Komentari na vest

Miloš Degenek pred odlaskom u Dubai!

O

Ok

pre 4 meseca

Milos je dobar decko ali je pristao na Terzine selidbe po klubovima. Pozdrav za Zvezdasa bez uslova i granica. Ocekujem da halfovi budu Milun i Spajic. Zvezda mora da igra sa dvoje veznih pozadi. Ivanic i Stamenic.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

A da poklonimo Terzića i Mrkelu bilo kome?
d

deki maky

pre 4 meseca

209.000e,a u javnosti milionski transferi puta 3.???! Sve je to pranje para,počev od slučaja Vanje Grubača
m

mpsd84

pre 4 meseca

Opet neka maxinacija ili konačno stvarni transfer koliko i vredi. Za dž
S

SamoTi

pre 4 meseca

Foteljaši stručnjaci...
ш

шта више коментаришете??

pre 4 meseca

Људи ,Терзић нас је утерао у преозбиљан минус. Он чим чује 3-5 милиона даје играче... Зашто се не прича да не продао и Мијатовића Зениту,наравно за 5 милиона... То су тако мутне радње, и провидне... али џабе нам,када му се дозвољава од стране АВ... Човек је уништио један ОФК, шта је нама урадио сазнаће се кад оде на "пословни пут" као онда,и кад се не буде вратио. После нам џаба све. А плаћени навијачи одрађују своје
Г

Гос'

pre 4 meseca

Шта је Цокна ријешио Елмера а 😁
G

Gosta Harris

pre 4 meseca

Odučio ga od fudbala.
S

Sto se mene tice

pre 4 meseca

Uprava nema pojma. Ili znaju a nas prave ludim
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Resiti se Milunovica ,Spajica I Dragovica (vidno nije zadovoljan I zeli da ode) dovesti CB I to je to. Naravno rastosiljati se jos igraca posebno iz seeding jer ih imamo 50 tak
6

666999

pre 4 meseca

Pa kad su se tako vec raspisali, zasto nisu spomenuli i da se igracima duguju 3 plate a igracima koji su na pozajmicama a placa ih Crvena Zvezda cak cetiri.
i

ivanl

pre 4 meseca

sasa pfc ne lupetaj gluposti
d

d. g.

pre 4 meseca

Điga pozajmljen, Leković i Đurić na pozajmici. Svaki dan pišete o odlasku Dragovića. Onda oni ne znaju šta rade. Po vama ostaju Spajić, Điga i Đed. To bi bilo baš neozbiljno.
P

Pancev

pre 4 meseca

Taj Degenek je bio u prvih jedanaest u reprezentaciji Australije na svetskom prvenstvu,pogledajte kako je odigrao sve utakmice fantasticno pogotovo onu protiv Argentine na desnom beku!!!
b

bahar...

pre 4 meseca

je idealan izgovor i pokrivalica za sve sto se desavalo ove jeseni u fk. bilo koja greska - nisam ja, Bahar je....
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Ova godina je mozda i presudna za opstanak FK C.Zvezda...bice veoma tesko da klub ispliva iz dugova koji posle veoma neuspesne sezone prelaze 100.mil.evra.Pitanje je samo dali ce drzava uspeti opet da isfinansira klub i saktije stvarni dug a i sve to je pod upitnikom na kraju ove sezone.Klub duguje neverovatan novac igracima i pitanje je kako ce sve to da se zavrsi.Ranije je bilo lakse gde su vecinu igraca bili domaci pa su pri odlasku iz kluba oprastali dug...sada je problem stranci kojih u klubu ima ceo jedan tim a svi znamo da su pouceni losim iskustvom poslednjih sezone ove potpisali veoma cvrste ugovore gde ce C.Zvezda morati svaki evro da isplati.Navescu samo jedan podatak...C.Zvezda trenutno duguje Katai-u preko 1.mil.evra ..za sve ostale informacije pogledajte podkast Ognjena Koromana koji je samo da podsetim zvezdase oprostio C.Zvezdi 350.hilj.evra.
.

.....

pre 4 meseca

@Saša_Pfc Znači gotovo je. Zvezda se raspada po saznanjima nekog spin komentatora. I tako već petu, šestu godinu... Kako vam nije dosadno da izmišljate više?
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Le Talek?
L

Lalegale

pre 4 meseca

Nedajga da ide Miloje
S

Ssl

pre 4 meseca

Još jedan dokaz Baharove struke - zapeo da dovede Degeneka i to u dva kluba, dakle, stvarno ga je želeo. Neka je ovaj odigrao i najgoru utakmicu na svetu protiv Voždovca, šta se to desilo da od prve opcije ostane zakovan za klupu? Ako ga je već toliko pratio i želeo, valjda je znao šta ovaj može ili ne može. Da se razumemo, meni nije jasno zašto je toliko insistirao na njemu, ali opet, ja nisam fudbalski radnik i u tom smislu sam laik, ali eto, da li neko stručniji može da kaže zašto je Bahar mislio da Degenek u ovim godinama može da igra beka u LŠ???
d

d. g.

pre 4 meseca

Prošle godine je igrao beka na sp.
A

As77w

pre 4 meseca

pa ima Barak televizor, gledao je Svetsko, to mu je posao inace ...
P

Popsi

pre 4 meseca

Nema ništa od toga osim ajo ne kupe još jednog štopera.

Искрено речено

pre 4 meseca

идииии
O

Object

pre 4 meseca

U odbrani dovesti Stefana Knezevica iz Sarloe i Nemanju Tosica iz Cukarickog. U vezi Nemanju Maksimovica i Luku Ilica, obojicu besplatno. U napadu Lazara Randjelovica, levo krilo iz Belgije Koitu i spica iz Svajcarske Bediu
7

79

pre 4 meseca

Trenutno najkvalitetniji štoper koga imamo,plus može na beka i zadnjeg veznog.Mi ga šaljemo na pozajmicu,zanimlliva odluka
g

gost iz Draznja

pre 4 meseca

Pa mora tako, jer ne pristaje da 50% plate daje Terzi. Sramota od Degeneka zbog takvog ponašanja!
R

Ris

pre 4 meseca

Duguju mu dosta novca i ode za ciste papire, logicna odluka
J

JBL

pre 4 meseca

A da li je to ONAJ sto se jos uvek klizi na donjem delu ledja...Pitam za druga.
M

MarkoR

pre 4 meseca

Pade mi nesto na pamet. Jovan Miladinovic, golman koga ucenjuju. Traze da promeni menadzera, odnosno da to bude Terza i ekipa, ili ce ga unistiti. Dvojica sudija FSS, ja podnelo ostacke, zato sto traze da sude u korist Zvezde. Ovu informaciju su prenele samo opozicioni portali i novine. Sto stite Terzu ? Verovatno zbog te ekipe koja je iza njega.

gemathegreat

pre 4 meseca

Jel može link na te opozicione portale, čisto da ne bude da lažeš.
@

@gema...

pre 4 meseca

Recimo napisi na quglo ime golmana, stavi fss, i napisi ime coveka koji je predsednik sindikata fudbalera, mislim POLEDICA. Sve ce ti se kasti.
V

Vokra

pre 4 meseca

Imaju li ti portali ime, ili lažeš?
M

MladenM

pre 4 meseca

Isti slucaj bio sa Sljivicem, samo on se predao. Rakonjcem, pa i onaj klinac sto je sada u Kadizu, bio je najbolji u generaciji 2005.
@

@ Vokra

pre 4 meseca

Ti si nepismen. Dao sam ti bolji podatak, ukucaj na QUUGL JOVAN MILADINOVIC, FSS, POLEDICA, i dobices. Sta ti znaci ime portala, ako je to bilo pre nekoliko dana, neces pronaci. U skolu covek !!!!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ostavke su podneli predsednik Miloš Stanić i član Uroš Zeković. Nisu mogli da izdrže pritiscima, a razloga je tužba golmana Jovana Miladinovića i Crvene zvezde, po kojoj čuvar mreže, rođen 2007. godine traži raskid ugovora, zbog navodnog mobinga. Potpredsednik Veća Boris Miletić: "Tačno je da su podnete ostavke, i da su to učinili časni i pošteni ljudi, nije na meni da iznosim njihove razloge."
E

Evo portala

pre 4 meseca

@vokra Danas N1 Dnevno Tabloid... Potraži tamo tekstove. A da ti pratiš ovaj Informer, Kurir, Novosti gledaš Pink i sl a tamo to nema.
S

Salamander

pre 4 meseca

Lepo, Degenek na pozajmicu, Dragović ide sad, ili juna, dakle, mi imamo Spajića i Đigu, a Điga ne prolazi pripreme plus ne zna se da li ostaje. Lepo, nema šta.
@

@@@@

pre 4 meseca

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
B

Burek

pre 4 meseca

Za vašeg Svetu izmislio fudbal
7

777

pre 4 meseca

Kako se peru pare lelelelelelelelele Ce izginnemo ..
2

29292

pre 4 meseca

Aman ljudi pranje para je jedno a kradja je drugo. Znam da zvuci sofisticiranije da se.kaze "pere pare" i da ispadate pametniji ali to ovde niti je niti moze biti slucaj. Nema tu prljavih para da se peru, kako ne shvatate. Degenik ima xy platu, deo da Terzi, menadzerima i bratiji ispod stola i to je to. Nema tu nikakvog pranja para.
D

Dejan Pizon

pre 4 meseca

Vratice se opet kad madjiji bude trebala lova.😂😂😂
M

Miloš Vazura

pre 4 meseca

Ali bar neće pobeći kao nama Asano i Dijabate :(
g

goust

pre 4 meseca

dokle ce teror Milunovic da traje ?
b

bokibre

pre 4 meseca

Bio sam na krovu protiv Vozdovca. Degenek je bio toliko nesiguran da je to bila katastrofa. Ta utakmica je bila prekretnica posle koje nismo odigrali vise dobar mec. Nije on bio sam kriv, ali su on i Micko bili bas losi. Nakon toga nije vise ni igrao i to razumljivo.
@

@bokibre

pre 4 meseca

...razumljivo??? posle jedne slabije partije, koju je slabo odigrao ceo tim? pa koliko igraca onda ne treba da bude ni blizu prvog tima zvezde? covek je bio jedan od najzasluznijih za sve uspehe zvezde i niko ne moze da me ubedi da je zaboravio da igra. a jos manje da je nasa poslednja linija toliko bolja sada, da za njega nema mesta.
l

lupas

pre 4 meseca

ko poklpac a kad nas takvi strucnjaci gledaju nije ni cudo da lopina radi sta hoce
d

dokle vise

pre 4 meseca

Kakav Milunović dajte vise dosta je bilo
B

Bravo za up.

pre 4 meseca

Plaćen otkup pola miliona + plata za ovih 5 meseci minimum 150 hiljada da bi odigrao svega pola sata u dve utakmice!Kakvo poslovanje!
p

podesen

pre 4 meseca

On ima mesecno 50000 evra plus bonusi,ali vraca deo Madjiji.
@

@podesen

pre 4 meseca

Je l ti to Terza licno pokqzao njegov ugpvor?
b

bolesno

pre 4 meseca

Milunovic od 34 godine da bude rehabilitovan? cujete li vi sebe? Taj Milunović je razlog zasto smo primali toliko golova u LS ......Najsporiji stoper ikad
p

phen

pre 4 meseca

Svaki put je Degenek ispod stola ostavio dio ugovora i svi srecni i zadovoljni
г

гост 1312

pre 4 meseca

Пола човек пола Терзина комбинација!