Komentari na vest

Miloš Kerkez komentariše uvrede srpskih navijača: Video sam da me Mađari štite

T

Tubeki

pre 7 meseci

Najbolji ortak mu Radonjic
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Zasto mu dajete na znacaju ? Igta za Madjarsku i cao. On treba da zna ko je sta je i odakle je. I ima dovoljno godine da zna sta i koga je izabrao. Njegova Odluka. Mi nista ne znamo sem da pljujemo, pustite ga u K nek radi sta hoce pa da je naj bolji bek na svetu pa nek mu je alal
g

gist

pre 7 meseci

Ne širi defetizam i pasivnu agresiju, dečko je jurio da igra za Srbiju, ali ga nije video niko čiji bi to posao trebalo da bude. Ovako, treba da igra za one koji ga cene, za nas se ionako zna kakav je poželjan profil reprezentativca.
f

ffovac

pre 7 meseci

Nikao ga nije vredjao,deca bila na tribini...E sad,sto rece lik dole zasto taj levi bek igra za njih a ne kod nas??? Pitanje za FSS??? Drugo da pojasnim masi u vezi Evropskog takmicenja... Slusajte sad ovo pazljivo i tako mozete mozda u zivotu i na tiket da profitirate u singlu... Preko 20 godina ne igramo u tu EVROPU! Zar svi vi i cela Srbija zaista misli da mi nemamo tim za evropu? Pa kako prodju Bugari,Albanci,Cesi,Makedonci itd itd itd??? Sta su oni jaci od nas???? Nije to tacno! Nego neko nam jednostavno ne da da udjemo jer nas ne voli i ne zeli nas u evropi i sa Reprezentacijom i bez nje kao clanica evropske zajednice cuvena nam zemlja Srbija. Dakle ne zele nas..Nije da mi ne znamo da igramo fudbal,a slepci 23 godine prolaze i igraju to namesteno takmicenje... Kad se susrela Srbija vs Madjarska reko sam odma 2 kao vrata.. na politickoj osnovi dva predsendika,na dodvoravanju svima u okruzenju plus ono gore sto sam naveo ne zele nas. Dosao je Ceferin koji nas zeli...Mozda ovoga puta i prodjemo,ali ispadamo brzo odma...Prosto je visa sila. Kako to igramo Svetsko Prvenstvo koje je jace za 10 puta od evropskog ?? a ne mozemo evropsko? Znaci cela prica se poklapa i to je to...E sad ne daju nam kao zemlja da se istaknemo,ali Zvezda,Partizan ostali mogu da igraju takmicenja jer tu ne mogu i onako da urade nista,ali i nema intoniranja himne Srbije,nema grba na dresu Srbija itd... Znaci i uspe kluba mogu da oproste,ali reprezentaciju ne...To je nacionalni simbol,to je nesto veliko i sta ti ja znam...konacno i to da razjasnimo u okruzenju se svima dodvoravamo sto se tice repke..
U

Užice

pre 7 meseci

Vučić,Vulin,Dačić,Šešelj.......ko ti ispira to što se zove mozak? Ti ove indijance zoveš ozbiljnim fudbalerima? Ovi su splavari,samo za to
K

KIMI 85

pre 7 meseci

Niko momka ne vredja niti mu je uputio bilo kakve uvrede. Ne lazite.
И

И

pre 7 meseci

Ко би нормалан вређао момка? Дечко, пошто причаш српски и није немогуће да ћеш ући да прочиташ коментаре, јер ниси робот, знај да је то мањина без мозга и таквих има у свакој земљи. Ниси ти одбачен од свог народа само зато што представљаш другу у некој игри. Имао сам и ја ситуацију у ужој фамилији да је момак кренуо да игра за младу репрезентацију Шведске (тамо рођен), иако је патриотски васпитан и жарко је желео за Србију. Отац је контактирао савез. Услови су били да потпише за некога од домаћих менаџера, разна таљења, уцене и још много тога. У Шведској су га узели оберучке, без икаквих услова. После су му сломили ногу и момак није успео, небитно у целој причи, али да је успео, сам је рекао да никада после свега не би заиграо за Србију. Вероватно је то прошао и овај момак, тако да не ваља судити.
H

Heah23

pre 7 meseci

O cemu ovi? Nista nisam cuo kad je bila utakmica, kakvi pogrdni povici. Uostalom i deca su bila Da se ogradim da sam proputio nesto, ali mrzim ovo stvaranje nekakve "izmisljenje" tenzije
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Nije bilo nikog protiv Milana pa su degenerici radili isto Ibri, koji inače gotive Srbe do jaja i nikad nikog ovde nije "izdao" ili odradio. Pravo pitanje je ZAŠTO NAJBOLJI MLADI LEVI BEK SVETA, SRBIN PO RODJENJU, NE IGRA ZA NAS??? E kad krenemo tim temama da se bavimo, onda možda i izgradimo pravu ekipu, a ne bandu manekena koje dominiraju Bugari.
G

Gost13

pre 7 meseci

Sve na stranu, dečku sve najbolje u karijeri, naši ga nisu zvali otišao gde misli da je bolje za njega okej. Ali ovo kukanje fudbalera i fudbalerčića više dokurči, tw vređanje te rasizam, te ovo te ono. Pa ne juri te niko puškom, primiš milionče godišnje da šutneš loptu istrpi "junače".
r

roni

pre 7 meseci

kad je samo sutiranje u pitanju i kad je tako dobro placeno zasto se ti ne bavis profesionalno fudbalom?
r

roni

pre 7 meseci

ko ga je vredjao kad je ulaz bio dozvoljen samo deci?djaci prvaci?
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Srpska posla...Zato nas niko i ne voli
@

@liga

pre 7 meseci

Ako ti se ne svidja, put pod noge i idi odavde...eto mozda bas u Madjarsku! Cuj pogrdno mu skandirali? Ko? Deca? Navijaca nije bilo! Ne znam cemu ovakav tekst uopste...
M

Mas

pre 7 meseci

Kerkez prezime je iz okoline Bosanskog Petrovca , njegovi su verovatno doseljenici kolonizacijom u Vojvodinu .Sad zasto je on postao veci Madjar od pravih Madjara je pitanje. Isto kao nekad Prso i Rapajic u hrvatskoj reprezentaciji.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Nisu ga zvali nikad iz FSS. Mora da se ima mesta za tatine sinove.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Da da da...svi krivi sem nas. A Marin? A Arnautović? Veći Srbi od tebe i mene na kvadrat. Pa je opet bilo "izdajnici". Problem je savez. Ako si Srbin van Srbije onda moraš da platiš pikslu. Još gore ako si Srbin iz Srbije (Ivanić, Marušić, itd...) koji nije ušemljen, teraju te u CG, BiH, itd...savez je problem, ne deca i roditelji koji se bore za sebe.
s

staa

pre 7 meseci

"Doseljenici kolonizacijom u Vojvodinu". Burazeru koja je to drzava/regija kolonizovana (u to vreme?!!) i koje su nacije ti doseljenici molim te budi dorecen?
H

Heeey

pre 7 meseci

Sta ces kad nam nesposobni lopovi vode savez
V

Veljko9

pre 7 meseci

FSS procenio da je Dimitrije Kamenovic bolji. Uzivaj Milose.
A

Archie

pre 7 meseci

FSS nema nikakve veze sa ovim. Dečko je od 14-e godine deo mađarskih selekcija, a majka mu je Mađarica.