska sa Ludogorecom i mogu da se zanemare, svoju ispisnicu je potpisao sa tri lose vodjena derbija.
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 11 meseci

Cokna mani nas šala. Nisi za Zvezdu, nemaš autoritet pre svega i pakuj se!

kln

pre 11 meseci

milojevic je sam sebe zakopao sto je pristao da bude trener ovog istrosenog tima gde su svi umislili zvezde, sve je jasno bilo kad je trazio pojacanja a dobio nista (dokaz da je doveden na kratko) ima sad cv sa titulama i srecno u nastavku karijere.
P

Prcko33

pre 11 meseci

Ne pametuj kada se ne razumijes! Ako ne vidis potencijal u ovoj ekipi , prijatelju batali sport ne gledaj uopste , prati nesto sto ti bolje ide !

kln

pre 11 meseci

sto je onda pobegao stankovic i bio se sa pola tima u svlacionici veliki poznavaoce fudbala?
P

Prcko33

pre 11 meseci

Sta me briga sto je pobjegao Stankovic , zar ne vidis da ovaj tim ima potencijal... Prvi normalan trener da zna svoj posao napravice od ove ekipe ozbiljnu ekipu!
s

svakog gosta 3 dana dosta

pre 11 meseci

Ubedljivo najomraženiji trener Zvezde u istoriji... Pocepali ste dečka samo tako... E sad, jedno pitanje. Šta ako Zvezda ne bude 3ća u grupi LŠ? Desi se, padne iz 4 og šešira neko jak, može jedan gol da odluči... I sreća se potroši, nije neograničen resurs. Koja je priča onda?

kln

pre 11 meseci

prica ce biti kao ove sezone u le “bili smo baksuzi izvukli najteze”
p

prica je

pre 11 meseci

Da gledas LK tj kvalifikacije za ustu, daleko si ti od LŠ.
p

pa

pre 11 meseci

Liga konferencija....ili kako se već zove,ili se varam ako budemo pa četvrti u grupi?
9

95

pre 11 meseci

A kojeg trenera u Zvezdi nisu napadali botovi? To im je ustaljena praksa. I još nekog igrača izaberu da pljuju i onda vrte istu priču godinu dana. To se tako radi. Odavno provaljena šema
G

Gost ali pravi

pre 11 meseci

Morao je makar treći da bude u LE. Tačka.
G

Gost99

pre 11 meseci

Ovo je bio sarkastičan jer je znao da je uradio i previše za klub ove sezone, osvojena liga sa 20+ bodova a sad će i kup osvojiti, pa se zbog toga našalio da to navijačima nije bilo dovoljno pa je morao još ligu evrope.
l

lakse

pre 11 meseci

Kad citam sta prica mnogo mi je lakse nego kad ga slusam, nekako je tezak za slusanje. Nije mi jasno sto je rekao igrac od 20 penala da 9 i on mu izvodi penale na utakmicama, jel sam dobro skapirao? Po mom misljenju to nije dobra statistika
M

Maljko

pre 11 meseci

Gotivan i korektan decko, svu srecu ti zelim u nastavku trenerske karijere!
r

rea

pre 11 meseci

Dečko...Eh kad mi neke neko u 42 godini oslovljavao sa dečko, gde bi mi kraj bio. Sada mi je jasno zašto je Stefan Lazarević mlađani junoša sa 27 godina.
z

zvezdas..

pre 11 meseci

mozda nije bio porazen ali broj remija nikad veci zadnjih 6 godina , mislim da ima 6 remija sto je nikad vise od 2016 ,Takodje zavrsio na 4 mestu u ligi evrope , a Dejan je uspeo.
n

ne raźume

pre 11 meseci

Znaci trebao je da ima 3 remija i 3 poraza, to je bolje? Msm, manje je remija. Nije prosao grupu to je mana, al ima tu opravdanih opravdanja
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Čuj ovog, to ni u šali nisi smeo da kažeš. Jer od ove 4 LE, ubedljivo najlošiju LE smo odigrali sa tobom na klupi.
B

Budi iskren do kraja

pre 11 meseci

Ali i ubedljivo najtezu grupu takodje. I sve to bez krstenog napadaca, bez zadnjeg veznog, sto svakako nije njegova greska, on je samo takav tim nasledio.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Budi iskren. Najjača grupa??? Ma nije valjda. Jača od grupe Arsenal, Keln, Bate???
b

bruka

pre 11 meseci

Ferencvaros je jaci od Batea, Keln je te sezone ispao iz lige i to lagano, Trabzonu fino ide u njegovoj ligi, plus Monako i Arsenal, znamo kako Engleski timovi grizu u LE i LK, posebno u grupnoj fazi