Komentari na vest

Milojevićev Malme zaustavljen u Litvaniji, goleada u Bakuu pripala Karabagu (VIDEO)

G

Gost112233

pre gotovo 2 godine

Auu brate, ovaj lik Milojevic lagano pokvario onakvu masinerinu od ekipe i masineriju Birmancevica, decko kidao prosle sezone a sad se ne skuplja kod ovog, jos ga izvodi na poluvreme... mentol
P

Po komentarima

pre gotovo 2 godine

Kada Milojevicu ne ide, onda nema pojma, on je dunster i amater. Kada mu ide, onda je on bio mozak i glavni zasluzni za Dekijeve uspehe. Kako vi ljudi zivite sa sobom, meni nije jasno

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Derbi 1. kola: Karabag-Leh. Derbi 2.kola: Karabag-Cirih. Derbi 3.kola: Karabag-? Ko je sledeci🤣(nisam obratio paznju na zrebu)?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Karabag je prethodnih sezona imao i previse srece na zrebovima. Moralo je ove sezone da im bude teze, da se izbalansira.
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

Ocajna utakmica za MFF,i nije prva nego jos jedna u nizu. Miloje ih totalno unazadio. Jedan jedini sut nisu imali ka golu protiv ovih poluamatera,koji jedva izbacise Ballkani posle produzetaka. Ni protiv onih sa Islanda nisu bili bolji.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Ni u prvenstvu nista bolji nisu,bas lose igraju.Malo bi se stekla pogresna slika jer su peti i imaju valjda osam pobeda uz tri ili cetiri neresenih i poraza ali gubili su i od nekih bas losih timova iz lige a uopsteno i kada pobede sve to nesto traljavo izgleda.Nisam mogao da verujem kad sam video za vikend da su pobedili Norceping.Ni blizu onoga na sta su nas navikli.
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

@Vini Istina,oni ni jednu jacu utakmicu u Allsvenskanu nisu dobili,Aik,Häcken,Dif(gledao) cak ih je nesrecni Sunsval dobio sa 2 udarca u okvir i 80% poseda,Hif najgori tim u ligi dobiju u 91. Sve u svemu ocajna polusezona.
u

uf

pre gotovo 2 godine

ovaj malme u rangu tsc i cukarickog