(©Reuters)
(©Reuters)

Miloš Kerkez letnja želja Benfike

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.03.23. | 16:46

Momak iz Vrbasa je na spisku i Sosijedada

Talentovani bekovi su vrlo tražena „roba“ na fudbalskom tržištu, a u grupi najperspektivnijih u Evropi je Miloš Kerkez, momčić od 19 leta rođen u Vrbasu. Ali, koji igra za reprezentaciju Mađarske.

Kerkez je član AZ Alkmara, za koji je potpisao pre godinu dana nakon što nije uspeo da se nametne za mesto u Milanu. Holanđani su ga kupili od Rosonera za 2.000.000 evra, a sada im se smeši višestruka zarada.

Izabrane vesti

Kako javlja Gazeta delo Sport, Kerkez je prva želja Benfike za letnji prelazni rok. Jedan od najboljih igrača lisabonskog kluba Aleks Grimaldo ne želi da produži ugovor koji mu ističe na leto, pa ako tako ostane do juna, Benfika će baciti sve karte na dovođenje mladog mađarskog reprezentativca.

Pored Benfike, za Kerkeza je zainteresovan Real Sosijedad, koji se nada da će najesen biti deo Lige šampiona. A, onda bi imao novca da uloži u pojačanja.

AZ Alkmar je odredio cenu za levog beka – 15.000.000 evra. Sedam i po puta više u odnosu na sumu za koju su ga kupili. Miloš Kerkez je ove sezone, do sada, odigrao 36 utakmica na svim frontovima, postigao je tri gola, dok je za šest asistirao.


tagovi

BenfikaAZ AlkmarMiloš Kerkez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara